Ginkgo Gold

Prehransko dopolnilo Ginkgo biloba pomaga ohranjati spomin in miselne sposobnosti.

-30%

Ginkgo Gold
  • Posebna oblika tablet - s hitrim delovanjem!
  • Pomaga izboljšati koncentracijo in spomin
  • Pripomore k ohranjanju spomina in miselnih funkcij
  • Vsebuje izvleček Ginkga bilobe


 

9,90 €

6,90 €

Ni na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

Pakiranje: 30 x RapidTabsTM  (tablete s takojšnjim učinkom)

Se vam zdi, da bi bili brez telefona ali računalnika popolnoma izgubljeni? Pozabljene bi bile vse telefonske številke, »passwordi« in PIN številke. Se tudi vi odpravite v trgovino po samo eno stvar, vrnete pa se s polnimi nakupovalnimi vrečkami, a brez tistega, po kar ste odšli? Se vam pogosto zgodi, da na parkirišču iščete avto? Brez skrbi, niste edini!

Digitalna demenca – ko kratkoročen spomin preselimo na e-naprave

Digitalna demenca je izraz, ki ga je v Nemčiji z istoimensko knjigo leta 2012 populariziral nevroznanstvenik Manfred Spitzer, omenjali pa so ga že leta prej, predvsem v azijskih visokotehnoloških družbah. Kot pravi Spitzer, večopravilnost, ki je nujna posledica uporabe pametnih telefonov, tablic in računalnikov, zmanjšuje koncentracijo, sposobnost daljše pozornosti in zavira razvoj desne strani možganov.

Miselne sposobnosti so osnova našega mišljenja in pomnjenja. Slabšanje spomina se prične zaradi kombinacije oslabljene prekrvavite možganov in pomankanja ustreznih hranil za naše možganske celice. Opazimo jih kot pozabljivost in moten miselni tok.

Gingko Gold vsebuje izvleček Ginkga bilobe, ki na popolnoma naraven način izboljša pretok krvi in oskrbo možganov s kisikom in hranili.

Ginkgo Gold je tako dobrodošla možganska spodbuda ne glede na starost, saj:

  • izboljša koncentracijo,
  • pripomore k ohranjanju spomina in miselnih funkcij
  • ter vam priskoči na pomoč pri vsakodnevnih obveznostih.

Ginkgo Gold s hitrim delovanjem!

Glavna prednost Gingka Gold je, da deluje hitro po zaužitju. Zaradi uporabe posebne tehnologije se tablete raztopijo v manj kot 1 minuti po zaužitju, Ginkgo biloba se zato hitro vsrka in prične delovati zelo hitro.

Tablete je mogoče tudi raztopiti v kozarcu vode, kar je idealno za ljudi, ki imajo težave z uživanjem tablet.

Sestavine (v 1 tableti): želirno sredstvo: mikrokristalinična celuloza, koncentrirani suhi ekstrakt Ginkgo biloba 75 mg (18 mg flavonskih glikozidov), stabilizator: koruzni škrob, želirno sredstvo: polivinilpolipirolidon, sredstva proti sprijemanju: magnezijev stearat, magnezijev silikat, silicijev dioksid.

Navodilo za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek je 1 tableta z 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo v primeru motenj strjevanja krvi, nosečnicam, doječim materam in otrokom.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto količina: 18 g

Ginkgo Gold