Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

Pravila postopka pridobitve kartice

Potem, ko nam zaupate svoje podatke, bo FARMICOM farmacevtska družba d.o.o. (Član skupine S.A.) vaše podatke posredoval družbi Erste Card d.o.o., ki bo za vas naredila in izdala neaktivno Diners Club kartico. Gre za kartico za katero se boste po prejemu lahko sami odločili, če jo želite aktivirati. Hkrati z neaktivno kartico boste prejeli tudi prijavnico, katero lahko po želji izpolnite in jo hkrati z dodatno dokumentacijo posredujete družbi Erste Card d.o.o. Erste Card d.o.o. vas bo po prejemu neaktivne kartice poklical na navedeno telefonsko številko z namenom predstavitve prednosti kartice. Če v 60-dneh od prejema kartice le-te ne boste aktivirali, bo Erste Card d.o.o. vaše osebne podatke izbrisal.

S klikom na gumb »Pošlji prijavnico« se izrecno strinjate, da da Erste Card d. o. o. vaše osebne podatke obdeluje z namenom izdelave in pošiljanja neaktivne kartice in ponudbe za kartico. Hkrati se strinjate, da vas Erste Card d.o.o. pokliče na navedeno telefonsko številko z namenom predstavitve prednosti kartice.

Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba FARMICOM farmacevtska družba d.o.o. (Član skupine S.A.), kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.

Kliknite, če želite se vrniti nazaj na prejšnjo stran.