misli Zdravo

Dolga leta nazaj je zahodni svet verjel, da se lahko odvrnemo od narave. Ljudje smo začeli gojiti umetno pridelano hrano, bolezni smo začeli premagovati z antibiotiki in agresivnimi zdravili, razvajati smo se začeli s hitro in nizkokakovostno hrano, okrnili smo kakovost in dolžino svojega spanca, delo se je iz nuje prelevilo v obsesijo …

Za svojo lahkomiselnost smo bili nagrajeni z avto-imunimi boleznimi, kroničnimi bolezenskimi stanji, nepojasnljivimi nevrozami, kronično utrujenostjo, neplodnostjo in rakom.

V Sensilabu verjamemo, da se moramo v želji po kakovostnejšem življenju vrniti nazaj k naravi. Dandanašnji znanstveni razvoj nam je omogočil, da njeno zavetje naredimo še bolj varno in njena zdravilna moč postane še večja.

V svojih izdelkih vam nudimo najkakovostnejše naravne učinkovine, ki zdravijo, hranijo in negujejo vaše telo in duha ter vas varujejo pred razvojem bolezni in zdravstvenih težav.

Že od leta 1933 zaposlujemo izkušene strokovnjake, iščemo visokokakovostne naravne učinkovine in izbiramo najboljše prakse, ki vam pomagajo doseči dolgo, zdravo, srečno in aktivno življenje. Kot skrbnik zdravja si že od samih začetkov prizadevamo, da bi vašemu telesu ponudili to, kar potrebuje za svoje zdravje in ravnovesje, da lahko premaga bolezni in ostane zdravo ter se postara počasi in dostojanstveno.

Zadnja leta smo se še razvili in napredovali. Zavedamo se, da zgolj prehranska dopolnila niso dovolj, da bi dosegli celovito spremembo in zdrav življenjski slog. Vsak človek je unikaten, potrebuje ter želi specifične stvari in tu smo, da vam pomagamo.

Zdaj vam ne nudimo vam več le izdelkov, temveč vam ponujamo roko, ki vas bo vodila in vam pomagala do celovitega in zdravega načina življenja. Z vami mislimo Zdravo.

Sensilab 360°

Sensilab je vodilno podjetje na področju farmacije in skrbi za zdravje, ki vam pomaga doseči dolgo, zdravo, srečno in aktivno življenje. Svoje poslanstvo uresničujemo z razvojem celovitih rešitev za zdravo življenje, visokokakovostnih prehranskih dopolnil in mednarodno priznanih kozmetičnih izdelkov.

Poleg nutricističnih in kozmetičnih rešitev Vam v trgovinah misli Zdravo nudimo tudi 360° skrb za zdravje, ki vključuje diagnostiko, svetovanje in personalizirano ponudbo.

Ne glede na to, kje oz. kako nas boste obiskali – na spletu, v trgovinah misli Zdravo ali pa nas poklicali, Vam nudimo veliko več, kot le izdelke:

  • Nudimo vam dodano vrednost (Spremljajte naše e-novice, e-članke, revijo ali družbena omrežja in bodite na tekočem o zdravem načinu življenja ter prehranskih dopolnilih.)
  • Odgovarjamo na vaša vprašanja (Vprašajte nas, kaj vas zanima, zaupajte nam, kaj potrebujete in postregli vam bomo z osebnim odgovorom, izdelkom ali nutricističnim programom, ki bo odgovarjal Vašemu načinu življenja in vašim potrebam.)
  • Nudimo vam konkretne podatke in rezultate (Obiščite nas v trgovinah misli Zdravo in s pomočjo sodobnih naprav vam bomo razkrili sestavo vašega telesa – delež maščob, vode, mišic in kosti. Svetovalke v trgovini vam bodo v primeru spremembe življenjskega stila ponudile celovito pomoč.)

Sensilab izdelki

Vsi naši izdelki so rezultat upoštevanja svetovnih tehnoloških in znanstvenih meril ter spoznanj in vsebujejo najkakovostnejše ter popolnoma varne učinkovine.

Poleg elementarnih prehranskih dopolnil za specifične težave, vam nudimo tudi celovite programe, ki vam pomagajo pri hujšanju, razstrupljanju in skrbi za zdravje. Celoviti programi zato poleg visokokakovostnih prehranskih dopolnil vsebujejo tudi primerne diete, programe telovadbe, nasvete, pojasnila in usmeritve za samopomoč.

Vse izdelke razvijamo v lastnih razvojnih centrih. Prvi je lociran v Sloveniji (Logatec), drugi pa na Poljskem (Lodz). Večina izdelkov blagovne znamke Sensilab je razvitih in izdelanih v Sloveniji.

V čem se ločimo od ostalih?

Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v farmaciji in prehranski panogi, kot so GMP, HACCP in ISO standard.

Vsi izdelki so redno testirani, zato lahko jamčimo, da so izdelki, ki vam jih nudimo neoporečni in varni za uporabo. Preverimo vsako vstopno sestavino, zato lahko jamčimo njeno kakovost. Ko je izdelek sestavljen, ga preverimo z mikrobiološkim testom. Tako lahko garantiramo, da ne vsebuje nobenih mikroorganizmov in vam zadostimo varno uporabo. Redno izvajamo tudi test za težke kovine, dermatološke študije in teste učinkovitosti, zato so vse naše obljube realne in odkrite.

Verjamemo v učinkovitost. Vsako telo je specifično, zato se lahko zgodi, da še tako kakovosten izdelek na določene ljudi ne bo imel vpliva. V takšnem primeru vam nudimo 100% mesečno garancijo. Če izdelek v mesecu dni ne bi pokazal nobenega pozitivnega učinka, nam lahko vrnete prazno škatlico in vrnili vam bomo denar.

Nudimo vam strokovno podporo. Zavedamo se namreč, da zgolj nakup naših izdelkov ne more spremeniti vašega življenjskega stila. Zato so vam Sensilab strokovnjaki in svetovalci ves čas na voljo. Odgovorili bodo na vsako vprašanje glede zdravja, prehrane, telovadbe, uporabe naših izdelkov in kombiniranja slednjih z drugimi prehranskimi dopolnili ter zdravili.

Od leta 1933

Sensilabova zgodba sega globoko v zgodovino, v čas pred drugo svetovno vojno, ko sta lastnika družbe Scott&Bowne verjela, da lahko farmacevtska panoga pomaga ljudem. Ustanovila sta manjše podjetje na Poljskem, ki se je sčasoma razvilo v veliko farmacevtsko proizvodno enoto, ki so jo med drugo svetovno vojno zajeli Nemci. Ne glede na vse – ohranili so strokovno znanje – največje bogastvo podjetja.

V 21. stoletju – več kot 70 let pozneje – so znanje, ki se je ves ta čas razvijalo naprej, odkrili trije strokovnjaki, očetje blagovne znamke Sensilab.

Trije strokovnjaki - Marko Dolžan, Bojan Ščukovt and Branko Belčič – so zapustili eno največjih farmacevtskih podjetij v Sloveniji in ustanovili svojo družbo. Sčasoma so se jim pridružili tudi njihovi sinovi, kolegi in mednarodno priznani specialist. In Sensilab je vzcvetel.