Hepafar 2+1 GRATIS

Prehransko dopolnilo. Kapsule za neprekinjeno vzdrževanje optimalnega delovanja jeter.

2+1

Hepafar 2+1 GRATIS
  • Izjemna kombinacija naravnih fosfolipidov, ekstrakta artičoke in vitamina E
  • Hepafar zmanjša kopičenje maščob v jetrnih celicah in poveča regeneracijske sposobnosti jetrnih celic, omogoča razstrupljanje jeter ter ščiti jetrne celice pred oksidativnim stresom

 

38,70 €

25,80 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 3 x 30 kapsul

Velika noč – največji krščanski praznik in največji sovražnik jeter

Potica, kuhana šunka, pirhi, ocvirkovka, smetanov hren … Zakaj mora biti vse, kar je dobrega za jesti, tudi škodljivo? To se vedno znova sprašujejo številni, ki bi radi brez slabe vesti uživali v dobrotah praznično obložene mize.

Če bi jetra govorila, bi kričala »Na pomoč!«

Vendar pa naše telo ni bilo narejeno za pretiravanje. In zaradi tega tudi nismo najbolje prilagojeni za vse te presežke hrane, pod katero se šibijo obložene praznične mize. Med prazniki so tako najbolj na udaru jetra, naš glavni razstrupljevalni organ.

In če vse skupaj poplaknemo z alkoholom, pa gremo še povrhu na »čik pauzo«, naša jetra obupano dvignejo roke od nas. Tako nekako se jetrom godi, ko se mi veselimo ob obloženi velikonočni mizi.

Hepafar – in jetra bodo spet veselo delala.

Seveda vam ne pravimo, da se je treba odpovedati vsemu dobremu. Prazniki bi potem izgubil ves svoj čar! Predlagamo vam bolj sprejemljivo rešitev: varnostni pas za vaša jetra v obliki izdelka, ki vsebuje najboljše naravne snovi, s katerimi jih lahko zaščitite in poskrbite za njihovo dobro delovanje tudi takrat, ko pretiravate s hrano in pijačo.

Hepafar ima že več kot 11.000 zadovoljnih uporabnikov, ki so jim tudi krvni testi po redni uporabi potrdili izboljšanje vrednosti jetrnih encimov. Jetrni encimi pa so pomemben pokazatelj, kako se godi jetrom.

Kako prepoznate, ali so vaša jetra preobremenjena?

Čeprav jetra ne bolijo oz. opozorijo na svojo zamaščenost šele v skrajno napredni fazi, lahko že blaga zamaščenost jeter vpliva na naše življenje!

Prvi znak, pri katerem lahko posumimo, da so jetra preobremenjena, je zagotovo nabiranje maščobe okoli pasu in na trebuhu. Sledijo pomanjkanje energije in slabo počutje, prebavne težave, povišan holesterol in trigliceridi …

Vedno več nealkoholne zamaščenosti jeter

Včasih je veljalo, da imajo zamaščena jetra alkoholiki, danes pa temu ni tako! Ključen razlog za zamaščenost jeter je nezdrav način življenja - mastna in sladka hrana, preveč ogljikovih hidratov, premalo gibanja ter prevelika nasičenost toksinov v okolju in telesu. 

Kako si pomagati?

S Hepafarjem, ki z izjemno kombinacijo fosfolipidov, artičoke in vitamina E:

  • zmanjša kopičenje maščob v jetrnih celicah,
  • poveča regeneracijske sposobnosti jetrnih celic
  • omogoča razstrupljanje jeter in
  • ščiti jetrne celice pred oksidativnim stresom.

Sestavine (v 4 kapsulah/dnevnem odmerku): sojin lecitin (fosfolipidi 840 mg), želatina (ovojnina kapsule), sojino olje, glicerol (ovojnina kapsule), suhi ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina 80 mg; prečiščena voda (ovojnina kapsule), DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E 24 mg - 200% PDV*), barvili: rumeni in črni železov oksid.

Navodila za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek je 1-2 kapsuli 2x dnevno z 2 dl vode (najbolje med obrokom). Tekom dneva popijte veliko količino vode.

Opozorila: Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere ter osebe, ki so alergične ali preobčutljive na katero od sestavin. Izdelek vsebuje gensko nespremenjeno sojo.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren kot edini vir prehrane. Izdelek ni primeren za parenteralno uporabo. Izdelek se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Živilo je varno, brez neželenih učinkov. V redkih primerih se lahko pojavijo blagi stranski učinki, ki se odražajo kot slabost in mehkejše blato.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Neto teža: 3 x 21 g

Povezani produkti