AdipoSlim z XXL močjo 1+1 GRATIS

Prehransko dopolnilo. Zmanjša maščobne zaloge in poveča porabo maščob ter tako z dvojnim delovanjem prispeva k uravnavanju telesne teže.

1+1

AdipoSlim z XXL močjo 1+1 GRATIS
 • Zmanjša maščobno tkivo
 • Spreminja maščobo v energijo
 • Pomaga pri uravnavanju telesne teže

NAKUP BREZ TVEGANJA: Če ne boste dosegli želenih učinkov, vam bomo vrnili denar.


 

49,80 €

24,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 2x 30 kapsul za 60 dni

Kapsule AdipoSlim z XXL močjo temeljijo na dobro raziskanem delovanju fitohranil (rastlinskih hranil) in vitamina B6, ki s skupnimi močmi prek več načinov delovanja pomagajo pri hujšanju.

Večplastno delovanje za uravnavanje telesne teže

AdipoSlim XXL vsebuje 4 sestavine, ki večplastno prispevajo k zmanjšanju telesne teže.

1) Patentiran ekstrakt soka sicilijanskih rdečih pomaranč vrste moro Morosil® z naravno visoko vsebnostjo vitamina C, ki prispeva k pretvorbi zaužite hrane v energijo.

2) Patentiran ekstrakt zelenega čaja Phytofare®, ki vsebuje vseh 8 katehinov, posebnih fitohranil, prisotnih v zelenem čaju.

3) Ekstrakt kajenskega popra z učinkovino kapsaicin, ki prispeva k zmanjšanju telesne teže.

4) Vitamin B6, ki je udeležen pri sproščanju energije, pomaga zmanjšati utrujenost in prispeva k hormonskemu ravnovesju.

»Samozavestna kot še nikoli doslej

Urški Kovačič je AdipoSlim XXL prinesel več energije »in seveda lepšo postavo«. Največji dosežek pa je bil viden v praksi: »Največje veselje sem doživela, ko sem lahko oblekla krilo, ki ga pred novim letom niti slučajno nisem mogla zapeti.«

- Urška Kovačič

»Hlače moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!«

Tudi Lado Srečnik je z delovanjem kapsul AdipoSlim XXL nadvse zadovoljen. »Zdaj je dejansko vse lažje, resnično se lažje diha. Hlače ne le da gredo lažje gor, ampak jih moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!«

- Lado Srečnik

Sestavine:

Patentiran ekstrakt soka rdečih pomaranč Morosil®:

 • Klinično dokazano za 50 % zmanjša trebušno maščobo.
 • Z bogato vsebnostjo posebnih fitohranil antocianinov prepreči nalaganje maščobe in povečevanje maščobnih celic.
 • Prepreči kopičenje maščobe v predelu trebuha, tudi ko se prenajedamo z maščobami. 

Ekstrakt kajenskega popra Capsifem®:

 • S pomočjio učinkovine kapsaicin pospešuje prekrvavitev, izboljša delovanje limfnega sistema in razstrupljanje ter tako tudi odpravlja celulit.
 • Obenem spodbuja tudi porabo maščob tako za energijo (povečan metabolizem) kot za toploto (aktivira rjavo maščobno tkivo).

Ekstrakt zelenega čaja Phytofare®:

 • Klinično dokazano za 33 % poveča porabo maščob!
 • Najboljši ekstrakt zelenega čaja na trgu: ima vseh osem katehinov, flavonoidnih spojin, naravno prisotnih v zelenem čaju, ki imajo dokazan učinek naše zdravje (običajni ekstrakti imajo dve obliki katehinov).
 • Ker je zeleni čaj predelan le v nekaj urah in ohrani večino hranilnih snovi, naše telo katehine iz Phytofare® dokazano 10x bolje izkoristi kot pri drugih ekstraktih zelenega čaja.
 • Katehini zmanjšajo absorpcijo maščobe iz hrane, preprečijo kopičenje maščobe (nastajanje novih maščobnih celic) in povečajo porabo maščobe za toploto (aktivirajo rjavo maščobno tkivo, termogenezo).
 • 24-urno delovanje na večjo porabo maščob (dokazano ostane v krvi za 6x dlje kot običajni ekstrakti zelenega čaja)
Vitamin B6 (piridoksin):
 • Pomaga pokuriti več maščob za energijo, saj je nujen člen v presnovi maščob.
Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula, ki jo s kozarcem vode spijete v dopoldanskem času. 
Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. 
Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 
Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.