Misija: Zdrava jetra

Prehransko dopolnilo. 30-dnevni program za hitro in učinkovito razstrupljanje!

-45%

Misija: Zdrava jetra

DVOJNI UČINEK za celovito razstrupljanje: adijo, toksini!

 • Hepafar forte: z delovanjem 3-v-1 razstrupi, obnovi in okrepi vaša jetra
 • Hepafar fibers: ujame toksine in jih popolnoma izloči iz telesa
 • Revolucionarni komplementarni formuli za maksimalne rezultate


 

71,60 €

39,38 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.
Načini plačila:

Pakiranje: 2x 30 kapsul Hepafar Forte za 30 dni in 2x 15 vrečk Hepafar Fibers za 30 dni

Hrana bolj »skuri« jetra kot alkohol

Če bi zdaj naključnega mimoidočega na ulici vprašali, ali ga skrbi za zdravje njegovih jeter, bi najbrž odgovoril: »Ne, saj nisem alkoholik!« Ampak – tudi vsak četrti Slovenec ni alkoholik, pa ima zamaščena jetra.

Četrtina Slovencev ima zamaščena jetra, a se tega ne zaveda!

Vsakodnevni stres, pomanjkanje spanja, krepka in mastna hrana, alkohol, kajenje, premalo gibanja … Vse to bremeni naša jetra, ki postanejo preobremenjena in zamaščena. In težava je v tem, da se mnogi ne zavedajo, da imajo zamaščena jetra.

Če zapišemo drugače, kaj storite, ko vas boli glava? Večina vzame tableto proti bolečini. In kaj storite, če imate zamaščena jetra? Nič. Ko nas boli glava, se bolečine zavedamo. Vemo, da je z nami nekaj narobe in zato tudi ukrepamo. Vendar pa jetra niso oživčena, zato, ko so zamaščena, večina ne stori ničesar.

Več kot 500 življenjsko pomembnih funkcij

Mnogi se ne zavedajo, kako pomembna so jetra. Vsi vemo, kje je srce in da brez srca ne bi mogli preživeti. Po drugi strani so redki tisti, ki vedo, kje se nahajajo jetra ali, da tudi brez njih ne moremo preživeti. Ob odpovedi jeter lahko preživimo največ 3 dni!

In medtem ko nam lahko vsadijo umetno srce, nam umetnih jeter ne morejo vsaditi, saj te opravljajo več kot 500 življenjsko pomembnih nalog.

Potrebujete razstrupljanje jeter?

Preobremenjena in zamaščena jetra niso povezana le s prekomerno telesno težo. Osebe, ki imajo težave s preobremenjenimi jetri, so:

 • pogosto utrujene,
 • težave z izgubo odvečnih kilogramov,
 • primanjkuje jim energije,
 • imajo neredno prebavo,
 • imajo mejno povišan holesterol in trigliceride in še bi lahko naštevali.

Hepafar: celovita rešitev za jetra z najmočnejšim pegastim badljem na trgu

Pri Sensilabu se zavedamo perečega problema in s ponosom že mnogo let nudimo pomoč v obliki kapsul Hepafar, ki smo jih sčasoma še okrepili in naredili močnejše. Naš navdih ste bili vi, vaša pisma in čustvene zgodbe, ko se vam je stanje izboljšalo.

Ja, rešitev obstaja in deluje! Kapsule Hepafar forte vsebujejo najmočnejši pegasti badelj na trgu. Pegasti badelj je zelišče, ki rešuje jetra po celem svet, mi pa vam ga nudimo v inovativni, patentirani mešanici HEPAforte complexTM.

Hepafar Forte predstavlja celovito rešitev za jetra, saj ima trojni učinek:

 • Razstrupi, poskrbi za učinkovito razgradnjo in izločanje vseh strupov iz vaših jeter ter telesa,
 • obnovi vse jetrne celice in omogoči njihovo nemoteno delovanje ter
 • okrepi vaša jetra, da se učinkovito obranijo pred strupi iz okolja.

Vse to lahko stori samo zaradi svoje inovativne sestave.

Zakaj navaden pegasti badelj ni dovolj

Naša jetra pegasti badelj zelo težko izkoristijo, zato smo ga pri Sensilabu obdelali tako, da je telesu bolj dostopen in s tem močnejši.

V patentirani mešanici HEPAforte complexTM smo ga obdali s fosfolipidi v obliki mikroskopsko majhnih oljnih kapljic. To omogoči jetrom, da pegasti badelj bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo močnejši učinek v primerjavi s podobnimi izdelki na trgu.

Hepafar poleg patentirane kombinacije pegastega badlja in fosfolipidov vsebuje tudi:

 • artičoko, ki poskrbi za nemoten potek razstrupljanja jeter,
 • naravni vitamin E, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom, in
 • črni poper, ki poveča absorpcijo rastlinskih učinkovin.

Učinkovito razstrupljanje celotnega telesa

Ko uspešno razstrupimo svoja jetra, moramo poskrbeti, da se ti toksini izločijo iz telesa, sicer se bodo ponovno vrnili v jetra.

Tu nastopijo napitki Hepafar fibers, ki z vodotopnimi vlakninami akacije ujamejo toksine in jih dokončno odplaknejo iz telesa.

S kombinacijo učinkovin s sinergičnim delovanjem doprinesejo k boljšemu delovanju jeter, poskrbijo za bolj redno prebavo in pripomorejo h krepitvi črevesne sluznice.

Slovenci nanj prisegajo že pol desetletja

Hepafar je rešitev, na katero prisegajo že številni Slovenci. Osnovno formulo konstantno izpopolnjujemo – v skladu z novimi odkritji v farmaciji in novimi možnostmi, ki nam jih nudi znanost. Hepafar tako Slovence navdušuje bolj in bolj.

 

 

 

Klemen Bunderla je nad Hepafar Forte navdušen: »Hepafar Forte mi je pomagal, da se po razpuščenem poletju z obilo nezdrave hrane vrnem nazaj v zdrave tirnice. Povrnili sta se mi koncentracija in energija. Tudi hlače lažje zapnem in bolj jasno razmišljam.«

 

Kaj lahko storim v 1 mesecu?

V 1 mesecu se lahko jetra precej obnovijo oziroma »razmastijo«, ampak to le pod 2 pogojema:

 • da niso preveč bombardirana s strupi, kar pomeni, da pazimo na stres, prehrano in se redno gibamo, in
 • da njihovo razstrupljanje podpiramo s kapsulami Hepafar forte in napitki Hepafar fibers.

Za trajnejše rezultate in okrepitev jeter pa je potrebno daljše, 3-mesečno razstrupljanje.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Hepafar Forte:

Sestavine (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku): ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina – 700 mg, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, HEPAforte complexTM (kompleks silibin-fosfatidilholin) – 160 mg, naravni D-alfa tokoferol sukcinat (vitamin E) – 48 mg (400% PDV*), sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, ekstrakt črnega popra s 95% piperina – 10 mg, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula zjutraj in 1 kapsula zvečer z 2 dl vode po obroku.

Neto teža: 22,6 g

Hepafar Fibers: 

Sestavine: akacijeva guma z 90% topnih prehranskih vlaknin – 7100 mg, koncentrat limone v prahu – 1000 mg, inulin iz cikorije s 88% topnih prehranskih vlaknin – 1000 mg, ekstrakt listov rožmarina s 7% rožmarinske kisline 500 mg, naravna aroma limone, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode, najbolje zjutraj. Ker izdelek ne vsebuje emulgatorjev se pri pripravi napitka lahko pojavijo grudice, zato ga je potrebno mešati nekaj minut.

Neto teža: 150 g