Sensilab.si je spletna trgovina za ljudi, ki cenijo svoje zdravje in se zavedajo, da je v primeru zdravstvenih težav pomembno ukrepati takoj. Ljudem nudimo raznovrstne izdelke, ki ponujajo celovito rešitev za zdravstvene težave in zagotavljajo boljšo kakovost življenja.


Izdelki Sensilab so vrhunske kakovosti in veljajo za svetovne inovacije na področju živil in prehranskih dopolnil. Izdelani so v skladu s standardi GMP in so rezultat trdega dela strokovnjakov, ki si prizadevajo ustvariti ljudem kvalitetnejše življenje.

V Skupini Sensilab se zavedamo, da sta dobro počutje in kvaliteta življenja  ključ do uspeha. Prav tako se zavedamo, da je naš vsakdan postal napor v smislu ohranjanja zdravega načina življenja. Prepričani smo, da lahko z ustreznimi prehranskimi dopolnili in živili doprinesemo k zdravemu in kvalitetnejšemu življenju. S Sensilab.si spletno trgovino želimo omogočiti tudi zelo zaposlenim ljudem, mladim mamicam, starejšim ljudem, da naročene izdelke dobijo na dom v najkrajšem času.

Kdo smo?
Sensilab ni le ime, ni le blagovna znamka. Sensilab je ime pod katerim delujemo ljudje, ki nam ni vseeno. V skrbi za Vas, se posvečamo nudenju celostnih rešitev Vaših težav.

Naše poslanstvo in vrednote 
Izdelki Sensilab so rezultat upoštevanja svetovnih tehnoloških in znanstvenih meril in spoznanj ter vsebujejo najkvalitetnejše in varne učinkovine. Naše glavno prizadevanje je zagotavljanje okrevanja in ohranjanja zdravja na naraven način. Izdelki Sensilab so namenjeni reševanju posledic, ki jih prinese čas, dednost ali nezdrav način življenja.

Naša največja vrednota in zadovoljstvo pa ste Vi, cenjeni uporabniki  izdelkov Sensilab.

Marko Dolžan, mag.farm.

Predsednik uprave Sensilab Group S.A.

To spletno mesto za svoje delovanje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljno uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki.

Več informacij