BootBurn Strong Active 1000

Prehransko dopolnilo Najmočnejši topilec maščobe, ki dodatno okrepi učinek vadbe.

-15%

 • Dvignite metabolizem
 • Hitreje kurite maščobo
 • Lažje oblikujte postavo
 • Naj vas preplavi nov val energije
 • S tremi vrhunski fat burnerji: gvarano, zelenim čajem in čajem mate (yerba)
 • Kar 1000 mg najčistejšega L-karnitina iz Švice


 

Na zalogi

19,99 €

16,99 €

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

15 napitkov za 15 dni; 67,5 gramov

BootBurn Strong Active 1000 ima zdaj še močnejšo sestavo kot njegov predhodnik: podvojili smo količino L-karnitina, podvojili smo količino zelenega čaja, podvojili smo količino mate čaja (yerbe).

SKRIVNOST USPEHA: EDEN ZA VSE, VSI ZA ENEGA

 • Zeleni čaj, yerba in gvarana so znani termo burnerji, ki sprožijo, da telo poveča kurjenje maščob, da bi proizvedlo več toplote.
 • L-karnitin je nujen za kurjenje maščobe in proizvodnjo energije. Je prevozno sredstvo, ki prenaša veliko večino maščob, ki jih pojemo (dolgoverižne maščobne kisline) v celične kurilnice – mitohondrije. Brez L-karnitina ne bi mogli kuriti maščobe in iz nje dobiti energije!
 • V kombinaciji z B-kompleksom, brez katerega hrane ne bi nikoli mogli pretvoriti v uporabno obliko – energijo, ima BootBurn Active Strong še širše delovanje: dviguje raven energije, preprečuje utrujenost in poveča vzdržljivost.

"KO SE ZJUTRAJ POGLEDAM V OGLEDALO, SEM PONOSNA NA SVOJ DOSEŽEK!"

»Zaradi zdravstvenih težav sem bila prisiljena prenehati z aktivnim športom, zato so se začeli kopičiti kilogrami. Takšna si nisem bila več všeč. BootBurn Active Strong me je rešil. Po dolgem času sem lahko brez težav spet športala, čutila sem, kako hitro se maščobe kar topijo, ko migam. Zdaj imam lepše oblikovano telo in se v svoji koži počutim super – ko se zjutraj pogledam v ogledalo, sam ponosna na svoj dosežek in dan je takoj lepši.«

Andreja iz Kočevja, 31 let

KAJ VSEBUJE IN KAKO DELUJE?

 • Zeleni čaj, yerba in gvarana so znani termo burnerji, ki sprožijo, da telo poveča kurjenje maščob, da bi proizvedlo več toplote.
 • Vitamini B-kompleksa preprečujejo utrujenost ter so udeleženi pri pretvorbi hrane v energijo.

BootBurn STRONG ACTIVE 1000 - Prehransko dopolnilo s sladilom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere (vsebnost kofeina: 158 mg/1 vrečko).

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

Sestavine: nosilec: koruzni dekstrin, L-karnitin L-tartrat, ekstrakt semen gvarane z 10% kofeina, ekstrakt listov mate čaja z 20% kofeina, ekstrakt listov zelenega čaja z 90% polifenolov in 5-9% kofeina, ekstrakt sadežev papaje s 1500 USP enot proteolitične aktivnosti papaina (vsebuje max. 0,1% laktoze), naravna aroma manga, mešanica vitaminov B-kompleksa [nikotinamid; nosilec: maltodekstrin; kalcijev D-pantotenat; D-biotin; cianokobalamin; piridoksin hidroklorid; riboflavin; tiamin mononitrat; pteroilmonoglutaminska kislina], sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

 

BootBurn Strong Active 1000