Diabetyn

Prehransko dopolnilo. Kapsule, ki pripomorejo k vzdrževanju ravni krvnega sladkorja.

-7%

Diabetyn
  • Vsebuje cimet, bele murve, sabljasti triplat, krom in vitamin B6
  • Prispeva k vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi
  • Uravnava presnovo ogljikovih hidratov, inzulina, beljakovin in glikogena


 

13,90 €

12,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 60 kapsul, za 30 dni

Prediabetes je stanje, ko je raven krvnega sladkorja višja od normalne, vendar ne tako visoka kot pri diabetesu. V teh okvirih se giblje skoraj 20% prebivalstva Evrope. Četudi to še ni bolezensko stanje, povišana raven krvnega sladkorja škoduje organizmu, še posebej srcu in ožilju.

Kapsule Diabetyn učinkovito stabilizirajo nivo krvnega sladkorja in pripomorejo k optimalni presnovi ogljikovih hidratov na popolnoma naraven način. Kapsule vsebujejo:

  • Ekstrakt listov bele murve, ki uravna presnovo ogljikovih hidratov.
  • Ekstrakt semen sabljastega triplata (grško seme), ki pomaga vzdrževati zdravo raven krvnega sladkorja in uravnava presnovo inzulina.
  • Ekstrakt skorje kitajskega cimetovca, ki prispeva k zdravi ravni krvnega sladkorja.
  • Vitamin B6, ki prispeva k presnovi beljakovin in glikogena.
  • Krom, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Kapsule Diabetyn priporočamo vsem, ki imajo mejne ravni krvnega sladkorja in želijo na naraven način uravnati raven krvnega sladkorja.

Sestavine (v 2 kapsulah): ekstrakt listov bele murve 400 mg, ekstrakt semen sabljastega triplata s 50% skupnih saponinov 280 mg, ekstrakt skorje cimeta 240 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, piridoksin hidroklorid (vitamin B6 4 mg – 286% PDV*), kromov (III) klorid (krom 120 µg – 300% PDV*), kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Navodilo za uporabo: Priporočeni odmerek je 1 kapsula 2x dnevno z 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo nosečnicam in doječim materam ter osebam, ki jemljejo zdravila za zdravljenje sladkorne bolezni.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto količina: 34,1 g

Povezani produkti