Zdrava jetra za zdravo težo!

Prehransko dopolnilo. Zdrava jetra + drenaža = zagotovljeno hujšanje!

Zdrava jetra za zdravo težo!
  • Hepafar: izdelek na osnovi naravnih učinkovin z izjemno kombinacijo naravnih fosfolipidov, ekstrakta artičoke in vitamina E pomaga obnoviti jetrne celice in okrepiti jetra ter tako prepreči kopičenje maščob.
     
  • Waterout: izvleček korenine tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke in pegastega badlja poskrbi za učinkovito izločanje odvečne vode iz telesa in izgubo kilogramov že v nekaj dneh!


 
28,80 €

Ni na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: Hepafar 30 kapsul, WaterOut 10 vrečk

Vloga jeter pri hujšanju: razbijanje maščob

Ko se govori o hujšanju, se jetra pogosto pozabi omeniti, kar je velika napaka. Kadarkoli je hrana v igri ali kalorije, če že govorimo o hujšanju, so zraven jetra. Vedno, brez izjeme. V jetrih se pretvarja praktično vse, kar pojemo, in se prerazporeja po telesu za nadaljnjo uporabo. Jetra tudi skrbijo za to, da pretvorijo maščobe v tako obliko, da jih lahko telo uporabi za energijo. Seveda pod pogojem, da to energijo potrebujemo in da jetra dobro delujejo.

1. Pravilo hujšanja:

Okrepite jetra in pospešite hujšanje

Ko boste okrepili jetra, jim boste pomagali pri njihovi osnovni funkciji razstrupljanja telesa. In tudi kilograme boste tako lažje izgubljali. Pri tem se je kot izjemno učinkovit pokazal Hepafar, izdelek na osnovi naravnih učinkovin. Izjemna kombinacija naravnih fosfolipidov, ekstrakta artičoke in vitamina E pomaga obnoviti jetrne celice in okrepiti jetra ter tako prepreči kopičenje maščob. Le telo, ki je sposobno razstrupljanja, je sposobno tudi zdravo izgubiti odvečno težo.

2. Pravilo hujšanja:

Izločite odvečno vodo iz telesa in izgubite prve kilograme v nekaj dneh

Zatekli gležnji, celulit in pogost zabuhel obraz so lahko znaki slabega delovanja limfnega sistema, ki skrbi za ravnovesje tekočin v telesu. To lahko močno upočasni shujševalni proces ali pa hujšanje celo onemogoči. Prve odvečne kilograme lahko namreč izgubimo že, če odpravimo zabuhlost in zatečenost, ki sta posledica zastajanja vode v telesu.

Malinov napitek WaterOut to težavo rešuje tako, da izboljša delovanje limfnega sistema, s tem pa pospeši izločanje vode in toksinov iz telesa, kar razbremeni tudi jetra in izboljša prebavo. Učinkuje s pomočjo naravnih sestavin, ki so jih že tradicionalno uporabljali za »čiščenje krvi«: izvlečka korenine tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke in pegastega badlja.

Water Out za 27 % poveča izločanje odvečne vode iz telesa, z njegovim delovanjem pa je zadovoljnih kar 80 % prvih uporabnikov.

Zdaj veste, zakaj je hujšanje misija nemogoče, če najprej ne poskrbite za to dvojno razbremenitev telesa: jeter + limfnega sistema. Hepafar in WaterOut sta zato vaš najboljši začetek hujšanja.

Hepafar

Sestavine(v 4 kapsulah/dnevnem odmerku): sojin lecitin (fosfolipidi 840 mg), želatina (ovojnina kapsule), sojino olje, glicerol (ovojnina kapsule), suhi ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina 80 mg; prečiščena voda (ovojnina kapsule), DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E 24 mg - 200% PDV*), barvili: rumeni in črni železov oksid.

Navodila za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek je 1-2 kapsuli 2x dnevno z 2 dl vode (najbolje med obrokom). Tekom dneva popijte veliko količino vode. 


WaterOut

Sestavine: prah plodov smokvove opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, ekstrakt listov peteršilja, naravna aroma maline, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina, ekstrakt posušenih plodov pegastega badlja, sredstvo proti strjevanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Navodila za uporabo: Priporočeni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 1 litru vode, ki jo spijete v dopoldanskem času.


Opozorila: Izdelka nista primerna za nosečnice in doječe matere ter osebe, ki so alergične ali preobčutljive na katero od sestavin.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek ni primeren kot edini vir prehrane. Izdelek ni primeren za parenteralno uporabo. Izdelek se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Živilo je varno, brez neželenih učinkov. V redkih primerih se lahko pojavijo blagi stranski učinki, ki se odražajo kot slabost in mehkejše blato.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Neto teža: Hepafar: 21 g, WaterOut: 60 g