Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

Poveži se z nami:

Brain Boost

Prehransko dopolnilo

Izjemna koncentracija in super spomin. Več kot 8-urni učinek!

 • Brezmejna energija
 • Izjemna koncentracija
 • Super spomin
 • Več kot 8-urni učinek
 • Vse to za ceno 1 kave na dan

-40%

Ni na zalogi

9,99 €

5,99 €

ali pokličite brezplačno in naročite 0590 82 770

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar

Dostava v roku 2–3 delovnih dni
Prehransko dopolnilo s kofeinom
Pakiranje: 7 vrečk za 7 dni
Pakiranje: 7 vrečk za 7 dni
Načini plačila:

Ostanite zdravi z brezplačno e-knjigo in spletno telovadnico - brezplačno ob vsakem nakupu!

Prevzemite brezplačno e-knjigo o zdravju z okusnimi recepti in nasveti, kako oblikovati nove zdrave navade. Pripravili smo tudi brezplačen 4-tedenski program vadbe za oblikovanje celotnega telesa.

Vse to združite z vrhunskimi izdelki Sensilab in postanite fit še hitreje!

Kaj o napitku BRAIN BOOST pravijo uporabniki

Tomaž Grosman študent modnega oblikovanja

Moj moto je »Samo da bo 6!« Ker želim maksimalno izkoristit študentska leta, a vseeno diplomirat, mi pri učenju še kako prav pride BRAIN BOOST.

Tjaša Rutar študentka medicine

Poskusila sem vse - od kapsul do energijskih napitkov. A naporna kombinacija študija in dela zahteva več kot samo poživitev. Zato uporabljam BRAIN BOOST.

Simon Škrlec bobnar

Zdi se enostavno, a bobnanje zahteva moč, koncentracijo in hitrost. Ko sem utrujen, spijem BRAIN BOOST in spet dam vse od sebe.

Preprosto povedano, BRAIN BOOST je napitek,
ki ti bo izjemno olajšal študij in obštudijske dejavnosti.

BRAIN BOOST - vse to za ceno ene kave na dan

prebudi tvoj um

poveča energijo

odpravi stres

izboljša koncentracijo

BRAIN BOOST ti zagotavlja:

 • takojšen učinek
 • več kot 8 ur aktivnega delovanja
 • dokazano delovanje, tudi pri kratkotrajni uporabi
 • preprosto in hitro uporabo
 • 5 aktivnih sestavin, od tega 4 naravne nootropike*
 • naravni okus limone
 • da ne vsebuje glutena, laktoze in GSO

*Nootropiki - kaj so in kako delujejo?

Preveri več

najboljše sestavine za najboljše rezultate

Bean'ergy®

Bean'ergy® je patentiran naraven mikrokapsuliran brezvodni kofein. To pomeni, da se kofein takoj absorbira in ima maksimalen učinek na telo več kot 5 ur. Kofein se veže na adenozinske receptorje v možganih ter tako preprečuje utrujenost in povečuje budnost. Njegovo delovanje spodbudi hitrost kognitivnih procesov in olajša učenje.

Guarana (Paullinia cupana)

Guarana je odličen vir naravnega kofeina. V nasprotju s tistim, ki ga najdemo v kavi, se kofein iz guarane počasi in enakomerno absorbira v telo.
Guarana izboljša učinkovitost pri aktivnostih, ki zahtevajo hitre reakcije in natančno pozornost, po nekaterih raziskavah pa izboljšuje tudi intelektualne zmogljivosti.

Suntheanine®

Suntheanine® je patentirana oblika L-teanina, aminokisline, ki je naravni nootropik in jo najdemo v zelenem čaju. L-teanin nas pomirja brez učinka zaspanosti, kar je izjemno dobrodošlo pri intenzivnem učenju. V kombinaciji s kofeinom pospešuje miselne sposobnosti in zmanjšuje nemirnost.

Rožni koren (Rhodiola rosea)

Rožni koren je dobro poznana rastlina in je predmet kliničnih raziskav že več kot 35 let. Deluje adaptogeno, kar pomeni, da poveča odpornost organizma na stres.
Rožni koren hkrati poživlja in pomirja ter izboljša psihične in fizične zmogljivosti posameznika. Prav tako izboljša počutje in spodbuja miselne procese.

Mešanica vitaminov B-kompleksa

Ko nam primanjkuje vitaminov B-kompleksa, se to lahko kaže kot pomanjkanje energije, upad koncentracije, težave pri učenju, motnje spanja, razdražljivost ... Zato smo napitkom BRAIN BOOST dodali mešanico vitaminov B-kompleksa, ki bo poskrbela za visoko raven energije in optimalno delovanje živčnega sistema.

BRAIN BOOST
– od ideje do izdelka

Kako je nastala ideja za BRAIN BOOST, napitek, ki prebudi tvoj um ter izboljša tvoj učni uspeh? Kot odgovor na študentski izziv, ki ga je Sensilab pripravil v sodelovanju z GEA Collegeom.

Med raziskovanjem so študentje ugotovili, da v Sloveniji še ni izdelka, ki bi ponujal več energije ter boljšo koncentracijo in spomin, obenem pa zmanjšal stres. Zanimanje za tovrstne izdelke pa je med mladimi veliko.

"Ko sem sam prvič testiral BRAIN BOOST, resnično nisem pričakoval takega učinka. V prvi fazi te izdelek izjemno prebudi, bolj kot na primer skodelica turške kave. Nato se čuti delovanje drugih substanc, ki so protiutež kavi. BRAIN BOOST te pomiri in sfokusira,” pove Žan Knehtl, študent, ki je zmagal na izzivu.

Preberi več

Žan Knehtl

študent in idejni vodja napitkov BRAIN BOOST

Prepričani smo v kakovost in delovanje izdelka, zato ti ponujamo 100% garancijo na zadovoljstvo!

Ni na zalogi

9,99 €

5,99 €

ali pokličite brezplačno in naročite 0590 82 770

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar

Dostava v roku 2–3 delovnih dni
Prehransko dopolnilo s kofeinom
Pakiranje: 7 vrečk za 7 dni
Pakiranje: 7 vrečk za 7 dni
Načini plačila:
Brain Boost