Ali ste vedeli,da klorela vsebuje kar 60 % beljakovin in da so leta 1950 s pomočjo te alge želeli zmanjšati svetovno lakoto?

 

Pomaga pri izločanju strupov ter telesu nezdravih težkih kovin iz organizma.

Blagodejno vpliva na delovanje žolčnika, jeter in ledvic (organi, ki imajo funkcijo razstrupljanja  telesa). 

Ohranja normalno delovanje debelega črevesja.

Uravnava črevesno mikrofloro.

Pomiri draženje v črevesni steni.

Pospešuje presnovo in prebavni sistem.

Podpira vitalen in aktiven organizem.

Ponuja podporo imunskemu sistemu.

 
 

Kdo potrebuje dodatni dnevni vnos klorele?

Posamezniki, ki pogosto uživajo industrijsko pridelano hrano

Industrijsko pridelana in predelana hrana je obremenjena s pesticidi, ki obremenjujejo delovanje telesa. Klorela pripomore k razstrupljanju telesa in izločanju pesticidov. 

Ljudje, ki so obremenjeni s težkimi kovinami

Obremenjenost s težkimi kovinami, na primer živim srebrom,  je zelo pogosta pri ljudeh s številnimi amalgamskimi (črnimi) zalivkami. Klorela razstruplja telo in odvaja težke kovine. 

Posamezniki brez energije 

S stabilnim imunskim sistemom bo vaše telo porabljalo manj energije za onemogočenje škodljivih mikrobov, zato bo imelo več energije za druge dejavnosti.  

Starejši

Uživanje klorele je priporočljivo starejšim, ki imajo pogosto težave z neredno prebavo in slabim zadahom. Klorela pripomore k optimalnemu delovanju prebavnega traku.  
 

Zakaj ga ne dobimo dovolj iz prehrane?

Klorela je enocelična zelena alga, ki uspeva v sladki vodi in je bogat vir klorofila. Seveda je z njim bogata tudi druga zelena listnata zelenjava, vendar je vsebnost klorofila v solati kar 10x manjša kot v enaki količini klorele. Poleg tega nam vsak dan ne uspe pojesti dovolj zelenjave.

Čeprav je klorela mikroskopsko majhna, jo varuje močna celična stena. Ta zaradi svoje sestave poskrbi za odvajanje težkih kovin iz telesa in krvnega obtoka. To je pozitivno predvsem za ljudi, ki so obremenjeni s težkimi kovinami. 

 
 

Iz katerega vira je ALL IN A DAY Klorela?

 

Klorela je pravzaprav mikroskopsko majhna zelena alga, ki izhaja iz iste družine kot spirulina. Sestavljajo jo beljakovine, klorofil in klorelin rastni faktor (Chlorella Growth Factor ali krajše CGF), ki spodbuja regeneracijo organizma in delovanje imunskega sistema.

Kapsule ALL IN A DAY Klorela vsebujejo klorelo s počeno celično steno, kar omogoči celicam, da zlahka izkoristijo vsa hranila, ki se skrivajo v njeni notranjosti. Njena močna zelena barva kaže na visoko vsebnost klorofila v algi. Klorofil pa je eden izmed glavnih spodbujevalcev razstrupljanja in izločanja strupov iz telesa. 

 

Priporočamo uporabo ALL IN A DAY Klorele

 

Poleg tega, da je ALL IN A DAY Klorela pridobljena iz 100% naravnih in kakovostnih sestavin, ima še druge prednosti, ki jo uvrščajo na vrh kakovostnih izdelkov z dokazanim delovanjem:

  • primerna je tudi za vegane, saj vsebuje le izvleček klorele in ovojnico iz 100% naravne celuloze;
  • vsebuje čisto in naravno pridobljeno klorelo, ki zadovolji dnevno potrebo vsakega posameznika;
  • vsebuje klorelo s počeno celično steno, ki se v organizem absorbira kar 2x hitreje;
  • ob vsakodnevni uporabi zagotovi številne pozitivne učinke;
  • ne obremenjuje naših jeter in ledvic, ki prečiščujejo telo;
  • ne razdraži naše sluznice in želodca, kot to povzročijo šumeče in sintetično ustvarjene tablete;
  • začne učinkovati ob zaužitju.
 
 
12,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

SESTAVINE: prah klorele s počeno celično steno, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni dnevni odmerek je 2 do 6 kapsul z 2 dl vode po jedi.

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek odsvetujemo nosečnicam in doječim materam. 

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

NETO TEŽA: 36,12 g.