Ali ste vedeli, da so resveratrol odkrili med raziskovanjem vzrokov za izjemno nizko stopnjo obolevnosti srčno-žilnega sistema pri nekaterih narodih? Razlog so našli v vinu, ki je bogato z resveratrolom?

 

Deluje antioksidativno in ščiti telo pred oksidativnim stresom.

Preprečuje staranje kože.

Ugodno vpliva na srce in ožilje.

 

Kdo potrebuje dodatni dnevni vnos resveratrola?

Ženske

Za ohranjanje mladostne, lepe in napete kože, saj resveratrol preprečuje staranje kože.

Starejši

Resveratrol ščiti celice pred poškodbami in ugodno vpliva na srce in ožilje.

Športniki 

Resveratrol skrbi za boljšo kroženje krvi po telesu in s tem tudi kisika.

Posamezniki, ki želijo zaščititi srce

Ob rednem uživanju resveratrola zaščitimo srce in omogočimo boljše kroženje krvi po telesu.
 

Zakaj ga ne dobimo dovolj iz prehrane?

Resveratrol je antioksidant, ki je prisoten v redkih živilih. Najbolj poznan vir sta grozdje in posamezna rdeča vina, vendar je v vinu prisoten tudi alkohol, ki v večjih količinah negativno vpliva na človeško telo. 

Največja težava pa ni le, da s hrano zaužijemo premalo, ampak predvsem to, da je trg nasičen s sintetično pridobljenim resveratrolom. Zato moramo biti še toliko bolj pozorni, da vedno posegamo po naravno pridobljenih vitaminih, mineralih in drugih antioksidantih, ki so ključni za zdravo delovanje telesa.

In prav to je bilo naše vodilo, ko smo sestavljali ALL IN A DAY Resveratrol. V izdelku smo namreč uporabili 100% naravno obliko resveratrola v kombinaciji z drugimi podpornimi fitohranili, da ga naše telo lahko kar najbolje izkoristilo.

 
 

Iz katerega vira je ALL IN A DAY Resveratrol?

 

Resveratrola človeško telo ne more proizvajati samo, zato ga v telo vnesemo s hrano ali prehranskimi dopolnili. Glavni vir resveratrola smo našli v poganjkih skrbno izbrane francoske rdeče vinske trte, ki je najbogatejši naravni vir t-resveratrola in oligostilbenov (sestavljene oblika resveratrola) ter je do 300x bolj koncentriran kot kateri koli drug resveratrol iz grozdja.

ALL IN A DAY Resveratrol nudi močnejšo antioksidativno zaščito v primerjavi z resveratrolom iz japonskega dresnika, saj izkorišča sinergistično delovanje različnih oblik resveratrola, ki so naravno prisotni v poganjkih vinske trte.

ALL IN A DAY Resveratrol poleg ekstrakta poganjkov vinske trte vsebuje še ekstrakt pečk belega grozdja, za katere je značilno močno antioksidativno delovanje, obenem pa jih povezujemo z zmanjšano verjetnostjo za srčno-žilne bolezni.

Priporočamo uporabo ALL IN A DAY Resveratrola

 

Poleg tega, da je ALL IN A DAY Resveratrol pridobljen iz 100% naravnih in kakovostnih sestavin, ima še druge prednosti, ki ga uvrščajo na vrh kakovostnih izdelkov z dokazanim delovanjem:

  • primeren je tudi za vegane, saj vsebuje le ekstrakt pečk belega grozdja ter poganjke vinske trte in ovojnico iz 100% naravne celuloze;
  • vsebuje čisti in naravno pridobljen resveratrol, ki zadovolji dnevno potrebo vsakega posameznika;
  • z eno kapsulo na dan omogoča zaužitje enakovredne količine antioksidantov, kot če bi spili 2,4 kozarca rdečega vina;
  • ob vsakodnevni uporabi zagotovi številne pozitivne učinke;
  • ne obremenjuje naših jeter in ledvic, ki prečiščujejo telo;
  • ne razdraži naše sluznice in želodca, kot to povzročijo sintetično ustvarjene tablete;
  • se hitro absorbira in začne učinkovati ob zaužitju.
 
 

12,90 €

3,87 €

Znižano le še do: 30. mar. 2018

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 delovnih dni preko Pošte Slovenije.

SESTAVINE: ekstrakt pečk belega grozdja z min. 12% zgoščenih taninov, min. 30% polimernih proantocianidinov in min. 80% skupnih polifenolov (vsebnost sulfitov > 10 mg/kg), ekstrakt poganjkov vinske trte z min. 5% epsilon-viniferina, min. 20% oligostilbenov in min. 6% t-resveratrola (vsebnost sulfitov > 10 mg/kg), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

UPORABA: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po zajtrku, z 2 dl vode.

POMEMBNO OBVESTILO: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

OPOZORILO: Izdelek odsvetujemo nosečnicam in doječim materam. Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

NETO TEŽA: 15,66 g.