UNDO Collagen Drink

Prehransko dopolnilo. Spodbudite tvorbo kolagena in upočasnite znake staranja!

-33%

UNDO Collagen Drink
  • Spodbuja tvorbo kolagena in upočasni znake staranja
  • Zavira nastanek gub ter občutno poveča elastičnost in prožnost kože
  • Pripomore k močnejši strukturi las in njihovem sijaju
  • Prispeva k močnim in zdravim nohtom
  • Odličen okus borovnice brez neprijetnega priokusa kolagena

 

29,90 €

19,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

PAKIRANJE: 30 vrečk

Kako deluje?

Kolagen je »alfa in omega« zdravega videza kože, saj je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Če se ga v telesu proizvede dovolj, skrbi za moč, elastičnost in sijaj kože, las in nohtov.

Poznamo več tipov kolagena, ki se po zgradbi razlikujejo. Za kožo je najpomembnejši kolagen tipa I, saj je v koži najbolj zastopan.

Po 25. letu začne sinteza kolagena v telesu upadati, njegova vsebnost pa se lahko do 45. leta zmanjša za kar 30 %. Zunanji učinki tega procesa so večja izraženost gub, drobnih linij in suhe kože.

Vidno začne pešati tudi zdravje las, ki izgubijo lesk, in nohtov, ki postanejo lomljivi.

UNDO Collagen Drink vsebuje edinstveno patentirano naravno učinkovino Naticol® s kolagenom tipa I, ki je glavni gradnik kolagenske mreže ter kolagenske osnove v koži.

Naticol je edinstven predvsem zaradi visoke stopnje absorpcije, saj ima v primerjavi s prašičjim ali govejim kolagenom kar do 50 % boljšo absorpcijo.

To pomeni, da ga lahko naše telo lažje izkoristi za regeneracijo kolagenske mreže.

antioksidativno kombinacijo izvlečka borovnic in nujnim kofaktorjem sinteze kolagena, vitaminom C, zagotavlja pravilno in zadostno tvorbo kolagena.

Antioksidativne učinkovine preprečijo vezavo prostih radikalov v kolagensko mrežo kože in tako učinkovito nevtralizirajo njihovo škodljivo delovanje, s tem ohranjamo zdravje kože, las in nohtov.

Naravni notranji lifting 3 v 1

Z rednim uživanjem UNDO Collagen Drink spodbudimo naravno nastajanje kolagena tipa I v telesu in preprečimo razdiralno delovanje prostih radikalov. To ima 3 delovanje:

  • Pomlajena koža - bolj elastična in prožna ter sposobna zadrževati vlago, zaradi česar so gube manj vidne
  • Sijoči, voljni in na vremenske vplive odpornejši lasje
  • Krepki nohti, ki se ne luščijo zlahka

Naticol za najboljši izkoristek

Večina kolagenov je prašičjega izvora, zato so običajno tudi slabega in neprijetnega okusa, ki ga še tako močne arome težko prikrijejo.

Da bi lahko take kolagene ponujali po nižji ceni, pogosto vsebujejo tudi nižji delež kolagena, preostanek pa nadomestijo z maščobo. Ta negativno vpliva tako na kožo, ki postane nečista in zamaščena, kot na tudi težo zaradi višje vsebnosti kalorij.

UNDO Collagen Drink vsebuje učinkovino Naticol® z 99,8 % čistega kolagena, odličnim razmerjem med aminokislinami in skoraj nič kalorijami!

*****

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

SESTAVINE: Naticol® - peptidi ribjega kolagena tipa I – 5000 mg, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt borovnice – 1000 mg, naravna aroma borovnice, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, L-askorbinska kislina (vitamin C) ¬– 60 mg (75 % PDV*), sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza. *PDV = priporočeni dnevni vnos

UPORABAPriporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

OPOZORILAČe ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

PAKIRANJE: 30 vrečk