Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

Splošni pogoji brezplačnega preizkusa – ključni pojmi:

  • Z zahtevo brezplačnega preizkusa izdelka prejmete tudi 6-mesečno naročnino na paket v sestavi 4 x FlexiForce kapsul s 50 % popustom na redno ceno paketa.

  • Paket boste prejeli vsak drugi mesec, dokler ne prekinete naročnine.

  • Od naročnine se lahko kadarkoli enostavno odjavite brez kakršnihkoli stroškov.

  • Če želite prekiniti naročnino, vas prosimo, da nam to sporočite na telefonsko številko 080 20 77 ali preko e-naslova info@sensilab.com.

 

Splošni pogoji brezplačnega preizkusa

1. člen: Splošno

Splošni pogoji prodaje naročniškega razmerja so sestavljeni v skladu s predpisi s področja varstva potrošnikov, na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije ter mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.

Pogodba je sklenjena med prodajalcem, tj.:
FARMICOM farmacevtska družba d.o.o.
Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, Slovenija

in kupcem, tj. polnoletna in poslovno sposobna fizična oseba, ki se odloči za nakup izdelkov Sensilab in pristane na pogoje brezplačnega preizkusa.

2. člen: Predmet pogodbe
Splošni pogoji brezplačnega preizkusa urejajo vsa razmerja med prodajalcem in kupcem glede nakupa in prodaje izdelkov Sensilab. Pogoji veljajo za spletno prodajo, vključno s telefonsko prodajo prek klicnega centra, elektronsko prodajo v kakršnikoli obliki in prodajo prek družbenih omrežij, pri kateri stranki nista istočasno fizično prisotni na istem mestu.

3. člen: Izdelek
FlexiForce plus

Posamezen izdelek vsebuje: 60 kapsul za 15-dnevno uporabo
Sestavine izdelka: BioCell Collagen® kompleks (hidroliziran kolagen tipa II, hondroitin sulfat, hialuronska kislina, ostali proteoglikani) 1200 mg, ekstrakt šipka s 70% vitamina C (vitamin C 140 mg – 175% PDV*) 200 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, ekstrakt ingverja 12 mg, ekstrakt črnega popra 8 mg, koencim Q10 0,8 mg, kapsule: želatina, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.

Podrobnejši podatki in opis izdelka so kupcu na voljo na spletni strani: https://www.sensilab.si/flexiforce-plus 

4. člen: Naročilo
Kupec lahko naročilo za nakup izdelka in sprejem pogojev odda prek spletne strani https://www.sensilab.si/flexiforce-plus ali s telefonskim klicem na kontaktno brezplačno številko številko 080 99 82, vsak delavnik od 8. do 17. ure. Če je kupec oddal naročilo prek klicnega centra ali elektronske pošte, se šteje, da je oddal naročilo in pristal na splošne pogoje brezplačnega preizkusa.

Pri oddaji naročila prek spletne strani bo prodajalec zagotovil, da bo kupec primerno obveščen o vseh nadaljnjih korakih plačila.
Kupec bo s potrditvijo pogojev potrdil, da se strinja s 6-mesečnim prejemanjem izdelka FlexiForce plus. Kadarkoli bo želel, bo lahko brez stroškov prekinil prejemanje izdelka.


V primeru prekinitve prejemanja izdelkov bo kupec prodajalca obvestil najkasneje do naslednjega pošiljanja izdelka. V primeru dodatnega naročila izdelka lahko kupec pri prodajalcu naroči izdelek v skladu z vsakokrat veljavno ponudbo trgovca.

Z oddajo naročila kupec izrecno izjavlja, da je prejel, si prebral in v celoti sprejema splošne pogoje brezplačnega preizkusa, ki so kupcu ves čas dosegljivi na spletnem naslovu https://www.sensilab.si/brezplacni-preizkus-pogoji.

5. člen: Pogodba
Pogodba je sklenjena, ko se kupec in prodajalec sporazumeta o njeni vsebini. Šteje se, da sta se kupec in prodajalec sporazumela o vsebini pogodbe v trenutku, ko kupec potrdi naročilo in sprejme pogoje brezplačnega preizkusa. Če je pogodba sklenjena na podlagi naročila prek spletne strani, prodajalec zagotovi potrdilo o sklenjeni pogodbi po elektronski pošti na elektronski naslov kupca.

Po sklenitvi pogodbe bo prodajalec kupcu na naslov, ki ga je kupec posredoval ob naročilu, poslal brezplačen izdelek FlexiForce plus v sestavi 60 kapsul. Pri prvem izdelku kupec plača le poštnino v znesku 3,50 EUR. Prodajalec bo kupcu samodejno, brez posebnega naročila kupca, ves čas trajanja pogodbe v primernih časovnih razmakih pošiljal nadaljnje izdelke.

Praviloma bo prodajalec kupcu po naročilu brezplačnega izdelka po 15 dneh poslal prvi paket, vse nadaljnje pa po dveh mesecih od prejema predhodnega.

6. člen: Dostava
Prodajalec bo izdelek kupcu dostavil s pošiljko prek izbranega prevoznika. Izjemoma, če prodajalec ugotovi, da je to primerno, bo izdelek kupcu dostavil s priporočeno pošiljko ali na drug način, ki bo po presoji prodajalca primeren. Stroške dostave nosi kupec.

Prodajalec na podlagi pogojev prodaje zagotavlja dostavo izdelka izključno na naslove v Republiki Sloveniji. Na posamezen fizični naslov v Republiki Sloveniji je dovoljeno poslati samo en brezplačni izdelek.

7. člen: Plačilo
Znesek za izdelek določi prodajalec v lastnem ceniku. Znesek vključuje DDV, stroški dostave se dodatno obračunajo in znašajo 3,5 EUR.

Znesek kupec poravna glede na izbran način plačila. Pri prvem naročilu lahko kupec izbira med načini plačila, ki jih ponuja spletna trgovina, za vsa nadaljnja plačila velja le plačilo po povzetju.

Kupec bo znesek plačal na podlagi računa, priloženega prejetemu izdelku, ali v primeru prvega naročila z bančnim nakazilom na transakcijski račun prodajalca. Ponudnik lahko po lastni presoji in z namenom potrošniku olajšati plačilo računu priloži predizpolnjen plačilni nalog UPN, potrošnik pa je kupnino dolžan plačati v postavljenem roku, tudi če plačilni nalog računu ni bil priložen.

Ob nakupu brezplačnega izdelka, pri katerem plačate samo poštnino, izberete med načini plačila, ki jih ponuja spletna trgovina, za vsa nadaljnja plačila velja le plačilo po povzetju.

8. člen: Obveščanje

Kupec mora trgovca nemudoma obvestiti o spremembi kateregakoli podatka, pomembnega za izpolnjevanje obveznosti strank pogodbe, vključno s, vendar ne omejeno na, spremembo osebnega imena, naslova za sprejemanje pošiljk, elektronskega naslova in telefonske številke, na katerih je kupec redno dosegljiv.

Če kupec opusti obvestilo iz prejšnje točke, odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala trgovcu zaradi opustitve obvestila, hkrati pa kupec sam nosi vse stroške, ki so povezani z izpolnitvijo pogodbe.

9. člen: Pravica do odstopa od pogodbe, vračilo izdelkov

Kupec ima pravico, da v roku 15 dni od dneva prejema brezplačnega izdelka odstopi od 6-mesečnega prejemanja izdelkov in o tem obvesti trgovca prek telefonske brezplačne številke 080 99 82 vsak delavnik od 8. do 17. ure ali e-poštnega naslova info@sensilab.com. Če kupec v prvih 15 dneh testiranja izdelka ni odpovedal nadaljnjega prejemanja, lahko to stori kadarkoli v času trajanja pogodbe. V primeru odpovedi pogodbe kupec ne nosi nobenih stroškov. Po odpovedi je kupec dolžan plačati znesek za prejeti in dotlej še ne plačani paket. Kupec zaradi odpovedi pogodbe ni upravičen do vračila plačanega zneska, niti ni dolžan vrniti prejetega paketa.

 Če kupec ob oddaji naročila ni polnoleten in/ali poslovno sposoben za sklenitev pogodbe, ima prodajalec pravico odstopiti od pogodbe brez odpovednega roka. Enako pravico ima tudi, če kupec kljub opominu trgovca ne poravna svojih zapadlih obveznosti do trgovca.

10. člen: Reklamacije

Kupec ima pravico, da v 30-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov trgovcu na kontaktni elektronski naslov info@sensilab.com ali brezplačen telefon 080 99 82 sporoči, da odstopa od nadaljnjega prejemanja izdelkov, pri čemer mu ni treba navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov trgovcu v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe šteje za sporočilo o odstopu. Edini strošek, ki zaradi odstopa od pogodbe bremeni kupca, je strošek vračila izdelkov trgovcu.

Kupljene izdelke je treba vrniti trgovcu najkasneje v roku 30-ih dni od dne prejema paketa. Kupljene izdelke je treba vrniti trgovcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Za vrnjene izdelke trgovec kupcu takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se kupcu ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši trgovec na osebni oz. transakcijski račun kupca. Koriščeni darilni bon trgovec vrne v obliki dobropisa. Obrazec, ki ga je treba priložiti ob vrnitvi izdelka, lahko prenesete »tukaj«.

11. člen: Obdelava osebnih podatkov

Vaše članstvo in nakup sta popolnoma varna.

V podjetju Sensilab cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo.

Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno in nemoteno poslovanje s ponudnikom.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo te spletne strani po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Varovanje osebnih podatkov pomeni:

  • Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način.
  • Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki.
  • Vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, če boste v to privolili.
  • Ne bomo vam pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
  • Kadarkoli se lahko hitro in enostavno odjavite od katerekoli naše e-pošte.

Vse naše spletne aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno stran.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov:
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov ipd. Ponudnik ne zbira vaših osebnih podatkov, razen, ko mu vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu izdelkov, ko se včlanite v Sensilab klub ali prijavite na e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov:
Sensilab bo uporabil vaše osebne podatke izključno zaradi izpolnitve vaših naročil in zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami. Sensilab ne bo posredoval vaših osebnih podatkov tretji stranki.

Svoboda izbire:
Informacije, ki jih o sebi posredujete, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ponudniku ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Uporabniki, ki se želite odjaviti iz Sensilab kluba ali od e-novic, nam to sporočite na e-naslov info@sensilab.com. Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov info@sensilab.com.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki):
Kadarkoli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani ter izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki:
Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani.

Varnost:
Sensilab si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe:
Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnihkoli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Sensilab ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne, ali jih kakorkoli uporabil ali jih razkril tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Pravica do obveščenosti:
Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Pišite nam na info@sensilab.com ali nas pokličite na 080 20 77.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili - pisno in v skladu s primerno zakonodajo - kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

Objava sprememb:
Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

12. člen: Jamstva in zagotovila kupca
Kupec zagotavlja, da so vsi podatki, posredovani trgovcu, pravilni in resnični, ter da na nikakršen način ne bo ravnal protipravno (zlasti, vendar ne izključno, z lažnim predstavljanjem, nedovoljeno redistribucijo izdelka, kršitvijo pravic intelektualne lastnine, nepooblaščenim zbiranjem osebnih podatkov ali poslovnih skrivnosti) ali spodbujal tretjih oseb k takšnemu ravnanju.

Kupec izrecno zagotavlja, da uporablja storitve ali katerokoli digitalno vsebino, povezano z elektronskim poslovanjem, izključno na lastno odgovornost. Kupec prav tako izrecno zagotavlja, da izdelek uporablja na lastno odgovornost in da trgovca ne bo imel za odgovornega za nastanek kakršnekoli škode katerikoli osebi, če izdelek kupec ne bi uporabljal v skladu z navodili.

13. člen: Reševanje sporov
Za pogoje poslovanja, kot tudi vsa pravna razmerja, ki iz teh pogojev poslovanja izhajajo, se uporablja pravo Republike Slovenije.

Trgovec in kupec bosta vse spore, nesoglasja ali terjatve, ki izvirajo iz pogodbe ali so z njo povezani, poskušala rešiti mirno. Če mirna rešitev ne bo mogoča, bo o sporu odločalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Ne glede na določilo pogojev poslovanja lahko kupec vsak spor predloži v reševanje pristojnemu izvajalcu izvensodnega reševanja potrošniških sporov v Republiki Sloveniji, v skladu z določbami Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur. l. RS, št. 81/15, »ZIsRPS«) ter Direktive 2013/11/EU Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o alternativnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2014 in Direktive 2009/22/ES (UL L št. 165 z dne 18. 6. 2013, str. 63). Če je pogodba sklenjena na podlagi kupčevega naročila, oddanega elektronsko prek spletne strani www.sensilab.si, lahko potrošnik začne postopek izvensodnega reševanja Spora tudi z oddajo zahtevka prek platforme za spletno reševanje sporov, ki jo vzpostavi Evropska komisija v skladu z Uredbo (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES (UL L št. 165 z dne 18. 6. 2013, str. 1).

14. člen: Končne določbe
Pogoji poslovanja so ves čas na voljo na spletni strani www.sensilab.si/brezplacni-preizkus-pogoji.

Vsa vsebina na strani in podstraneh spletne strani www.sensilab.si je avtorsko zaščitena. Prepovedano je vsako dejanje, ki kakorkoli posega v avtorske pravice avtorjev strani. Logotip, ime strani ter slikovno gradivo in vsakršno besedilo so vse last trgovca ali z njim povezanih oseb. Prepovedana je uporaba vsebine in/ali slik v javne in/ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja trgovca.

Če se katerakoli določba teh pogojev poslovanja ugotovi za nično, neveljavno ali neizvršljivo, to ne vpliva na veljavnost ostalih določb te pogodbe, če se ostale določbe teh pogojev poslovanja lahko uporabljajo brez nične, neveljavne ali neizvršljive določbe, in če taka nična, neveljavna ali neizvršljiva določba ni bila niti pogoj niti odločilen nagib pri sprejemu teh pogojev poslovanja.

Pogoji poslovanja začnejo veljati z dnem 7. 9. 2016.

V Ljubljani, dne 7. 9. 2016

FARMICOM farmacevtska družba d.o.o.
Domen Ščukovt, direktor