WaterOut STRONG 2x

Prehransko dopolnilo Naš izjemno priljubljen drenažni napitek je zdaj še z okrepljeno in izboljšano sestavo!

-55%

WaterOut STRONG 2x
  • Odplakne odvečno vodo iz telesa
  • Zmanjša zabuhlost in olajša izgubljanje odvečne teže
  • Pomaga pri oblikovanju postave
  • Dodaten plus: Pomaga tudi zmanjšati celulit!
  • NOVO: ekstrakt njivske preslice ter še več artičoke, pegastega badlja in cel grozd rdečega grozdja

 

39,80 €

17,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

2x 10 vrečk za 20 dni, 2x 70 gramov

REŠITE SE ODVEČNE VODE IN REŠILI SE BOSTE NAVIDEZNE DEBELOSTI

Najboljši način za zmanjšanje napihnjenosti in zabuhlosti, kar nam daje videz debelosti, je izločanje odvečne vode iz telesa. Najboljši način, da sprožite izločanje odvečne vode, je uživanje sestavin, ki učinkujejo diuretično – torej povečajo izločanje urina in s tem tudi izboljšaj očiščevalne sposobnosti telesa.

OSVOBODITE SE ZABUHLOSTI IN VEDNO PRETESNIH OBLAČIL

Nov WaterOut Strong je zdaj v še bolj okrepljeni izvedbi. Že tako izpopolnjeni mešanici dopolnjujočih se sestavin smo dodali njivsko preslico ter znatno povečali vsebnost ekstraktov artičoke, pegastega badlja in grozda rdečega grozdja – za povečan diuretični učinek in očiščevalni učinek ter hitrejšo izgubo odvečne teže.

Recite NE napihnjenosti in zabuhlosti! Čas je, da se končno znebite odvečne vode na čim hitrejši in varen način.

"KONČNO NE RABIM VEČ PAZITI NA TO, KAJ NAJ OBLEČEM!"

»Tudi jaz sem se ves čas borila z napihnjenostjo, zato tudi pila nisem. Napaka! Samo slabše sem se počutila. Prav zato sem se odločila za oba izdelka WaterOut Strong – dnevnega in nočnega. Postala sem bistveno manj napihnjena, moja najljubša krila pa so postala preširoka! To sta edina izdelka, ki sta mi tako pomagala – in to v zelo kratkem času.«

- Alma Rekić -

KAJ VSEBUJE IN KAKO DELUJE?

  • Tetivika je naravni diuretik, kar pomeni, da poveča izločanje odvečne vode iz telesa,
  • opuncija in javanski čaj pomagata pri izgubljanju odvečne teže,
  • artičoka, pegasti badelj, njivska preslica in regrat prispevajo k očiščenju in razstrupljanju telesa,
  • ekstrakt rdečega grozdja pa pomaga pri oblikovanje postave in v boju proti celulitu.

TOP QUALITY MEDAL

QUDAL 2018/2019

Najboljši dokaz, da boste z izdelki SlimJOY zares izgubili odvečne kilograme, so zagotovila ljudi, ki so z njimi shujšali. Njim se lahko zahvalimo, da smo prejeli prestižno medaljo vrhunske kakovosti Qudal – potrdilo potrošnikov, da je linija izdelkov za hujšanje SlimJOY najboljša med vsemi na slovenskem trgu!

Medaljo Qudal podeljuje ICERTIAS, neodvisna organizacija za tržne raziskave in podeljevanje certifikatov iz švicarskega Züricha.

Sestavine: prah plodov smokvove opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina, ekstrakt nadzemnih delov njivske preslice, nosilec: koruzni dekstrin, ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, koncentriran sok malin v prahu, naravna aroma maline, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina, ekstrakt posušenih plodov pegastega badlja, ekstrakt korenin regrata z 11% inulina, ekstrakt tropin rdečega grozdja s 90% skupnih polifenolov in 18% OPC (vsebnost sulfitov > 10 mg/kg), sredstvo proti strjevanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 1 litru vode, ki jo spijete v dopoldanskem času.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

WaterOut STRONG 2x