BootBurn ACTIVE z XXL močjo 1+1 GRATIS

Prehransko dopolnilo s sladilom. Švicarski termoburner z XXL močjo, ki kuri kalorije še ure po vadbi. XXL 5-kratna moč za izgubo kilogramov!

1+1

BootBurn ACTIVE z XXL močjo 1+1 GRATIS
 • 20 – minutna vadba vam da rezultate 100-minutnega treninga
 • termoburner, ki porabi več maščob
 • XXL učinek, ki kuri kalorije še ure po vadbi, ko sedite pred računalnikom ali gledate televizijo
 • XXL  moč na izgubo kilogramov
 • naravne učinkovine in naravni okus manga

 

35,80 €

17,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 2 x 15 vrečk za 30 dni

Ste utrujeni? Brez forme? Z odvečnimi kilogrami, ki se jih nikakor ne morete znebiti?

Patentirana mešanica Carnipure z dodatkom gvarane, čaja mate, zelenega čaja, ekstrakta papaje in B-kompleksa je prava rešitev za vas. Vsebuje najčistejšo obliko učinkovine l-karnitin, ki poskrbi da naše telo maščobe porabi za energijo, namesto za zalogo. XXL napitek deluje med gibanjem in še ure po njem, ko preprosto sedimo in mirujemo.

Z BootBurn ACTIVE je konec moje slabe vesti. Tistih 20 minut gibanja na teden že lahko umestim v svoj urnik, žanjem pa učinek kot bi to počel vsak dan. 

Imel sem 30 kilogramov preveč. Imel sem urnik, po katerem sem bil vsak dan tako utrujen, da sem zvečer le še padel v posteljo. Za telovadbo pa sploh nisem imel energije. Ampak ti odvečni kilogrami so me tako mučili, da še spati nisem mogel.

»Edini stranski učinek je bil nakup nove garderobe!«

Po naključju sem prišel do napitka BootBurn ACTIVE. Občutek je res neverjeten. Po napitku imam energije in volje, da bi lahko telovadil še in še. Med telovadbo se ekstra potim, tako da mi je jasno, kam je šlo mojih 30 kilogramov. Telo je dobilo čvrsto obliko brez maščob. Edini stranski učinek, ki sem ga imel z napitkom, je bil nakup nove garderobe,« razkriva 45-letni Iztok Majhenič.

Rezultati BootBurn ACTIVE z XXL močjo so neverjetni:

 • 20 – minutna vadba vam da rezultate 100-minutnega treninga
 • Termoburner, ki porabi več maščob
 • XXL učinek, ki kuri kalorije še ure po vadbi, ko sedite pred računalnikom ali gledate televizijo
 • XXL moč na izgubo kilogramov
 • naravne učinkovine
 • nova energija vam bo dala krila med samo vadbo in po njej
 • uspešno zniža raven trigliceridov in holesterola v krvi

Zakaj bi se za popolno postavo mučili, če obstaja preprostejša pot?

Odgovor je švicarska inovacija BootBurn ACTIVE z XXL učinkom. Vsebuje najčistejšo obliko učinkovine L-karnitin, ki poskrbi, da naše telo maščobo izkoristi za energijo in ne za maščobne zaloge. Tako med gibanjem porabljamo kalorije hitreje in imamo več energije!

Klinično dokazan učinek na topljenje maščob: topi maščobe še ure in ure po vadbi

 • aktivnih sestavin z XXL učinkom na topljenje maščob
 • dviguje energijo
 • XXL učinek na izgubo kilogramov

Maščobe ne boste izgubljali samo med telovadbo, ampak še ure po njej!

BootBurn ACTIVE XXL vsebuje naravne učinkovine, ki so znane po tem, da povišajo notranjo temperaturo in tako spodbudijo večjo porabo kalorij, tudi ko mirujete ali gledate televizijo. Naj vaše telo misli, da tudi za sedenje potrebujete več energije, naj kuri XXL.

Pripravite se na XXL hitro kurjenje maščob

BootBurn ACTIVE je aktivni termoburner, ki na naraven način dviga notranjo temperaturo telesa in tako pospešuje topljenje maščob. Čeprav njegovega delovanja običajno ne občutimo, se rezultati na telesu vidijo. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha izginejo precej hitreje, kot bi pričakovali.

Kaj je v ozadju izjemnega delovanja napitka BootBurn ACTIVE XXL? Dvojni, še močnejši učinek!

13 učinkovin, ki sinergično zagotavljajo intenzivno kurjenje maščob, dodatno energijo in oblikovanje telesa: L-karnitin, papaja, B-kompleks (8 vitaminov B-skupine), gvarana, zeleni čaj in čaj mate.

Učinek na topljenje maščob

L-karnitin je spojina, ki je nujna, da naše telo lahko pretvori maščobo v energijo, torej je ne skladišči v maščobne blazinice.

 • Če boste telovadili, bo vaš trud večkratno nagrajen, saj se bodo maščobe pospešeno porabljale.
 • Klinično dokazano več pokurjene maščobe med gibanjem in večja izguba telesne teže med uporabniki.
 • Če ne boste aktivni, pa se maščobe ne bodo skladiščile, saj se bodo prav tako porabljale zaradi termičnega učinka.

Papaja vsebuje encim papain, ki pomaga pri prebavi beljakovin in maščob. Ker so beljakovine bolj dostopne telesu, jih to tudi lažje uporabi za regeneracijo in izgradnjo mišic, kar prispeva k hitrejšemu kurjenju kalorij. Gvarana je znana po tem, da zaradi termogenega učinka pomaga pri kurjenju maščob. Vitamini B-kompleksa so udeleženi pri presnovi maščob, torej tudi pri tem, kako lahko naše telo učinkovito porabi maščobe.

Čaj mate prispeva k razgradnji maščob, torej preprečuje njihovo kopičenje. Zeleni čaj blokira absorpcijo maščob. To pomeni, da naše telo tistih maščob, ki jih ne uporabi za energijo, prav tako ne uporabi za maščobne zaloge.

Zdaj z odličnim okusom naravnega manga.

Skrbno izbrane sestavine:

Vsi uporabljeni naravni ekstrakti so narejeni po najvišjih standardih kakovosti in varnosti v najsodobnejših proizvodnih obratih v Franciji. Na ta način zagotavljamo najboljše sestavine, ki so učinkovite in varne za uporabo v prehranskih dopolnilih.

Uporabljena je edina 100% čista oblika L-karnitina t.j. Carnipure®, proizvedena po patentiranem proizvodnem postopku v Švici. Uporabljeni aditivi so naravni (koruzni dekstrin, citronska kislina, rižev koncentrat in naravna aroma ananasa) ter proizvedeni v EU po najvišjih kakovostnih standarih.

Zaradi zagotavljanja čim nižjega glikemičnega indeksa smo uporabili umetno sladilo sukralozo, ki je proizvedena v najsodobnejšem proizvodnem obratu v Veliki Britaniji, in sicer v podjetju, ki je leta 1976 odkrilo to sladilo.

BootBurn ACTIVE XXL Effect - Prehransko dopolnilo s sladilom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice (vsebnost kofeina: 67 mg/1 vrečko). Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku. Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za doječe matere. Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt semen gvarane z 10% kofeina, L-karnitin L-tartrat, ekstrakt sadežev papaje s 6 USP enot/mg proteolitične aktivnosti papaina (vsebuje max. 0,1% laktoze), ekstrakt listov zelenega čaja s 95% polifenolov in 0,5% kofeina, ekstrakt listov mate čaja z 8% kofeina, naravna aroma manga, mešanica B-kompleksa [nikotinamid; maltodekstrin; kalcijev D-pantotenat; D-biotin; cianokobalamin; piridoksin hidroklorid; riboflavin; tiamin mononitrat; pteroilmonoglutaminska kislina], sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.