Paket Extreme RESULTS

Prehransko dopolnilo. 3-mesečni shujševalni paket Extreme RESULTS s katerim je shujšalo že 168.688 zadovoljnih uporabnikov

-67%

Paket Extreme RESULTS

Edina negativna izkušnja, ki jo v smehu navajajo naši uporabniki je – stroški za nakup nove garderobe.

 • Izkušnja in podpora hujšanja 24/7 – podnevi in ponoči
 • Zdaj še močnejše drenažno delovanje s TAKOJŠNJIM učinkom: 3,5-krat boljše izločanje odvečne vode
 • Prvi rezultati oblikovanja postave vidni že v nekaj dneh
 • 2,5-krat več izgubljene teže
 • 5-krat večje kurjenje kalorij
 • Vsaj 4 ure povečanega kurjenja maščob po zaužitju

100% garancija na zadovoljstvo (če z delovanjem izdelkov ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar).


 

429,90 €

139,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

9 x 10 napitkov WaterOut Strong

6 x 30 kapsul WaterOut Strong Night

6 x 15 napitkov BotBurn Active 1000 Strong

Najboljši dokaz, da boste z izdelki SlimJOY zares izgubili odvečne kilograme, so zagotovila ljudi, ki so z njimi shujšali. Njim se lahko zahvalimo, da smo prejeli prestižno medaljo vrhunske kakovosti Qudal – potrdilo potrošnikov, da je linija izdelkov za hujšanje SlimJOY najboljša med vsemi na slovenskem trgu!

Medaljo Qudal podeljuje ICERTIAS, neodvisna organizacija za tržne raziskave in podeljevanje certifikatov iz švicarskega Züricha.

Zakaj vam bo s Paketom Extreme RESULTS uspelo v 90 dneh izgubiti dvakrat več teže, kot če ga ne bi uporabljali?

Extreme RESULTS vsebuje 3 vrhunske izdelke, ki vam pomagajo pospešeno kuriti maščobe podnevi in ponoči, tudi ko sedite in predvsem ko spite, odplakniti odvečno vodo iz telesa, zaradi katere ste zabuhli, in oblikovati postavo, zaradi katere vas bodo vsi spraševali, kako vam je uspelo!

Naša super prodajna uspešnica, zvezda drenaže s TAKOJŠNJIM UČINKOM WaterOut Strong je zdaj še močnejša.

Kaj ponuja?

 • 3,5-krat več izločene vode
 • 60 % zmanjšanje občutka otečenih nog
 • manj celulita
 • prvi rezultati oblikovanja postave vidni že v nekaj dneh

Napitek WaterOut Strong je prvi korak do vaše popolne postave, saj vas osvobodi odvečne vode, ki preprečuje, da bi učinkovito kurili maščobe. Je nujen začetek vsakega shujševalnega programa.

"Prve učinke sem opazila že po nekaj dneh!"

»Delam v zdravstveni negi, kjer mi za redno prehranjevanje preprosto zmanjka časa. Posledica tega je kopičenje odvečnih kilogramov in pogosta napihnjenost. Ker sem slišala toliko pohval na račun WaterOuta, sem si rekla, da ga moram preizkusiti. Prve učinke sem opazila že po par dneh uporabe: čutila sem, kako odvečna voda zapušča moje telo, predvsem pa sem že po nekaj dneh bila manj napihnjena. Tudi številke na tehtnici so bile presenetljive, kilogrami so kar drseli dol. Zdaj z veseljem oblečem stvari iz svoje omare, bolj sem samozavestna.«

Petra iz Mozirja, 30 let

Kaj vsebuje?

 • Opuncija (plod kaktusa), njivska preslica in tetivika so učinkoviti diuretiki, kar pomeni, da povečajo izločanje odvečne vode,
 • javanski čaj, tako kot opuncija, pospeši izgubljanje kilogramov,
 • artičoka, pegasti badelj in regrat so super očiščevalci telesa, s čimer razbremenijo limfni sistem, vašo črpalko odvečne vode,
 • ekstrakt rdečega grozdja pa je top izdelek za oblikovanje postave in boj proti celulitu.

Kako deluje?

Za WaterOut Strong je značilen takojšen učinek. Deluje tako, da RESETIRA LIMFNI SISTEM, ki je poseben žilni sistem v telesu, zadolžen za prečrpavanje odvečne vode. Če limfni sistem ne deluje dobro, ste napihnjeni in zabuhli, saj se odvečna voda zadržuje v telesu.

Pod takimi pogoji, ko je telo v neravnovesju, tudi maščobe ne moremo učinkovito porabljati, kar ste verjetno že opazili. WaterOut Strong s svojimi močnimi diuretičnimi in očiščevalnimi naravnimi učinkovinami poskrbi, da odvečna voda zapusti telo in se tako skoraj čez noč rešite prvih odvečnih kilogramov.

Ni je boljše motivacije za vztrajanje pri 90-dnevnem paketu, kot če vas hlače ne tiščijo več v pasu že po nekaj dneh!

Ekskluzivna novost: WaterOut Strong Night

Ker ves čas raziskujemo, kako bi lahko še izboljšali vašo izkušnjo, vam ponudili še boljše in hitrejše rezultate, smo letos razvili inovativen izdelek, ki ga še ni bilo na trgu: kapsule, s pomočjo katerih boste aktivno topili maščobe tudi ponoči, ko je telo na to najbolj pripravljeno. Tako lahko izkoristite maksimalno čas spanja, zjutraj pa se zbudite lahkotnejši.

Nočne drenažne kapsule WaterOut Strong Night vam v kombinaciji z dnevnim drenažnim napitkom ponujajo 24-urno izkušnjo drenaže in hujšanja. Čez dan boste z dnevnim napitkom izločili 3,5-krat odvečne vode, s kapsulami pa še dodatno 3x več vode, ko se boste zbudili.

Kot rečeno, to je tista odvečna in stoječa voda, polna toksinov, ki vam preprečuje, da bi začeli hujšati in kuriti maščobe. Blokira namreč pomembne procese, vpletene v porabo maščob.

"Končno ne rabim več paziti na to, kaj naj oblečem!"

»Tudi jaz sem imela podobne težave kot številne druge ženske – mučili so me odvečni kilogrami in ves čas sem se borila z napihnjenostjo. Ker sem se počutila napihnjeno, tudi pila nisem, saj me je skrbelo, da me bo tekočina še bolj napihnila. Napaka! Samo slabše sem se počutila. Prav zato sem se odločila za oba izdelka WaterOut Strong – dnevnega in nočnega. Hotela sem se čim prej rešiti napihnjenosti, odvečnih kilogramov in slabega počutja. Že po nekaj dneh sem bila bistveno manj napihnjena, moja najljubša krila pa so po dveh tednih postala preširoka! To sta edina izdelka, ki sta mi tako pomagala – in to v zelo kratkem času.«

Alma Rekić, vrhunska kuharica

Kaj ponuja?

 • 3x močnejše diuretično delovanje
 • z največjim izločanjem po 12 urah od zaužitja (kar v našem primeru pomeni, da če zaužijemo WaterOut Strong Night ob 19. uri, bomo največ odvečne vode izločili ob 7. uri zjutraj)
 • 2,5-krat več izgubljene teže
 • 30 % boljša absorpcija

Kaj vsebuje?

 • Hibiskus, listi bele breze in lubenica so znani diuretiki, ki povečajo izločanje odvečne vode iz telesa,
 • brokoli je eden izmed najmočnejših uničevalcev najnevarnejših toksinov,
 • cimet z uravnavanjem krvnega sladkorja preprečuje skladiščenje maščobe,
 • medtem ko piperin za 30 % poveča učinkovitost rastlinskih sestavin.

Kako deluje?

Podpre naravni urnik telesa, ko je v nočnem času najbolj pripravljeno na čiščenje in kurjenje maščob. V nočnem času je namreč prebava postavljena na off, regeneracija pa na on. Regeneracija je potraten proces, ki zahteva dosti energije – ker med spanjem ne jemo, se zato porabljajo maščobne rezerve. Če limfni sistem ni pretočen, se upočasni tudi regeneracija in kurjenje maščob.

Waterout Strong Night poskrbi za pretočnost limfnega sistema, kar pomeni, da lahko telo na polno izvaja svoje očiščevalne in regenerativne funkcije, pri tem pa tudi kuri maščobe.

Najmočnejši topilec maščobe BootBurn Active Strong s podaljšanim, 4-urnim učinkom

Najmočnejši topilec maščobe BootBurn Active Strong zdaj še močneje kuri kalorije, s podaljšanim, 4-urnim učinkom. Pametna mešanica, ki sproži povečano porabo maščob in jo podaljša za več ur – s samo eno učinkovino nikoli ne bi dosegli takega učinka!

Kaj ponuja?

 • za 5x poveča kurjenje kalorij
 • vsaj 4 ure povečanega kurjenja maščob po zaužitju
 • ker pospeši metabolizem, učinkuje tudi v mirovanju
 • izboljša razmerje med maščobo in mišicami, za lepše oblikovano postavo

"Ko se zjutraj pogledam v ogledalo, sem ponosna na svoj dosežek!"

»Prej nikoli nisem imela problemov z odvečno težo, vedno sem bila aktivna športnica. Zaradi zdravstvenih težav sem bila prisiljena prenehati z aktivnim športom, zato so se začeli kopičiti kilogrami. Takšna si nisem bila več všeč. Tudi energije nisem imela več ta prave. BootBurn Active Strong me je rešil. Po dolgem času sem lahko brez težav spet športala, čutila sem, kako hitro se maščobe kar topijo, ko migam. Zdaj imam lepše oblikovano telo in se v svoji koži počutim super – ko se zjutraj pogledam v ogledalo, sam ponosna na svoj dosežek in dan je takoj lepši.«

Andreja iz Kočevja, 31 let

Kaj vsebuje?

 • Zeleni čaj, yerba in gvarana so znani termo brunerji, ki sprožijo, da telo poveča kurjenje maščob, da bi proizvedlo več toplote.
 • V kombinaciji z L-karnitinom ponujajo izjemne učinke: za 5x povečajo kurjenje kalorij in podaljšan, večuren učinek povečanega topljenja maščob – vsaj 4 ure!
 • V kombinaciji z B-kompleksom, brez katerega hrane ne bi nikoli mogli pretvoriti v uporabno obliko – energijo, ima BootBurn Active Strong še širše delovanje: dviguje raven energije, preprečuje utrujenost in poveča vzdržljivost.

Kako deluje?

Ker vsebuje 3 močne termo burnerje, povečajo termogenezo (porabo maščobe za proizvodnjo toplote).

L-karnitin pa je nujen za kurjenje maščobe in proizvodnjo energije. Je prevozno sredstvo, ki prenaša veliko večino maščob, ki jih pojemo (dolgoverižne maščobne kisline) v celične kurilnice – mitohondrije. Brez L-karnitina ne bi mogli kuriti maščobe in iz nje dobiti energije!

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

WaterOut Strong

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 1 litru vode, ki jo spijete v dopoldanskem času.

Sestavine: prah plodov smokvove opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina, ekstrakt nadzemnih delov njivske preslice, nosilec: koruzni dekstrin, ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, koncentriran sok malin v prahu, naravna aroma maline, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina, ekstrakt posušenih plodov pegastega badlja, ekstrakt korenin regrata z 11% inulina, ekstrakt tropin rdečega grozdja s 90% skupnih polifenolov in 18% OPC (vsebnost sulfitov > 10 mg/kg), sredstvo proti strjevanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

WaterOut Strong Night

Način uporabe (WaterOut Strong Night): Priporočeni dnevni odmerek sta 2 kapsuli z 2 dl vode med lahko večerjo. Ne jemljite na prazen želodec. Ne jemljite skupaj s kislimi napitki (pomarančni sok, soda ...). Ne kombinirajte z vitaminom C.

Sestavine (WaterOut Strong Night): ekstrakt cvetov hibiskusa z 10% skupnih polifenolov, ekstrakt semen brokolija z 10% glukorafanina, ekstrakt skorje cimetovca z 20% proantocianidinov, ekstrakt sadeža lubenice, ekstrakt listov navadne bele breze, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, ekstrakt plodov črnega popra s 95% piperina, kapsule: hidroksipropil  metilceluloza.

BootBurn STRONG ACTIVE 1000 - Prehransko dopolnilo s sladilom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere (vsebnost kofeina: 158 mg/1 vrečko).

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

Sestavine: nosilec: koruzni dekstrin, L-karnitin L-tartrat, ekstrakt semen gvarane z 10% kofeina, ekstrakt listov mate čaja z 20% kofeina, ekstrakt listov zelenega čaja z 90% polifenolov in 5-9% kofeina, ekstrakt sadežev papaje s 1500 USP enot proteolitične aktivnosti papaina (vsebuje max. 0,1% laktoze), naravna aroma manga, mešanica vitaminov B-kompleksa [nikotinamid; nosilec: maltodekstrin; kalcijev D-pantotenat; D-biotin; cianokobalamin; piridoksin hidroklorid; riboflavin; tiamin mononitrat; pteroilmonoglutaminska kislina], sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

 

Povezane novičke