ALL IN A DAY PAMETNI NAKUP: Ob nakupu 2 izdelkov se v košarici obračuna 20 % popust!

100% naravni vitamini, minerali in druga hranila

ALL IN A DAY je 100% naraven, ampak res!

Verjamemo, da najboljša hranila za telo prihajajo iz narave. Zato nova linija izdelkov ALL IN A DAY vsebuje izključno naravne sestavine brez sintetičnih dodatkov. Samo takšni izdelki vsebujejo vse vitamine, minerale, antioksidante in druga fitohranila, ki omogočajo njihovo najboljšo absorpcijo in delovanje.

Čeprav lahko večino vitaminov in mineralov proizvedemo v laboratoriju, pa so ta osiromašena, saj ne vsebujejo mnogih nujno potrebnih fitohranil, ki so prisotna v naravnem izvlečku. Ne zadovoljite se s sintetičnimi ponaredki narave. Zagotovite svojemu telesu le najboljše. Ponudite mu ALL IN A DAY, 100% po receptu narave!

Kaj potrebuje vaše telo?

Rešite kratek vprašalnik na osnovi katerega vam bomo izdelali osebno kombinacijo vitaminov in mineralov, ki jih potrebuje vaše telo.

  1. 1. Rešite kratek brezplačen vprašalnik
  2. 2. Prejmite osebno kombinacijo hranil

ZNANI UPORABLJAJO ALL IN A DAY

Preberite kako 100% naravni vitamini in minerali ALL IN A DAY znanim obrazom pomagajo da so vsak dan na 100%.

Tara Zupančič

Tara Zupančič, televizijska voditeljica oddaje POP IN

Na televizijskem zaslonu se vidi vsaka podrobnost, zato je skrb za zdrav in mladosten videz izjemno pomembna. Čeprav mnogi mislijo, da je vse v genih je potrebno za lepoto skrbeti vsak dan. Ker želim svojemu telesu nuditi le najboljše redno uživam 100% naravno dopolnilo ALL IN A DAY B kompleks, ki mi zagotavlja lepo, zdravo in napeto kožo, čvrste nohte ter močne in sijoče lase.

Klemen Bunderla

Klemen Bunderla, radijski voditelj in zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas

Kljub temu, da se zdravo prehranjujem, sem zaradi vse večje obremenjenosti in konstantnega stresa sklenil, da storim nekaj za svoje zdravje. Zato vsak dan začnem s kapsulami ALL IN A DAY Multivitamin za moške, ki vsebuje izključno naravne sestavine. Najboljše pri izdelku mi je, da poleg vitaminov in mineralov vsebuje tudi sestavine, ki pospešijo regeneracijo po treningih v fitnesu ter pripomorejo k lažjemu premagovanju stresnih situacij.

Jana Koteska

Jana Koteska, notranja oblikovalka, manekenka in TV voditeljica

Zavedam se, da lepota izvira od znotraj. Dobesedno. Zato pazljivo izbiram kaj zaužijem. Izdelki ALL IN A DAY so me prepričali s svojimi 100% naravnimi sestavinami, kar sem hitro opazila tudi na svojem počutju, lepi in čvrsti koži ter trdnih nohtih. Moj absolutni favorit je ALL IN A DAY Multivitamin za ženske, ki ne le, da pokrije dnevno potrebo po vitaminih in mineralih, ampak poskrbi tudi za odlično razpoloženje in dobro počutje.

Rok Gašperšič

Rok Gašperšič, rokometaš članske ekipe RD Koper

Vrhunski športniki treniramo večkrat dnevno, zato potrebujemo dodatno podporo pri regeneraciji. Ker želim svojemu telesu le najboljše sem se odločil za uporabo popolnoma naravnega izdelka ALL IN A DAY Astaksantin, ki pospeši regeneracijo po treningu ter mi zagotavlja doseganje najboljših športnih rezultatov.

Kristina Oven

Kristina Oven, zadovoljna uporabnica

Ženske v zrelih letih se želimo počutiti mladostno in vitalno. Odkar redno uživam ALL IN A DAY Mutlivitamin za ženske 50+ opažam, da imam več energije, ki jo potrebujem za igro s svojima vnukoma. Ker je izdelek popolnoma naraven ga bom zagotovo uživala še naprej. Priporočila sem ga tudi vsem prijateljicam.«

Karlo Kropušek

Karlo Kropušek, zadovoljni uporabnik

Moški mojih let se pogosto soočajo s povečano prostato, bolečinami v sklepih, z visokim pritiskom in holesterolom. V želji, da ohranim svoje zdravje tudi v jeseni življenja uživam ALL IN A DAY Multivitamin za moške 50+. V nakup so me prepričale naravne sestavine zato verjamem, da lahko tako najbolje poskrbim zase

 

IZDELKI ALL IN A DAY