Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

Preverite, ali so vaši
hormoni v neravnovesju

Če ste stare več kot 30 let, ste verjetno opazile hormonske spremembe v vašem telesu. Te spremembe so manjše, kljub temu, pa se poznajo na vašem telesu.

Brez skrbi
niste krive ve, krivi so vaši hormoni.

Prijavite se in pričnite s testom

Vpišite svoje ime, starost in e-naslov.

Z vpisom soglašate, da Sensilab d.o.o. (upravljavec) od vas pridobi, hrani in obdeluje
osebne podatke
za:
Z izpolnitvijo obrazca se strinjate, da Sensilab d.o.o. pridobi, hrani in obdeluje vaše
osebne podatke
.
i
i
Več informacij o obdelavi osebnih podatkov

* obvezna polja

Kakšni so simptomi

Kateri simptomi veljajo za vas?

questions

* obvezna polja

Najverjetneje so ščitnični hormoni

Kaj to pomeni?

Neravnovesje ščitničnih hormonov je pogosta težava ljudi, starejših od 30 let. Nizka raven teh hormonov vpliva na telesno težo ter kakovost las in kože. Na podlagi vaših odgovorov naši strokovnjaki za vas pripravljajo poročilo. Prejeli ga boste v roku 24 ur na vaš e-naslov. Prejete informacije vam bodo pomagale, da na naraven način uravnate vaše hormone in jih spravite nazaj v normalo. Sensilab vam stoji ob strani. Ponujamo vam odličen izdelek za lajšanje vaših težav: TiroLux.

Helena, uporabnica TiroLuxa

Pred 8 leti je Helena opazila, da so se ji nenadoma začeli kopičiti kilogrami, čeprav ni spremenila življenjskega sloga. Pogosto je bila nervozna, mučila pa jo je tudi nespečnost. "Ob koncu lanskega leta mi je Sensilabova svetovalka predlagala uporabo TiroLuxa in po 2 mesecih se počutim veliko bolje. Začela sem izgubljati tudi odvečne kilograme! Z redno uporabo TiroLuxa sem uspela v veliki meri zmanjšati težave, ki so mi prej grenile življenje".

Kortizol nadzoruje vaše življenje

Kaj to pomeni?

V vašem življenju je stres stalnica, kar lahko ima tako fizične kot psihične posledice. Trebušna maščoba, nenehna utrujenost, pomanjkanje koncentracije ... vse to so lahko simptomi adrenalne utrujenosti. Na podlagi vaših odgovorov naši strokovnjaki za vas pripravljajo poročilo. Prejeli ga boste v roku 24 ur na vaš e-naslov. Prejete informacije vam bodo pomagale, da na naraven način uravnate vaše hormone in jih spravite nazaj v normalo. Sensilab vam stoji ob strani. Ponujamo vam odličen izdelek za lajšanje vaših težav: AdrenaLux.

Andreja, uporabnica Adrenaluxa

Že 10 let delam na področju informacijske tehnologije, kar je lahko zelo stresno. Velikokrat mi ni uspelo imeti rednih obrokov, zato sem se zanašala na kavo ... to se je hitro poznalo tudi na mojem telesu in počutju. Čeprav nikoli nisem imela težav s kilogrami, so se mi zaradi neredne prehrane in stresnega načina življenja, začele nabirati maščobne obloge okrog trebuha. Kot da to še ne bi bilo dovolj, sem se spopadala tudi z nespečnostjo, zaradi česar sem bila vedno utrujena. Na družbenih omrežjih sem zasledila AdrenaLux in prepoznala svoje simptome. Odločila sem se, da ga preizkusim. Po 2 mesecih jemanja sem izjemno zadovoljna z rezultati!

Estrogen vas spravlja ob živce!

Kaj to pomeni?

Po 30. letu se začnemo ženske pogosto soočati z neprijetnimi simptomi, ki so tesno povezani z neravnovesjem estrogena v telesu: močni predmenstrualni simptomi, vročični oblivi, razdražljivost ... Ne skrbite, saj v tem niste sami. Dobra novica je, da lahko te težave omilite na povsem naraven način. Na podlagi vaših odgovorov naši strokovnjaki za vas pripravljajo poročilo. Prejeli ga boste v roku 24 ur na vaš e-naslov. Prejete informacije vam bodo pomagale, da na naraven način uravnate vaše hormone in jih spravite nazaj v normalo. Sensilab vam stoji ob strani. Ponujamo vam odličen izdelek za lajšanje vaših težav: EstroLux.

Marjana, uporabnica EstroLuxa

Po dopolnjenem 40. letu starosti sem v izjemno kratkem času uspela pridobiti veliko kilogramov, nenehno sem bila napihnjena ... ne glede na to, kaj sem pojedla. Vzroka nisem poznala in zato sem postajala tudi rahlo depresivna. Prejela sem Sensilabovo e-pošto, kjer so predstavili EstroLux in odločila sem se, da ga preizkusim. Zdaj se počutim odlično.