-50%

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

BREZPLAČNO DARILO!

Odkrijte najboljše nasvete za ohranjanje zdravja in zdravo prehrano ter okusne recepte, zbrane v praktični e-knjigi!

FlexiForce gel 1+1 GRATIS

Registriran medicinski pripomoček. Hladilni gel, ki takoj olajša bolečine v mišicah in sklepih!

  • Gel s trojnim hladilnim učinkom

  • Olajša bolečine v mišicah in sklepih, zmanjša otekline in zavira vnetje

  • Kože ne masti in se hitro vpije

  • Ima svež in prijeten vonj

  • Medicinski pripomoček z dokazanim delovanjem

Contents: 1x FlexiForce gel 1+1 GRATIS 0 none/14 dni

Dovolj za 14 dni

-50% popust
Akcijska cena 13,99 € Redna cena 27,98 €

Izberite svoj paket:

Nasvet: Prihranite dodatnih 15% z naročnino

Enkraten nakup
(14-dnevna zaloga)
50% popust
27,98 €
13,99 €
Naročite se in prihranite več
(Prejmite 14-dnevno zalogo vsak mesec)
Dodaten 15% popust
 
27,98 €
11,89 €
Na zalogi
SKU
901990

FlexiForce hladilni gel je brez pretiravanja nepogrešljiv del vaše potovalne in domače lekarne. Zakaj? Ker so zategle in boleče mišice, zvini, preobremenitve, vnete tetive in udarnine del vsakdana večine izmed nas ali naših bližnjih. Če pa smo telesno bolj aktivni, se nam te nevšečnosti pojavljajo še pogosteje.

Ker je izjemno učinkovit in prijeten za uporabo (ni lepljiv ali masten), ga priporočajo celo vrhunski športniki. In kar je najboljše, hladilni in protibolečinski učinekobčutite takoj!

Zakaj je FlexiForce hladilni gel tako učinkovit?

Ker združuje kar trojni hladilni učinek, saj vsebuje kar 3 naravne sestavine, znane po hladilnem učinku: alkohol, mentol in eterično olje evkaliptusa.

Po nanosu gela na boleč predel začne izhlapevati alkohol, ki povzroči znatno znižanje temperature na površini kože. Hladilni učinek je še dodatno okrepljen z mentolom, ki se veže na posebne receptorje v koži in poveča občutek hlajenja. Eterično olje evkaliptusa pa blokira delovanje receptorjev za toploto in tako še dodatno okrepi občutek hlajenja na mestu nanosa.

FlexiForce hladilni gel je tudi odličen sopotnik v vaši potovalni lekarni. Medtem ko v primeru udarnin ali zateglih mišic ledu ne morete vedno nositi s sabo, je gel lahko vedno pri roki, ko ga potrebujete. 

NAČIN UPORABE

Nanesite do 4-krat na dan.

-

Do 4-krat na dan

SESTAVINE

Purified Water, Alcohol, Menthol, Glycerine, Eucaliptus Essential Oil, Carbopol, Triethanolamine, Brilliant Blue FCF.

NAČIN UPORABE

Za zunanjo uporabo. 3-4 krat na dan nanesite in nežno vmasirajte na boleče področje. Po uporabi si operite roke. Priporočena in optimalna uporaba je 7 dni.

OPOZORILA

Ne zauživajte. Ne vdihavajte. Izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 6 let. Ne uporabljajte v primeru nosečnosti ali dojenja. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte na raztrgani/natrgani mišici. Ne uporabljajte na po-operacijskih ranah. Ne uporabljajte, če ste alergični na eno ali več sestavin. Izogibajte se stiku z očmi/sluznico. V primeru preobčutljivostne reakcije ali nenamernega stika z očmi/sluznico mesto temeljito sperite s čisto vodo. Ob uporabi se odmaknite od toplotnih virov. V primeru neželenih stranskih učinkov prenehajte z uporabo.

SHRANJEVANJE

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite stran od toplotnih virov. Uporabite v 12 mesecih po odprtju. Pretečen izdelek odnesite v lekarno, ki poskrbi za njegovo uničenje.

Vsebina (1 enota)

100 ml