Brain Boost

Prehransko dopolnilo. Energijski boost z 8-urnim učinkom za enostavno učenje in odlično pripravo na izpit!

Brain Boost
  • Takojšnje delovanje
  • Več kot 8-urni učinek
  • Super spomin in izjemna koncentracija
  • Brezmejna energija
  • Vse to za ceno 1 kave na dan


 
9,90 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.

Misli hitreje in letos opravi z izpiti kot za šalo!

Z Brain Boostom boš prebudil svoj um, povečal energijo, izboljšal koncentracijo in povrhu vsega še odpravil stres! 5 aktivnih sestavin, od tega 4 naravni nootropiki, bodo poskrbeli za:

  • takojšen učinek
  • več kot 8 ur aktivnega delovanja
  • super spomin in izjemno koncentracijo
  • brezmejno energijo

Z osvežilnim okusom limone, brez glutena laktoze in GSO. Vse to za ceno ene kave na dan!

Brain Boost = najboljše sestavine za najboljše rezultate

Bean'ergy®

Bean'ergy® je patentiran naraven mikrokapsuliran brezvodni kofein. To pomeni, da se kofein takoj absorbira in ima maksimalen učinek na telo več kot 5 ur. In kako deluje? Kofein se veže na adenozinske receptorje v možganih ter tako preprečuje utrujenost in povečuje budnost. Njegovo delovanje spodbudi hitrost kognitivnih procesov in olajša učenje.

Guarana (Paullinia cupana)

Guarana je odličen vir naravnega kofeina in izboljša učinkovitost pri aktivnostih, ki zahtevajo hitre reakcije in natančno pozornost, po nekaterih raziskavah pa izboljšuje tudi intelektualne zmogljivosti. V nasprotju s tistim, ki ga najdemo v kavi, se kofein iz guarane počasi in enakomerno absorbira v telo.

Suntheanine®

Suntheanine® je patentirana oblika L-teanina, aminokisline, ki je naravni nootropik in jo najdemo v zelenem čaju. L-teanin nas pomirja brez učinka zaspanosti, kar je izjemno dobrodošlo pri intenzivnem učenju. V kombinaciji s kofeinom pospešuje miselne sposobnosti in zmanjšuje nemirnost.

Rožni koren (Rhodiola rosea)

Rožni koren je dobro poznana rastlina in je predmet kliničnih raziskav že več kot 35 let. Deluje adaptogeno, kar pomeni, da poveča odpornost organizma na stres. Hkrati poživlja in pomirja ter izboljša psihične in fizične zmogljivosti posameznika.

Mešanica vitaminov B-kompleksa

Napitku Brain Boost smo dodali mešanico vitaminov B-kompleksa, ki bo poskrbela za visoko raven energije in optimalno delovanje živčnega sistema.

Kaj o napitku Brain Boost pravijo študentje …

»Ker želim obdržat štipendijo, potrebujem dobro povprečje. Ne 6. Ne 7. Pod 8 ne smem, kar mi z napitki Brain Boost tudi uspeva.« Manca Kolar, študentka farmacije

»Moj moto je »Samo da bo 6!« Ker želim maksimalno izkoristit študentska leta, a vseeno diplomirati mi pri učenju še kako prav pridejo napitki Brain Boost.« Tomaž Grosman, študent modnega oblikovanja

»Ko sem sam prvič testiral Brain Boost, resnično nisem pričakoval takega učinka. V prvi fazi te izdelek izjemno prebudi, bolj kot na primer skodelica turške kave. Nato se čuti delovanje drugih substanc, ki so protiutež kavi. Brain Boost te pomiri in sfokusira.« Žan Knehtl, študent

Preprosto povedano, BRAIN BOOST je napitek, ki ti bo s takojšnjim učinkom in 8-urnim delovanjem izjemno olajšal študij!

Prehransko dopolnilo s sladilom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice (vsebnost kofeina: 140 mg/1 vrečko).

Pakiranje: 7 napitkov

Sestavine (v 1 vrečki /dnevnem odmerku): sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt semen guarane z 10 % kofeina - 500 mg (od tega kofein - 50 mg), naravna aroma limone, stabilizator: beta ciklodekstrin, Bean'ergy® patentirani mikrokapsulirani brezvodni kofein - 100 mg (od tega kofein - 90 mg), Suntheanine® patentirani L-teanin - 100 mg, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt korenin rožnega korena s 3 % rosavinov in 1 % salidrozida - 50 mg, mešanica B-kompleksa [nikotinamid (vitamin B3 - 16 mg (100 % PDV*)), kalcijev D-pantotenat (vitamin B5 - 11,6 mg (193 % PDV*)), pteroilmonoglutaminska kislina (vitamin B9 - 400 μg (200 % PDV*)), cianokobalamin (vitamin B12 - 3 μg (120 % PDV*)), piridoksin hidroklorid (vitamin B6 - 1,85 mg (132 % PDV*)), riboflavin (vitamin B2 - 1,65 mg (118 % PDV*)), tiamin mononitrat (vitamin B1 - 1,6 mg (145 % PDV*)), D-biotin (vitamin B7 - 51 μg (102 % PDV*))], sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja..

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 21 g