Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

2x Super Omega 3 + Q10

Prehransko dopolnilo 2 v 1: 1000 mg visoko kakovostnega ribjega olja bogatega z omega 3 in 50 mg koencima Q10.

-25%

2x Super Omega 3 + Q10
  • 2 izdelka v 1 - omega 3 in koencim Q10
  • Vsebuje kar 280 mg EPK in 190 mg DHK ter 50 mg koencima Q10 v 1 kapsuli
  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca
  • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida
  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov

 

Na zalogi

37,98 €

28,48 €

Izberite svoj paket:

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Načini plačila:

Pakiranje: 2 x 30 mehkih kapsul, za 60 dni

Ostanite zdravi z brezplačno e-knjigo in spletno telovadnico - brezplačno ob vsakem nakupu!

Prevzemite brezplačno e-knjigo o zdravju z okusnimi recepti in nasveti, kako oblikovati nove zdrave navade. Pripravili smo tudi brezplačen 4-tedenski program vadbe za oblikovanje celotnega telesa.

Vse to združite z vrhunskimi izdelki Sensilab in postanite fit še hitreje!

Omega 3 maščobne kisline, predvsem EPK in DHK imajo pomembno vlogo pri delovanju srca.

Svetovna zdravstvena organizacija priporoča

Svetovna zdravstvena organizacija priporoča, naj dnevno zaužijemo vsaj 500 mg omega 3 maščobnih kislin živalskega izvora. Če bi želeli doseči ta priporočila, bi bilo potrebno vsaj dva do trikrat na teden na jedilnik vključiti kakovostne, mastne ribe, ki so bogat vir omega 3 maščobnih kislin, kar pa ni vedno izvedljivo.

Kapsule Super Omega 3 + Q10 združujejo 1000 mg visoko kakovostnega ribjega olja, ki je bogat vir omega 3 maščobnih kislin. Posamezna kapsula vsebuje kar 280 mg EPK in 190 mg DHK. Izdelku smo dodali tudi 50 mg naravno pridobljenega koencima Q10. Vsakodnevno uživanje kapsul Super Omega 3 + Q10 pripomore k optimalnemu delovanju srca in ožilja.

Izjemna kombinacija - z dodanim koencimom Q10

Koencim Q10, je snov podobna vitaminom, ki ga naše telo proizvaja samo. Prisoten je v vsaki celici, večjo količino pa lahko najdemo v celicah srca in jeter. Vendar s starostjo prične produkcija koencima Q10 upadati. Po petdesetem letu ga je v tkivih do 60% manj kot pri dvajsetletni osebi.

Človek s hrano zaužije malo koencima Q10, v povprečju od 3 do 5 mg dnevno. Koencim Q10 najdemo v mesu, stročnicah, arašidih in drugih oreščkih. Kuhanje in pečenje zmanjšujeta količino koencima Q10 v hrani, zato ga je smiselno uživati v obliki kakovostnega prehranskega dopolnila. Kapsule Super Omega 3 + Q10 vsebujejo kar 50 mg naravno pridobljenega koencima Q10.

Sensilab kakovost

Ribje olje uporabljeno v izdelku Super Omega 3 + Q10 je pridobljeno iz majhnih, s težkimi kovinami neobremenjenih rib (inčunov in sardel). Ribe so bile prostoživeče (negojene), ujete v vodah Peruja in Čila. 

Kaj sta EPK in DHK?

Omega 3 maščobne kisline so esencialne, kar pomeni, da jih naše telo ne proizvaja samo. Med omega-3 maščobne kisline prištevamo alfa-linolensko kislino (ALK), ki se nahaja v semenih in rastlinskih oljih ter eikozapentanojsko kislino (EPK) in dokozaheksanojsko kislino (DHK), ki izvirajo izključno iz živalskega vira (losos, tuna, polenovka, sardele).

Čeprav je na naših krožnikih dnevno veliko ALK, pa je naša prehrana osiromašena z maščobnimi kislinami EPK in DHK.

V našem telesu se sicer nahajajo encimi, ki izdaten vnos ALK pretvorijo v EPK in DHK, vendar je pretvorba manj ko 5%, zato sta omega 3 maščobni kislini ALK in EPK vseeno nujno potreben del zdrave prehrane. 

SESTAVINE (v 1 mehki kapsuli, dnevnem odmerku): ribje olje (trigliceridna oblika) z 280 mg EPK in 190 mg DHK, želirno sredstvo: goveja želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, koencim Q10 50 mg, barvilo: železov oksid.

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

OPOZORILO: Če ste noseči, dojite ali ste preobčutljivi na katero od sestavin tega izdelka, zlasti ribje olje, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi 15-25°C. Shranjevati stran od svetlobe in toplote.

NETO TEŽA: 2x 43,4 g

2x Super Omega 3 + Q10