FlexiForce gel 2+1 GRATIS

Prehransko dopolnilo Edini izdelek v kombinaciji 3 sestavin za ohranitev gibljivosti sklepov!

2+1

FlexiForce gel 2+1 GRATIS
  • Edini izdelek v kombinaciji treh sestavin za ohranitev gibljivosti sklepov.
  • Kombinacija glavnih gradnikov hrustanca: kolagen tip II, hondroitin sulfat in hialuronska kislina.
  • Klinično dokazano delovanje že po prvem mesecu uporabe.
  • Z odlično absorpcijo v sklepe.

 

41,70 €

27,80 €

Ni na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

Kako Flexiforce® plus deluje in zakaj ga imenujemo izdelek nove generacije?

Učinkovina BioCell Collagen vsebuje 3 izjemne naravne učinkovine, ki so hkrati glavni gradniki hrustanca in je leta 2011 v Ameriki dobila nagrado za učinkovino leta.

Vsebuje kombinacijo treh glavnih gradnikov hrustanca, zato je trenutno najbolj inovativen in učinkovit izdelek za sklepe na slovenskem trgu.

Prva učinkovina kolagen tipa II prispeva k obnovi sklepnega hrustanca, druga učinkovina hialuronska kislina služi kot mazilo sklepnega hrustanca, tretja, hondroitin sulfat, pa spodbuja tvorbo hrustanca.

Kako delujejo glavne 3 učinkovine:

Kombinacija treh učinkovin vpliva na gibljivost sklepov in zmanjšanje bolečin.

  • Hidroliziran kolagen tipa II: Ko se staramo, se koncentracija kolagena v našem telesu zmanjšuje, kar vodi do bolečin in vnetij sklepov. Kolagenska vlakna oskrbujejo hrustanec s čvrstostjo in ustvarjajo ogrodje za ostale komponente hrustanca. Kolagen tipa II prispeva k obnovi sklepnega hrustanca.
  • Hondroitin sulfat: Ima funkcijo prožnosti in blaženja sklepov. Pritegne vodo v hrustančno matrico in spodbuja tvorbo hrustanca.
  • Hialuronska kislina: Služi kot mazilo sklepnega hrustanca

Klinične raziskave potrjujejo

ZMANJŠA BOLEČINE V SKLEPIH IN IZBOLJŠA NJIHOVO GIBLJIVOST
Klinična študija narejena na 80-ih pacientih z osteoartritisom je pokazala znatno zmanjšanje bolečin že v prvem mesecu uživanja in kar 40% izboljšanje gibljivosti sklepov.

UPORABA: Popijte 2 kapsuli dvakrat dnevno z 2 dl vode. Kapsulo lahko tudi odprete in vsebino stresete v vodo ali primešate k hrani. Kapsule ne vsebujejo glutena.
HRANILNA VREDNOST:
Aktivne
sestavine
v 1
kapsuli
%PDV
RDA*
Kompleks BioCell Collagen® 300 mg -
SensiAccelerator®:
Ekstrakt črnega popra
2 mg -
Ekstrakt ingverja 3 mg -
Koencim Q10 0,2 mg -
*RDA= priporočen dnevni vnos    

Sestavine v padajočem zaporedju: kompleks BioCell Collagen ® (hidroliziran kolagen tipa II, hondroitin sulfat, hialuronska kislina, ostali proteoglikani), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, ekstrakt ingverja (Zingiber officinale), ekstrakt črnega popra Bioperine(R) (Piper nigrum), koencim Q10, želatina (kapsule), barvili: titanov dioksid, rumeni železov oksid.

FlexiForce gel 2+1 GRATIS