Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.

FlexiForce gel

Registriran medicinski pripomoček. Hladilni gel, ki takoj olajša bolečine v mišicah in sklepih!

-20%

FlexiForce gel
  • Gel s trojnim hladilnim učinkom
  • Olajša bolečine v mišicah in sklepih, zmanjša otekline in zavira vnetje
  • Kože ne masti in se hitro vpije
  • Ima svež in prijeten vonj
  • Medicinski pripomoček z dokazanim delovanjem

 

Ni na zalogi

13,99 €

11,19 €

 

ali pokličite brezplačno in naročite 0590 82 770

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 2–3 delovnih dni

preko GLS Slovenija

Načini plačila:

Vsebina: 100 ml

Ostanite zdravi z brezplačno e-knjigo in spletno telovadnico - brezplačno ob vsakem nakupu!

Prevzemite brezplačno e-knjigo o zdravju z okusnimi recepti in nasveti, kako oblikovati nove zdrave navade. Pripravili smo tudi brezplačen 4-tedenski program vadbe za oblikovanje celotnega telesa.

Vse to združite z vrhunskimi izdelki Sensilab in postanite fit še hitreje!

FlexiForce hladilni gel je brez pretiravanja nepogrešljiv del vaše potovalne in domače lekarne. Zakaj? Ker so zategle in boleče mišice, zvini, preobremenitve, vnete tetive in udarnine del vsakdana večine izmed nas ali naših bližnjih. Če pa smo telesno bolj aktivni, se nam te nevšečnosti pojavljajo še pogosteje.

Ker je izjemno učinkovit in prijeten za uporabo (ni lepljiv ali masten), ga priporočajo celo vrhunski športniki. In kar je najboljše, hladilni in protibolečinski učinek občutite takoj!

Zakaj je FlexiForce hladilni gel tako učinkovit?

Ker združuje kar trojni hladilni učinek, saj vsebuje kar 3 naravne sestavine, znane po hladilnem učinku: alkohol, mentol in eterično olje evkaliptusa.

Po nanosu gela na boleč predel začne izhlapevati alkohol, ki povzroči znatno znižanje temperature na površini kože. Hladilni učinek je še dodatno okrepljen z mentolom, ki se veže na posebne receptorje v koži in poveča občutek hlajenja. Eterično olje evkaliptusa pa blokira delovanje receptorjev za toploto in tako še dodatno okrepi občutek hlajenja na mestu nanosa.

FlexiForce hladilni gel je tudi odličen sopotnik v vaši potovalni lekarni. Medtem ko v primeru udarnin ali zateglih mišic ledu ne morete vedno nositi s sabo, je gel lahko vedno pri roki, ko ga potrebujete. 

FlexiForce ICE GEL - Medicinski pripomoček

SESTAVINE: Purified Water, Alcohol, Menthol, Glycerine, Eucaliptus Essential Oil, Carbopol, Triethanolamine, Brilliant Blue FCF.

NAČIN UPORABE: Za zunanjo uporabo. 3-4 krat na dan nanesite in nežno vmasirajte na boleče področje. Po uporabi si operite roke. Priporočena in optimalna uporaba je 7 dni.

OPOZORILA ZA ZUNANJO UPORABO: Ne zauživajte. Ne vdihavajte. Izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 6 let. Ne uporabljajte v primeru nosečnosti ali dojenja. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte na raztrgani/natrgani mišici. Ne uporabljajte na po-operacijskih ranah. Ne uporabljajte, če ste alergični na eno ali več sestavin. Izogibajte se stiku z očmi/sluznico. V primeru preobčutljivostne reakcije ali nenamernega stika z očmi/sluznico mesto temeljito sperite s čisto vodo. Ob uporabi se odmaknite od toplotnih virov. V primeru neželenih stranskih učinkov prenehajte z uporabo.

OPOZORILA ZA SHRANJEVANJE: Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite stran od toplotnih virov. Uporabite v 12 mesecih po odprtju. Pretečen izdelek odnesite v lekarno, ki poskrbi za njegovo uničenje.

NETO KOLIČINA: 100 ml

FlexiForce gel