UNDO Anti Age

Prehransko dopolnilo. Edine kapsule, ki neposredno delujejo na podočnjake, rdečico in pigmentne madeže. Navdušile so več kot 82 % uporabnikov.

-20%

UNDO Anti Age
  • Odpravite kožne nepravilnosti za 18 %
  • Poveča elastičnost kože za 9 % z nagrajeno patentirano učinkovino SkinAx2™ in koencimom Q10
  • Zavira razgradnjo kolagena in elastina ter tako preprečuje zgubanost kože
  • Pospešuje naravno tvorbo kolagena in elastina

 

19,90 €

15,92 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.

PAKIRANJE: 30 kapsul

Popolna znanost za popolno lepoto

Klinično zasnovana kombinacija najmočnejših naravnih antioksidantov, združenih v patentirano učinkovino SkinAx2™, koencima Q10, vitamina E, vitamina B2 in ekstrakta črnega bezga za popolno zaščito in mladostnejši sijaj vaše kože.

Vse te sestavine s sinergičnim učinkovanjem zaščitijo celice in kolagensko mrežo pred razdiralnim delovanjem prostih radikalov ter spodbujajo tvorbo kolagena.

Idealna kombinacija za izjemne rezultate

  • Pospešuje prekrvavitev in prenos učinkovin v koži, zato je njen ten zdrav, vaš videz pa bolj svež in mladosten,
  • Zavira prekomerno proizvodnjo melanina, zato koža ni lisasta in polna pigmentnih znamenj
  • Zavira razgradnjo kolagena in elastina ter tako preprečuje zgubanost kože
  • Pospešuje tudi naravno tvorbo kolagena in elastina, zato je koža mladostna, prožna in napeta
  • Antioksidativno in protivnetno delovanje kapsul ohrani kožo zdravo, posebno v času večjih naporov in hujšega fizičnega stresa

Če zmanjšamo in upočasnimo delovanje Angiotensina II, zmanjšamo razgradnjo kolagenske mreže, ter spodbujamo nastanek novega kolagena ter tako pripomoremo k sijoči in gladki koži, gube pa so manj globoke in vidne.

Delovanje UNDO Anti Age kapsul

Prekomerna količina prostih radikalov oz. oksidativni stres škodljivo vpliva na celice našega telesa ter njihovo delovanje, kar se navzven vidi kot staranje kože.

Ker se je prostim radikalom nemogoče izogniti, je izjemno pomembno, da za svojo kožo poskrbimo z zadostnim vnosom antioksidantov.

UNDO Anti-age Kapsule vsebujejo edinstveno kombinacijo patentirane učinkovine SkinAx2™, ki po eni strani zavira razgradnjo kolagena, po drugi pa tudi spodbuja njegovo sintezo ter tako bistveno prispeva k večji čvrstosti in elastičnosti kože.

Naravno pridobljen koencim Q10 ter vitamina E in B2 poskrbita za še večji antioksidativni učinek in krepkost kolagenskih vlaken.

Učinkovina, ki je prepričala ameriško strokovno javnost

SkinAx2™ je edinstvena znanstveno patentirana učinkovina, ki s svojim antioksidativnim delovanjem odpravlja kožne nepravilnosti in koži vrača sijaj ter tako kožo tudi pomladi! SkinAx2™ združuje 4 skrbno izbrane naravne sestavine: flavonole iz ekstrakta grozdnih pečk, zaščiteno superoksid dismutazo (SOD) iz koncentrata sadeža melone ter obložen vitamin C in cinkov citrat, ki spodbujata sintezo kolagena in ščitita celice pred oksidativnim stresom.

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

SESTAVINE (v padajočem zaporedju): Aekstrakt plodov črnega bezga s 10% antocianinov, SkinAx2™ [kombinacija ekstrakta grozdnih pečk, koncentrata sadeža melone, cinkovega citrata in obloženega vitamina C], koencim Q10, DL-alfa-tokoferil acetat, riboflavin, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

UPORABA: Priporočeni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

PAKIRANJE: 30 kapsul

Povezani produkti