30 DAYS Slim Women

Prehransko dopolnilo. Za ženske: celovit 30-dnevni shujševalni program. Združuje tri naravne izdelke, jedilnik, vadbeni načrt in podporo svetovalca.

Ženske hujšajo drugače kot moški

Vsi se kdaj zredimo, ženske nihanje teže običajno opazite hitreje in se kilogramov znebite bolj počasi kot moški, zato je pomembno, da se diete lotimo CELOSTNO.

30 DAYS Slim Women je popoln shujševalni program, saj vsebuje: 

kombinacijo treh naravnih izdelkov s sinergističnim delovanjem

učinkovito dieto z jedilnikom in seznamom priporočenih ter odsvetovanih živil

program vadbe, ki ga lahko izvajate sami

priročnik in motivacijsko e-mail podporo v času programa

Pospešite napredek vaše diete

Program 30 DAYS Slim Women je narejen ekskluzivno za ženske, zato rešuje vse bistvene izzive žensk, ki so na dieti.

Paket vsebuje tri naravne izdelke, ki spodbudijo telo k odpravljanju odvečnih kilogramov na popolnoma enostaven in naraven način:

kapsule A
Appetite Stop

učinkovito zavirajo prekomeren apetit in preženejo občutek lakote

kapsule B
Metabolism Boost

pospešijo telesni metabolizem in omogočajo, da odvečne kilograme izgubljate hitreje

kapsule C
Fat Burner

pospešijo topljenje maščob in odpravljajo maščobne blazinice z vseh predelov telesa

Enostavna dieta prilagojena vašim potrebam

Dieta po programu 30 DAYS Slim Women je povsem enostavna. V knjižici prejmete seznam dovoljenih in prepovedanih živil in primer jedilnika.

Dieta blagodejno delujejo na izgubo odvečnih kilogramov. Kljub omejitvam pa ni priporočljivo, da tekom programa stradate, zato si če ste lačne, privoščite malico (jogurt, pest oreščkov, sveže sadje).

Vadba - za zdravo izgubo telesne teže

Ko se želite znebiti odvečnih kilogramov, je poleg pravilne prehrane telesna aktivnost tisto drugo, nepogrešljivo orodje.

Z izgradnjo mišic si zagotovite, da telo kalorije porablja tudi v času mirovanja, saj so mišice intenzivni porabniki kalorij – dan in noč.

Poleg treh naravnih izdelkov program 30 DAYS Slim Women, vključuje tudi priročen program vadbe.

Nakup paketa 30 DAYS Slim Women priporočamo:

  • vsem zaposlenim, ki nimajo časa s planiranjem diete in potrebujejo enostaven in jasen pristop k izgubljanju odvečnih kilogramov,
  • osebam, ki imajo težave z disciplino in si želijo vidne rezultate v samo mesecu dni,
  • tistim, ki potrebujejo učinkovit rezultat v zelo kratkem času, naj si bo za zapeljivo postavo v poletnih kopalkah, poročni dan, maturantski ples ali kar tako ...

Hujšanje ni le estetskega pomena

Povišana telesna teža ni le »stvar, ki moti«, ampak je tudi prvi korak k številnim boleznim.

Vsi se kdaj zredimo, ženske nihanje teže opazite še hitreje. Ti kilogramčki ponavadi odidejo tako, kot so prišli. Spontano in lahkotno. Pozorne pa morate biti, če vaša telesna teža raste iz leta v leto, četudi je to zgolj minimalno. Govorimo torej o kilogramih, ki se jih kar ne morete znebiti.

Povišana telesna teža je povezana s številnimi bolezenskimi težavami, kot so:
• povišan holesterol,
bolezni srca in ožilja,
zamaščenost jeter,
diabetes tipa 2,
• inzulinska toleranca in še in še.

Nikakor ne smemo spregledati dejstva, da je povišana telesna teža pogosto posledica nekakovostnega življenja, še posebej neustrezne prehrane, premalo gibanja, pomanjkanje spanja in stres.

Kako odpraviti odvečne kilograme?

Prava pot do vitke postave so uravnotežena prehrana, zmerna telesna aktivnost in kakovosten način življenja, torej skrb za sproščanje, spanec in majhna zadovoljstva. Celovit program 30 DAYS Slim Women združuje:

  • tri naravne izdelke,
  • zdravo dieto,
  • program vadbe, ki jo lahko izvajate doma in
  • podpora strokovnjakov. 

SESTAVINE:

Kapsule A (v 1 kapsuli, dnevnem odmerku): ekstrakt plodov kamboške garcinije s 60% hidroksicitrične kisline 410 mg, askorbinska kislina (vitamin C 36 mg - 45% PDV*), sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kromov III klorid (krom 40 μg - 100% PDV*), kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Kapsule B (v 1 kapsuli, dnevnem odmerku): ekstrakt semen zelene kave z min. 45% klorogenske kisline 250 mg, ekstrakt plodov grenke pomaranče s 6% sinefrina 100 mg, ekstrakt plodov papaje s proteolitično aktivnostjo min. 6 USP enot/mg 100 mg (maks. 0,5% laktoze), niacinamid (niacin 30 mg - 188% PDV*), ekstrakt plodov črnega popra z 10-15% piperina 20 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

Kapsule C (v 1 kapsuli, dnevnem odmerku): ID-alGTM [ekstrakta rjave morske alge in grozdnih pečk] 400 mg (jod 66 μg - 44% PDV*) (vsebnost sulfitov >10 mg/kg), ekstrakt listov zelenega čaja z min. 95% polifenolov in maks. 0,5% kofeina 90 mg, ekstrakt plodov črnega popra z 10-15% piperina 10 mg, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsule: hidroksipropil metilceluloza. 

*PDV - priporočeni dnevni vnos

NAVODILA ZA UPORABO:

  • Kapsule A: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po zajtrku, z 2 dl vode.
  • Kapsule B: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po kosilu, z 2 dl vode.
  • Kapsule C: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula po večerji, z 2 dl vode.

POMEMBNO OBVESTILO:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 

OPOZORILO:

Izdelek odsvetujemo nosečnicam in doječim materam. Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka, imate povišan krvni tlak, bolezni srca in ožilja ali težave s ščitnico, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

SHRANJEVANJE:

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

NETO TEŽA: 53,3 g.

"Prvi teden je bilo že nasploh težje, ker sem spremenila prehrano. Malo sem bila lačna. Sensilabovi strokovnjaki so mi zelo pomagali z nasveti in skupaj smo nato jedilnik prilagodili tako, da mi je sedaj prav super. Opažam, da je vedno lažje. Po meritvah sem zelo vesela, saj sem izgubila več, kot sem pričakovala – tako v kilogramih, kot v centimetrih. Prav zato bi program 30 DAYS Slim Women priporočila vsem ženskam, ki želijo narediti nekaj za svoje zdravje, izboljšati svoje počutje in pridobiti na samozavesti. Jaz sem živi dokaz, da deluje!"

Urška Rode

"Vmes se nisem nič tehtala, ampak sem morda čutila po hlačah, da sem jih malo lažje zapela. Se pa počutim precej bolje in imam več energije."

Vanja Kranjc

"Prve dva, tri dni mi je zvečer kar pošteno krulilo v želodcu, želela sem si še kaj pojesti, ampak sem potem šla raje spat, da nisem več razmišljala o hrani. Res je, da sem si vmes privoščila tudi kakšno minimalno pregreho, a če sem redno jedla po jedilniku, ki smo ga dobile, ni bilo niti želje po tem, da bi se pregrešila. Jedilnik sem si sicer organizirala tako, da si že zjutraj pripravim hrano za ves dan, ob tem trikrat na teden tudi intenzivneje telovadim in po dveh tednih sem z rezultati izredno zadovoljna. Program res deluje."

Sara Tomažič

"Priznati moram, da sem presenetila samo sebe, saj sem mislila, da se ne bom mogla upreti sladkim pregreham. Sicer sem se počutila dobro, manjšo krizo sem imela edino konec prvega tedna, ko je telo očitno začutilo pomanjkanje. A slabo počutje je hitro izzvenelo in sedaj se počutim odlično. Doma se nisem nič merila, zato sem bila nad današnjimi vmesnimi rezultati kar presenečena, saj nisem pričakovala, da bodo rezultati tako dobri. Upam, da se bodo kilogrami še naprej topili."

Tjaša Ferfolja 

39,90 €

Na zalogi

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82
Mesečna garancija na zadovoljstvo
Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar
Dostava v roku 3 – 5 delovnih dni preko Pošte Slovenije.