Sensilab

AVENOBO

Curcuma 1+1 GRATIS

Kurkuma pomaga ohranjati zdravje pljuč in zgornjih dihal ter podpira zdravje srca, jeter in sklepov. AVENOBO Curcuma vsebuje kurkumin v micelarni obliki s kar 185-krat* boljšo biološko razpoložljivostjo!

4 razlogi, zakaj bi morali uživati AVENOBO Curcumo:

 • dolgotrajen, močan antioksidant
 • tekoča formula - hitrejša, boljša absorpcija
 • v krvni plazmi ostane več kot 24 ur
 • obogatena z vitaminom D

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Ne zamudite! -50% POPUST

49,98 €

24,99 €

Izberite svoj paket:

Dostava v 2 – 3 delovnih dneh.

1 kapsula je enaka 20 navadnim kurkuminskim kapsulam

185x

močnejši od navadnega kurkumina

Zdravstvene koristi za celotno telo

Kurkumin je presenetljiva aktivna sestavina, pridobljena iz kurkume, ki se že tisoče let uporablja za zdravilne namene. Kurkumin je izjemno cenjen zaradi številnih pozitivnih učinkov na telo, saj med drugim:

 • premaguje vnetja,
 • ščiti jetra,
 • je močan antioksidant,
 • izboljša delovanje imunskega sistema,
 • podpira živčni sistem in
 • ohranja zdrave sklepe.

Po dolgoletnih obsežnih raziskavah znanstveniki potrjujejo: kurkumin je večnamenska superhrana, ki koristi celotnemu telesu. Vendar le pod pogojem, da ga zaužijete na pravi način.

Ni vsak kurkumin dober

Čeprav je kurkumin izjemno koristen, ima zelo slabo absorpcijo, saj je slabo topen v vodi. To je tudi razlog, da ga naše telo v osnovni obliki ne more najbolje uporabiti. Na srečo smo našli popolno rešitev!

Revolucionarni pristop k izkoriščanju super moči kurkume

Z uporabo povsem novega pristopa za povečanje njegove biološke razpoložljivosti smo kurkumin obdali z micelom - tekočim nosilcem, topnim v vodi. Na ta način kurkuminu povečamo absorpcijo in poskrbimo za najboljše možne učinke.

Tako postane kurkumin bolj dostopen telesu. To pomeni, da lahko zagotovi učinke, ki so jih znanstveniki potrdili v številnih raziskavah.

Verjetno najboljši izdelek s kurkuminom doslej

Uporabili smo najnovejše znanstvene ugotovitve in starodavno večnamensko zdravilno učinkovino "oblekli" v posebno farmacevtsko obliko - micel. Biorazpoložljivost (= dostopnost telesu) tega kurkumina očitno presega vse druge oblike kurkumina na trgu.

Klinična raziskava, ki jo je financiralo nemško zvezno ministrstvo za izobraževanje in raziskave, potrjuje, da je naš visokokakovosten kurkumin:

 • več kot 185x bolj biološko razpoložljiv kot naravni ekstrakt kurkumina in 20x boljši od mikronizirane oblike
 • tako učinkovit, da je moč ene same kapsule enakovredna 20 standardnim kurkuminskim kapsulam z 80% ekstraktom,
 • učinkuje tudi po 24 urah (24 ur po zaužitju se je v primerjavi z naravnim kurkuminom ohranilo 75x več kurkumina, v primerjavi z mikroniziranim kurkuminom pa 21x več)

Pozitivne koristi za celotno telo

 • boljše delovanje imunskega sistema
 • krepitev kosti in mišic
 • zmanjšuje vnetja
 • boljše delovanje živčnega sistema (med drugim tudi možgansko delovanje)
 • zaščita in krepitev jeter
 • prepreči kopičenje maščob v jetrih in spodbuja odstranjevanje maščob iz jeter
 • lajšanje bolečin v mišicah in sklepih
 • pomoč v primeru alergij
 • boljša prebava
 • lepši videz kože
 • ohranjanje zdravja pljuč in zgornjih dihalnih poti
 • boljša prekrvavitev in delovanje srca

Popolna sinergija najboljšega iz narave

V tej zelo učinkoviti formuli je verjetno najbolj biološko uporaben kurkumin na trgu dodatno obogaten z vitaminom D3, za še več koristi.

Vitamin D3

V kombinaciji s kurkuminom aktivna oblika vitamina D sodeluje pri:

 • krepitvi in normalnem delovanju imunskega sistema,
 • ohranjanju trdih kosti ter krepkih mišic in zdravih zob, pa tudi pri
 • procesu delitve celic (nujna za razvoj in regeneracijo telesa).

NAVODILA ZA UPORABO:

Priporočen dnevni odmerek: 1-2 kapsuli z 2 dl vode po obroku.

SESTAVINE (v 2 kapsulah): NovaSOL® Curcumin [polisorbat, ekstrakt korenike kurkume s 6% kurkuminoidov, holekalciferol] 1000 mg (vitamin D3 10,8 µg – 216% PDV*: kurkuminoidi 60 mg), antioksidant: L-askorbinska kislina, kapsule: hidroksipropil metilceluloza. *PDV = priporočeni dnevni vnos. NovaSOL® je registrirana blagovna znamka podjetja AQUANOVA AG, Nemčija

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

NETO TEŽA: 2x 16,8 g

Veliko močnejši od običajnega kurkumina

Uporabljeno, preizkušeno in dokazano: AVENOBO Curcuma ponuja najboljšo vrednost za vaš denar. Je absolutni zmagovalec med najpopularnejšimi oblikami kurkumina.

Navadne kapsule

(naraven kurkumin)

Slabo biološko razpoložljiv – zelo slaba absorpcija

Izjemno omejeni učinki in zdravstvene koristi

 

Izjemno kratek čas se zadrži v telesu - po 24 urah se ga v telesu komaj zazna

Izboljšane kapsule

(mikroniziran kurkumin)

Približno 9x boljša biološka razpoložljivost v primerjavi z naravnim kurkuminskim ekstraktom — kurkumin vstopi v krvni obtok, ampak se ne basorbira popolnoma.

Omejeni zdravstveni učinki

 

Boljši zadrževalni čas v primerjavi s kurkuminim prahom – po 24 urah je še vedno v obtoku (zaznati je približno 3,5x več kurmina v tej obliki kot tistega v prahu)

AVENOBO

Curcuma

185x boljša biološka razpoložljivost v primerjavi z naravnim kurkuminskim ekstraktom in 20x boljša v primerjavi z mikronizirano obliko

Drastično povečana absorpcija s povečanimi zdravstvenimi učinki

 

Boljši čas zadrževanja v primerjavi z naravnim kurkuminom – po 24 urah je še vedno v obtoku in učinkovit (v krvi se ohrani 75x več micelarne oblike kurkumina v primerjavi z običajnim kurkuminom in 21x več v primerjavi z mikroniziranim kurkuminom)

 

Obogatena z vitaminom D3 za boljše rezultate

Ocene izdelka

Lara

Med raziskovanjem sem ugotovila, da je kurkumin sam po sebi zelo koristen, ampak če ga naše telo ne absorbira, ga tudi ne moremo v celoti izkoristiti. Avenobo Curcuma vsebuje kurkumin v micelarni obliki za 185-krat boljšo biorazpoložljivost. To poveča njegovo absorpcijo in poskrbi za najboljše možne učinke.

Dino

Kurkuma je res izjemna rastlina! Zelo koristna je za naše zdravje, še posebej v hladnih mesecih! Na žalost pa okus kurkume številnim ni všeč. Avenobo Curcuma je odlična rešitev: naravno prehransko dopolnilo v obliki kapsule.

Corinna

Zdravje je naše največje bogastvo, zato skrbno ravnam s svojim telesom. Kapsule Avenobo Curcuma so zame absolutna superhrana in uporabljam jih vsak dan. Ena sama kapsula ustreza 20 običajnim kapsulam kurkume, hkrati pa vsebuje tudi vitamin D3!

Zagotovite si svojo zdaj

Preprosta uporaba, najboljši rezultati

Jemljite AVENOBO Kurkumo vsak dan in uživajte v njenih vrhunskih koristih. Najdite pomoč, ki ste jo iskali.

Časovno omejena ponudba! Samo v spletni trgovini.

Dostava v 2 – 3 delovnih dneh.

100 % garancija na zadovoljstvo!

Če niste zadovoljni z izdelkom, lahko paket vrnete v roku 30 dni v skladu z našim jamstvom za zadovoljstvo in povrnili vam bomo kupnino.

Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.