Paket Complete Transformation

Prehransko dopolnilo. XXL moč za XXL hujšanje. Z njim je shujšalo že več kot 75.000 Slovencev!

-53%

Paket Complete Transformation

3-mesečni shujševalni paket bo vaše življenje postavil na glavo. Kupiti boste morali novo garderobo, žareli boste kot najstnik/ca in bili primorani odganjati poglede na ulici.

Napitek WaterOut XXL bo odplaknil vaše kilograme čez noč, napitek BootBurn Active XXL pa bo napadel vašo maščobo tudi med spanjem.

NAKUP BREZ TVEGANJA: Če ne boste dosegli želenih učinkov, vam bomo vrnili denar.

Zaradi izjemnega povpraševanja so možne večdnevne zamude pri dostavi.


 

214,80 €

99,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje WaterOut z XXL močjo: 6 x 10 vrečk

Napitek WaterOut XXL uporabljajte prvih 20 dni v mesecu, nato naredite 10 dni premora. V naslednjem mesecu tretma ponovite. 

Pakiranje BootBurn ACTIVE z XXL močjo: 6 x 15 vrečk

Napitek BootBurn ACTIVE XXL pijte vsak dan 30 dni. V naslednjem mesecu tretma ponovite. 

3-mesečnemu paketu Complete Transformation zaupa že 75.000 zadovoljnih uporabnikov. Kar 80 % pa je z njim zadovoljnih.

"V 14 dneh se mi je zmanjšal obseg bokov!"

»Po otroku in po 40. letu, pa verjetno tudi zaradi delovnega mesta, kjer veliko stojim, sem začela zatekati. Predvsem v noge, ki so bile napihnjene in težke. Z WaterOut XXL sem samo v dveh tednih prišla do super rezultatov, nisem več zatečena, izgubila sem nekaj kilogramov, prebava pa se mi je tudi uredila.

Zdaj me nič več ne tišči, ko si oblačim kavbojke in tudi noge me ne bolijo. Še več, počutim se fantastično in polna energije, kar je zelo pomembno, saj delam s strankami,« razkriva 42-letna Nina Vatovac.

"Jasno mi je, kam je šlo mojih 30 kilogramov!"

Imel sem 30 kilogramov preveč. Imel sem urnik, po katerem sem bil vsak dan tako utrujen, da sem zvečer le še padel v posteljo. Za telovadbo pa sploh nisem imel energije. Ampak ti odvečni kilogrami so me tako mučili, da še spati nisem mogel. Po naključju sem prišel do napitka BootBurn ACTIVE.

Občutek je res neverjeten. Po napitku imam energije in volje, da bi lahko telovadil še in še. Med telovadbo se ekstra potim, tako da mi je jasno, kam je šlo mojih 30 kilogramov.Telo je dobilo čvrsto obliko brez maščob. Edini stranski učinek uživanja napitka je bil nakup nove garderobe,« pravi 45-letni Iztok Majhenič.

Skrajni čas je, da zamenjate XL oblačila z napitkoma z  XXL učinkom!

Paket Complete Transformation vsebuje 2 revolucionarna napitka: prvi z okusom manga topi maščobe tudi v mirovanju, drugi z okusom maline pa vašemu telesu dobesedno omogoči, da zadiha. Poglejmo, kako delujeta:

 • Malinov napitek WaterOUT z XXL močjo odstrani odvečno vodo in toksine iz telesa ter spodbudi porabo maščobe kot prvega vira energije. 

 Napitek WaterOut XXL s svojimi učinkovitimi rastlinskimi sestavinami resetira limfni sistem in vzpostavi normalno drenažo telesa. Študije so pokazale, da kar za 27 % poveča izločanje odvečne vode in s tem tudi toksinov. Ko ujeta voda zapusti telo, imamo občutek, kot da smo čez noč shujšali nekaj kilogramov.

WaterOut z XXL učinkom je tisti napitek, s katerim se boste spet počutili dobro v svoji koži.

Z naravnimi učinkovinami odstranite odvečno vodo in opazno shujšajte v samo 10-ih dneh. Brez napihnjenosti, brez zabuhlosti. Končno lahki!

Naj vas več ne tiščijo najljubša oblačila!

WaterOut XXL vam ponuja edini XXL učinek, ki ga želite – občutek, kot da ste čez noč odvrgli nekaj kilogramov.

Z napitkom WaterOUT XXL boste:

 • izgubili prve kilograme že v prvih dneh
 • spodbudili izločanje vode in toksinov za 27 %
 • v 1 tednu zmanjšali napihnjenost in zabuhlost za 60 %
 • opazno shujšali že v 10-ih dneh
 • imeli manj celulita
 • kljub naravni drenaži zadržali vse minerale

Naravna kombinacija sestavin napitka WaterOut XXL z 8 učinkovinami omogoča hitre shujševalne rezultate in razstrupljanje telesa, k čemur teži vsakdo, ki se resno loti hujšanja. Z učinkom napitka WaterOut XXL je zadovoljnih kar 80 % uporabnikov.

Zadrževanje odvečne vode ni le nevšečnost, dejansko vam preprečuje, da bi shujšali!

Zatekli gležnji, celulit in pogost zabuhel obraz so lahko znaki slabega delovanja limfnega sistema, kar lahko močno upočasni shujševalni proces ali pa hujšanje celo onemogoči. Raziskave so dokazale, da je hujšanje praktično nemogoče, če najprej ne poskrbimo za takšno razbremenitev sistema.

Klinična študija je pokazala, da so uporabniki po uspešno opravljeni prvi fazi hujšanja, med katero sta potrebna odvajanje odvečne vode ter čiščenje jeter in prebavnih poti, z lahkoto izgubljali odvečne kilograme.

 • Mangov napitek BootBurn ACTIVE z XXL učinkom poskrbi, da bo vaše telo kurilo maščobe še ure in ure po tem, ko boste nehali telovaditi.

Zakaj bi se za popolno postavo mučili, če obstaja preprostejša pot?

Odgovor je švicarska inovacija BootBurn ACTIVE z XXL učinkom. Vsebuje najčistejšo obliko učinkovine L-karnitin, ki poskrbi, da naše telo maščobo izkoristi za energijo in ne za maščobne zaloge. Tako med gibanjem porabljamo kalorije 5-krat hitreje in imamo 5-krat več energije!

Rezultati BootBurn ACTIVE z XXL močjo so neverjetni:

 • Termoburner, ki porabi 16 % več maščob
 • XXL učinek: kuri kalorije še ure po vadbi, ko sedite pred računalnikom ali gledate televizijo
 • XXL 5-kratna moč na izgubo kilogramov
 • naravne učinkovine
 • uspešno zniža ravni trigliceridov in holesterola v krvi

Klinično dokazan XXL učinek na topljenje maščob

 • topi maščobe še ure in ure po vadbi
 • 13 aktivnih sestavin, ki imajo XXL učinek na topljenje maščob
 • dviguje energijo
 • XXL 5-kratni učinek na izgubo kilogramov

Pospešena moč kurjenja maščob

BootBurn ACTIVE XXL je aktivni termoburner, ki na naraven način dviga notranjo temperaturo telesa in tako pospešuje topljenje maščob. Čeprav njegovega delovanja običajno ne občutimo, se rezultati na telesu vidijo. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha izginejo precej hitreje, kot bi pričakovali.

BootBurn ACTIVE z XXL močjo rekordno topi maščobe, vam pa zaradi pretvorbe maščobe v energijo daje občutek, kot bi leteli.

Maščobe ne boste izgubljali samo med telovadbo, ampak še ure po njej. Naj vaše telo misli, da tudi za sedenje potrebujete več energije, naj kuri XXL.

Način uporabe za WaterOut z XXL močjo: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 1 litru vode, ki jo spijete v dopoldanskem času. Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C. Sestavine (v 1 vrečki/dnevnem odmerku): prah plodov smokve opuncije z 0,05% betalainov in 0,03% indikaksantina – 2000 mg, sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, SensiDrainTM [ekstrakt korenine tetivike, ekstrakt listov javanskega čaja z 2% kalija, ekstrakt listov peteršilja, ekstrakt listov artičoke z 2-5% cinarina, ekstrakt posušenih plodov pegastega badlja, ekstrakt korenin regrata s 3-5% klorogenske kisline in 12% inulina] – 2000 mg, koncentriran sok malin v prahu, naravna aroma maline, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt listov rdečega grozdja s 30% skupnih polifenolov (vsebnost sulfitov > 10mg/kg) – 125 mg, sredstvo proti strjevanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza 

Način uporabe za BootBurn ACTIVE z XXL močjo - Prehransko dopolnilo s sladilom. Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke ali nosečnice (vsebnost kofeina: 67 mg/1 vrečko). Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku. Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za doječe matere. Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.Sestavine (v 1 vrečki/dnevnem odmerku): sredstvo za povečanje prostornine: koruzni dekstrin, ekstrakt semen gvarane z 10% kofeina – 500 mg, L-karnitin L-tartrat – 500 mg, ekstrakt sadežev papaje s 6 USP enot/mg proteolitične aktivnosti papaina (vsebuje max. 0,1% laktoze) – 250 mg, ekstrakt listov zelenega čaja s 95% polifenolov in 0,5% kofeina – 200 mg, ekstrakt listov mate čaja z 8% kofeina – 200 mg, naravna aroma manga, mešanica B-kompleksa [vitamin B3 (nikotinamid) – 16 mg (100% PDV*); maltodekstrin; vitamin B5 (kalcijev D-pantotenat) – 6 mg (100% PDV*); vitamin B7 (D-biotin) -50µg (100% PDV*); vitamin B12 (cianokobalamin) – 2,5 µg (100% PDV*); vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) – 1,4 mg (100% PDV*); vitamin B2 (riboflavin) – 1,4 mg (100% PDV*); vitamin B1 (tiamin mononitrat) – 1,1 mg (100% PDV*); vitamin B9 (pteroilmonoglutaminska kislina) – 200 µg (100% PDV*)] – 50 mg, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.  

Povezani produkti