Ali ste vedeli, da s staranjem prihaja do slabše absorpcije vitaminov in mineralov iz hrane, zaradi česar je jemanje prehranskih dopolnil zelo priporočljivo?

 

Ohranja zdravje prostate.

Ohranjanja zdravje kosti in zob.

Zmanjšuje občutek utrujenosti in izčrpanosti.

Ponuja oporo imunskemu sistemu.

Prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Omogoča normalno delovanje mišic

Pripomore k normalnemu strjevanju krvi.

Prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov.

Izboljšuje psihične ter fizične sposobnosti posameznika.

Prispeva k večji energiji.

Omogoča naravno tvorbo kolagena za normalno delovanje kože ter žil.

Varuje zdravje srca in ožilja ter živčnega sistema.

 

Komu priporočamo dnevni vnos ALL IN A DAY Multivitamina za moške 50+?

Starejšim, ki doživljajo kostne spremembe

Vitamin C omogoča nastajanje naravnega kolagena, ki tvori hrustanec in vlakna v kosteh. Zato je priporočljiv za posameznike, ki trpijo za osteoporozo ali osteopenijo.

Telesno dejavnim

Magnezij preprečuje zmanjševanje mišične mase, ki se pojavi s starostjo. Poleg tega vitamini in minerali povečujejo telesno zmogljivost ter hkrati pripomorejo k lajšanju bolečin v mišicah in sklepih.

Pogosto bolnim

Zdravstvene težave vplivajo na počasnejšo ali slabšo prebavo in s tem tudi absorpcijo vitaminov. 

Posameznikom pod stresom

Redno jemanje vitaminov in mineralov pomaga zmanjševati telesne in duševne posledice stresa, saj zmanjšuje sproščanje stresnega hormona kortizola. 

Moškim brez energije

S stabilnim imunskim sistemom bo vaše telo porabljalo manj energije za onemogočenje škodljivih mikrobov, zato bo imelo več energije za druge dejavnosti.  
 

Zakaj jih ne dobimo dovolj iz prehrane?

S starostjo pride do številnih sprememb – povečata se utrujenost in izčrpanost telesa, obenem pa se zmanjša raven energije in mišična moč. Večina teh sprememb je posledica slabše absorpcije vitaminov in mineralov iz hrane, zmanjša pa se tudi tvorba vitamina D prek izpostavljenosti sončnim žarkom.

Zato moramo vsi ob abrahamu prilagoditi tudi svoj življenjski slog in poskrbeti, da svojo vitalnost, moč in energijo ohranimo tudi dolgoročno. 

Danes ne prejmemo zadostne količine vitaminov in mineralov predvsem zaradi načina obdelave sadja in zelenjave. Vsebnost vitamina v jabolku pada vsako minuto – od trenutka, ko ga odtrgamo z drevesa, pa do takrat, ko ga pojemo. Prav tako zelo dosti sadja in zelenjave uvozimo iz bolj ali manj oddaljenih krajev. Le pomislite – pomaranča prepotuje več 1000 kilometrov, da prispe v našo trgovino, videti pa je takšna, kot bi jo ravnokar odtrgali z drevesa. Ali je to še sveža pomaranča, polna vitaminov?

Zaradi agresivne industrijske obdelave sta današnje sadje in zelenjava oropana pomembnih hranil, ki jih človeško telo potrebuje. Posledice se kažejo v vse večji utrujenosti, šibkem imunskem sistemu in slabi volji. 

 
 

Iz katerega vira je ALL IN A DAY Multivitamin za moške 50+?

 

Vitamini in minerali so pridobljeni izključno iz naravnih sestavin, brez dodanih barvil in arom, shranjeni pa so v priročni kapsuli iz 100% celuloze. Izdelek vsebuje vse naravne sestavine, ki ji potrebuje vsak moški nad 50 let za ohranitev vitalnosti in življenjske energije:

 • vitamin D skrbi za zdravje koti, zob in celic v našem telesu;
 • magnezij iz morske vode sprošča mišice, preprečuje neprijetne krče in zmanjšuje tveganje za nastanek osteoporoze;
 • B kompleks iz ekstraktov gvajave, svete bazilike in limonine lupine združuje kombinacijo vitaminov B. Slednji omogočajo normalno delovanje celotnega telesa (od tvorbe celic do delovanja metabolizma);
 • ekstrakt iz plodov šipka, ki vsebuje kar 70 % naravnega vitamina C, pripomore k ohranjanju zdravja in gibljivosti sklepov ter ponuja oporo imunskemu sistemu;
 • lutein, vrsto karotenoida, ki je prisoten v mrežnici, kjer sodeluje kot antioksidant in skrbi za ustrezno delovanje oči;
 • selen, ki ima ključno vlogo pri nastajanju semenčic. 

Priporočamo uporabo ALL IN A DAY Multivitamin za moške 50+

 

Skrb za naše telo je skrb za naše zdravje. Zato smo razvili ALL IN A DAY Multivitamin za moške 50+, ki s pomočjo 100% naravnih in kakovostnih sestavin zadosti dnevnim potrebam vsakega moškega nad 50 let.

 • Primeren je tudi za vegane, saj vsebuje izključno naravne sestavine in ovojnico iz 100% naravne celuloze;
 • vsebuje čiste ter naravno pridobljene vitamine in minerale, ki zadovoljijo dnevno potrebo vsakega posameznika;
 • ob vsakodnevni uporabi zagotovi številne pozitivne učinke;
 • ne obremenjuje jeter in ledvic, ki prečiščujejo telo;
 • ne razdraži naše sluznice in želodca, kot to povzročijo šumeče in sintetično ustvarjene tablete;
 • se hitro absorbira in začne učinkovati ob zaužitju.
 
 

39,80 €

19,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

SESTAVINE: ekstrakt iz povrhnjice limone s 45% skupnih flavonoidov, ekstrakt magnezija iz morske vode, ekstrakt korenine koprive z 1% ß-sitosterolov, ekstrakt plodov šipka s 70% vitamina C, kombinacija ekstraktov plodov navadne gvajave, listov svete bazilike in limonine lupine z naravnim kompleksom vitaminov B (pantotenske kisline, niacina, tiaminijevega klorida, piridoksinijevega klorida, riboflavina in folne kisline), ekstrakt korenine rožnega korena s 3% rosavinov in 1% salidrozida, ekstrakt grozdnih pečk s 95% skupnih polifenolov, ekološko pridelane gobe šampinjoni v prahu z visoko vsebnostjo naravnega vitamina D, s selenom obogateni kvas, lutein ester, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, silicijev dioksid, kapsula: hidroksipropil metilceluloza.

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni odmerek je 1 kapsula 2x dnevno z 2 dl vode po jedi.

OPOZORILO: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

NETO TEŽA: 48,8 g.