Holestop

Prehransko dopolnilo. Nova, izboljšana formula, ki pripomore k uravnavanju ravni holesterola v krvi.

Holestop
 • kombinacija ekstraktov artičoke, oliv in česna ter holina in rdečega kvasnega riža
 • pripomore k vzdrževanju normalne ravni lipidov in holesterola v krvi
 • primeren za osebe z mejno povišanimi vrednostmi lipidov in holesterola v krvi, ki ne jemljejo zdravil za zniževanje ravni holesterola in lipidov v krvi
 • Izboljšana formula


 
16,30 €

Ni na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 60 kapsul

Statistike kažejo, da je povišan holesterol težava skoraj 60 odstotkov oseb. Povišana raven holesterola namreč vodi do mnogih srčno-žilnih bolezni, ki so najpogostejši vzrok obolelosti in umrljivosti v razvitem svetu.

Holestop vsebuje aktivne sestavine, ki skupaj pripomorejo k uravnavanju ravni holesterola in lipidov v krvi. Kapsule vsebujejo:

 • ekstrakt artičoke, ki pripomore k razstrupljanju jeter in prispeva k uravnavanju ravni lipidov v krvi,
 • ekstrakt oliv, ki je izjemno bogat vir polifenolov (kot npr. hidroksitirosol), ki prispevajo k zaščiti lipidov v krvi pred oksidativnim stresom. Ta nastane zaradi škodljivega vpliva prostih radikalov, ki lahko poškodujejo lipide do te mere, da pride do njihovega povečanega nalaganja na žilne stene in posledično do nastanka srčno-žilnih bolezni.
 • ekstrakt česna, ki pozitivno vpliva na zdravje krvno-žilnega sistema, saj pomaga vzdrževati normalno raven holesterola in lipidov v krvi,
 • rdeči kvasni riž, ki je vir monakolina K, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi in
 • holin, ki je pomembno hranilo, sestavni del celičnih membran in spada med vitamine skupine B. Holin vzdržuje optimalno delovanje jeter ter pripomore k presnovi lipidov v telesu.

Sensilab svetuje

Kadar želite uravnati raven mejno povišanih lipidov v krvi, bodisi holesterola, trigliceridov ali obojega, je priporočljivo, da poleg uživanja kakovostnega prehranskega dopolnila Holestop poskrbite tudi za zdrav življenjski slog.

Zdrav življenjski slog naj vključuje:

 • zdravo prehrano, pri kateri se izogibajte prekomernemu uživanju živalskih maščob, predelanih živil in sladkorja,
 • vzdrževanje ustrezne telesne teže pri čemer naj indeks telesne mase (ITM) ne presega 25,
 • redno telesno aktivnost od 3 do 4-krat tedensko, ki naj vključuje tako vaje za vzdržljivost, kot tudi vaje za moč. Pomembno je, da se pri vadbi pospeši srčni utrip, se rahlo zadihate in se preznojite,
 • pijte zadostne količine vode (vsaj 2 litra dnevno)

Poleg tega je izjemno pomembno, da poskrbite tudi za ostale dejavnike tveganja. Izogibajte se stresnim situacijam, prenehajte kaditi, piti alkoholne pijače in redno spremljajte raven krvnega sladkorja in tlaka. 

Sestavine (v 2 kapsulah): ekstrakt listov artičoke z 2,5% cinarina 400 mg, ekstrakt oliv s 3% hidroksitirosola 200 mg, holin bitartrat 82,5 mg, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, rdeči kvasni riž s 3% monakolina K 130 mg, deodoriran ekstrakt strokov česna z 1% alicina 100 mg, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, kapsule: hidroksipropil metilceluloza, barvilo: titanov dioksid.

Način uporabe: Priporočeni odmerek je 1 kapsula 2x dnevno z 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice, doječe matere in osebe, ki jemljejo zdravila za zniževanje holesterola.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto količina: 44 g

Povezani produkti