AdipoSlim STRONG

Prehransko dopolnilo. Prvi izdelek na slovenskem tržišču, ki poleg aktivnega kurjenja maščob prepreči tudi širjenje maščobnih celic.

-20%

AdipoSlim STRONG

Pozabite na yo-yo efekt in kratkoročne rezultate. Adiposlim je zasnovan za dolgotrajni rezultat, saj se z njim dokazano ne morete zrediti nazaj.

 • NOVO: Z ekstraktom alge wakame za še intenzivnejše kurjenje maščob
 • Oblikovan za topljenje maščobe na trebuhu
 • Preprečuje upočasnitev metabolizma, značilen za hujšanje
 • Reprogramira celice, da ne kopičijo maščob
 • Brez izgube mišic – le izguba maščobe

100% garancija na zadovoljstvo: Če z delovanjem kapsul AdipoSlim STRONG ne boste zadovoljni, nam jih lahko v roku 30 dni vrnete in vam povrnemo denar!


 

24,90 €

19,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.
Načini plačila:

Vsebina: 30 kapsul za 30 dni.

Z novo in izboljšano formulo je AdipoSlim STRONG še močnejše orodje za pospešeno kurjenje maščob z enim samim ciljem: izguba odvečnih kilogramov, s poudarkom na trebuhu! Z revolucionarnim pristopom do izgube telesne teže stimulira delovanje “hormon suhih” oziroma hormona za topljenje maščobe – adiponektina. Ker pospešuje metabolizem, preprečuje največjo težavo tistih, ki hujšajo – jojo učinek.

ADIJO MAŠČOBA, POZDRAVLJENA NOVA POSTAVA

Če ste na dieti (zaužijete manj kalorij), se vaš metabolizem upočasni. To je sicer naravna prilagoditev telesa, ki pa številnim povzroča sive lase. Posledica je namreč neznosno prepočasna izguba telesne teže – ali pa se kazalec na tehtnici celo povsem ustavi. Zatrite ta proces v kali z AdipoSlim STRONG in poskrbite, da bo vaš metabolizem v visokih prestavah!

Kapsule imajo tako moč tudi zaradi DVOJNEGA protimaščobnega učinka: pospešijo kurjenje maščob in preprečujejo povečanje maščobnih celic. AdipoSlim STRONG temelji na delovanju izbranih naravnih sestavin, ki so v novejših raziskavah pokazale izjemne in dolgoročne učinke. Zagotovo bo utemeljil sloves tistega izdelka, s katerim boste ožji v pasu in bolj zadovoljni s svojo postavo – sicer vam vrnemo denar!

Boljša in močnejša formula za kurjenje maščob z dolgoročnimi rezultati!

Z izkoriščanjem sinergijskih učinkov wakame alge, kajenskega popra, soka rdeče pomaranče, zelenega čaja in vitamina B6 AdipoSlim STRONG ponuja močne in opazne učinke, ki jih pričakujete:

 • Naša kontrolna skupina je izgubila do 7,5 cm v obsegu pasu
 • Izgubili so 6 cm okrog stegn.
 • V 1 mesecu so zmanjšali raven nevarne visceralne maščobe za 17%
 • Moški so izgubili 50% trebušne maščobe.

Kratko pojasnilo farmacevtskih strokovnjakov: Ta neverjeten učinek hujšanja je povezan z aktivacijo rjave maščobe in prebujanja adiponektina, hormona, ki uravnava raven glukoze in razgradnje maščobnih kislin. *

*[temelji na raziskavah, navedenih v zavihku Sestavine]

TEHTNA ZNANOST ZA IZDELKOM

Skrivnost vitkega telesa se skriva v rjavem maščobnem tkivu. Odkritje, da je ta posebna oblika maščobnega tkiva aktivna še v odraslosti, je navdušilo znanstvenike, ki se borijo proti debelosti. Rjavo maščobno tkivo učinkuje kot naravni termični topilec maščob! Topi maščobo, da bi v telesu ustvarjalo toploto!

K sreči imamo vsi rjavo maščobo. Vendar jo z leti izgubljamo oziroma ni aktivna! Posledično se začnejo pojavljati tudi težave s težo, kar pa ni novost.

Le nekaj let nazaj so znanstveniki odkrili rešitev. Rjavo maščobno tkivo lahko aktiviramo in s tem spremenimo naše telo v aparat za kurjenje maščobe, tako kot je bilo v naših mlajših letih.

Endokrinolog dr. med. Aaron Cypess je dokazal, da z aktivacijo rjave maščobe pokurimo več maščobe, kot bi jo sicer:

300-500 kalorij/dan

Dr. Cypess pravi, da če aktivirate rjavo adipozno tkivo, boste pokurili veliko, veliko več kalorij na dan.

ADIPOSLIM STRONG – USTVARJEN, DA SPREMENI TELO V APARAT ZA KURJENJE MAŠČOB

AdipoSlim vsebuje 4 aktivne sestavine, ki aktivirajo rjavo maščobno tkivo ter dvignejo raven hormona adiponektina:

 • ekstrakt alge Wakame s fukoksatinom,
 • patentiran ekstrakt soka rdeče pomaranče Morosil® z antocianini
 • ekstrakt zelenega čaja s katehini (vključno z najmočnejšim katehinom EGKG)
 • ekstrakt kajenskega popra s kapsaicinom

Dodali smo še vitamin B6, ki telesu zagotavlja višek energije, saj nam utrujenost pogosto spodkopava motivacijo za vztrajanje pri hujšanju.

Sestavine aktivirajo rjavo maščobno tkivo, ki poveča porabo maščob tudi brez telovadbe. Predstavljajte si rjavo maščobo kot vaš notranji termostat, nastavljen na visoko temperaturo (=kurjenje maščobe).

 • Patentiran ekstrakt soka rdeče pomaranče Morosil®: Klinično dokazano za 50 % zmanjša trebušno maščobo. Bogat je z antocianini, ki preprečujejo nabiranje maščobe v telesu in rast maščobnih celic.
 • Ekstrakt alge wakame: Pospeši metabolizem in poveča kurjenje maščob. Raziskava je pokazala, da po 1 mesecu zmanjša delež maščobe po vsem telesu za 5 %.
 • Ekstrakt kajenskega popra: Raziskave kažejo, da pospeši kurjenje maščobe - tako za energijo (hitrejši metabolizem) kot za telesno toploto (aktivira rjavo maščobno tkivo).
 • Ekstrakt zelenega čaja: Klinično dokazano: Poveča kurjenje maščob za 33 %! Katehini zmanjšajo absorpcijo maščob iz hrane, preprečijo njihovo nabiranje (nastanek novih maščobnih celic) in povečajo kurjenje maščob za tvorbo toplote (aktivirajo rjavo maščobno tkivo).

Vitamin B6 (pirodiksin): Pomaga kuriti več maščobe za energijo – je ključen element v metabolizmu maščob.

AdipoSlim– zasnovan, da pripravi telo k povečanju porabe kalorij

AdipoSlim vsebuje učinkovine, ki obenem aktivirajo rjavo maščobno tkivo in dvignejo raven fatburning hormona adiponektina: antocianine iz patentiranega ekstrakt soka rdečih pomaranč Morosil®, katehine (še posebno epigalokatehin galat – EGCG) iz patentiranega ekstrakta zelenega čaja Phytofare® in kapsaicin iz kajenskega popra Capsifem®.

Kako AdipoSlim telesu sporoči, naj začne kuriti maščobe?

Adiposlim STRONG vsebuje učinkovine, ki klinično dokazano povečajo kurjenje kalorij in s tem dvignejo hormon »suhih« adiponektin. Sočasno spodbujajo nastanek rjavega maščobnega tkiva, ki pokuri tudi 500 dodatnih kalorij dnevno, brez gibanja. Dodan vitamin B6 telesu vrne energijo, kar pomeni, da v procesu hujšanja ni občutka utrujenosti in nizke energije.

Način uporabe: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode po obroku.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo nosečnicam in doječim materam.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Sestavine: ekstrakt plodov sicilijanske rdeče pomaranče var. Moro s 4,3-4,5% askorbinske kisline, ekstrakt plodov kajenskega popra, ekstrakt listov zelenega čaja z 90% skupnih polifenolov in 5-9% kofeina, ekstrakt steljke alge wakame z 10% fukoksantina, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, piridoksin hidroklorid, kapsule: hidroksipropil metilceluloza.

VIRI IN LITERATURA:

1. Gene Emery. “Brown fat” may help adults lose weight. Reuters, Science news.
2. Cypess AM, Kahn CR. Brown fat as a therapy for obesity and diabetes. Curr Opin Endocrinol Diabetes Obes. 2010;17:143–149. [PMC free article] [PubMed]
3. Tseng YH, Cypess AM, Kahn CR. Cellular bioenergetics as a target for obesity therapy. Nat Rev Drug Discov. 2010;9:465–482.
4. Gesta S, Tseng YH, Kahn CR. Developmental origin of fat: tracking obesity to its source. Cell. 2007;131:242–256.
5. Bartelt A, Heeren J. The holy grail of metabolic disease: brown adipose tissue. Curr Opin Lipidol. 2012;23:190–195.
6. Jackson AS, Stanforth PR, Gagnon J, Rankinen T, Leon AS, Rao DC, Skinner JS, Bouchard C, Wilmore JH. The effect of sex, age and race on estimating percentage body fat from body mass index: The Heritage Family Study. Int J Obes Relat Metab Disord. 2002;26:789–796.
7. Cannon B, Nedergaard J. Metabolic consequences of the presence or absence of the thermogenic capacity of brown adipose tissue in mice (and probably in humans) Int J Obes (Lond) 2010;34(Suppl 1):S7–16.
8. Feldmann HM, Golozoubova V, Cannon B, Nedergaard J. UCP1 ablation induces obesity and abolishes diet-induced thermogenesis in mice exempt from thermal stress by living at thermoneutrality. Cell Metab. 2009;9:203–209.
9. Lowell BB, Susulic V, Hamann A, Lawitts JA, Himms-Hagen J, Boyer BB, Kozak LP, Flier JS. Development of obesity in transgenic mice after genetic ablation of brown adipose tissue. Nature. 1993;366:740–742.
10. Farmer SR. Transcriptional control of adipocyte formation. Cell Metab. 2006;4:263–273.
11. Farmer SR. Molecular determinants of brown adipocyte formation and function. Genes Dev. 2008;22:1269–1275.
12. Kajimura S, Seale P, Spiegelman BM. Transcriptional control of brown fat development. Cell Metab. 2010;11:257–262.
13. Rosen ED, MacDougald OA. Adipocyte differentiation from the inside out. Nat Rev Mol Cell Biol. 2006;7:885–896.
14. Seale P, Kajimura S, Spiegelman BM. Transcriptional control of brown adipocyte development and physiological function--of mice and men. Genes Dev. 2009;23:788–797.
15. Vernochet C, McDonald ME, Farmer SR. Brown adipose tissue: a promising target to combat obesity. Drug News Perspect. 2010;23:409–417.
16. Tontonoz P, Hu E, Spiegelman BM. Stimulation of adipogenesis in fibroblasts by PPAR gamma 2, a lipid- activated transcription factor [published erratum appears in Cell 1995 Mar 24;80(6):following 957] Cell. 1994;79:1147–1156.
17. Wu Z, Puigserver P, Spiegelman BM. Transcriptional activation of adipogenesis. Curr Opin Cell Biol. 1999;11:689–694.
18. Puigserver P, Wu Z, Park CW, Graves R, Wright M, Spiegelman BM. A cold-inducible coactivator of nuclear receptors linked to adaptive thermogenesis. Cell. 1998;92:829–839.
19. Kajimura S, Seale P, Kubota K, Lunsford E, Frangioni JV, Gygi SP, Spiegelman BM. Initiation of myoblast to brown fat switch by a PRDM16-C/EBP-beta transcriptional complex. Nature. 2009;460:1154–1158.
20. Seale P, Kajimura S, Yang W, Chin S, Rohas LM, Uldry M, Tavernier G, Langin D, Spiegelman BM. Transcriptional control of brown fat determination by PRDM16. Cell Metab. 2007;6:38–54.
21. Qiang L, Wang L, Kon N, Zhao W, Lee S, Zhang Y, Rosenbaum M, Zhao Y, Gu W, Farmer SR, Accili D. Brown remodeling of white adipose tissue by SirT1-dependent deacetylation of Ppargamma. Cell. 2012;150:620–632.
22. Rajakumari S, Wu J, Ishibashi J, Lim HW, Giang AH, Won KJ, Reed RR, Seale P. EBF2 determines and maintains brown adipocyte identity. Cell Metab. 2013;17:562–574.
23. Cypess AM, Lehman S, Williams G, Tal I, Rodman D, Goldfine AB, Kuo FC, Palmer EL, Tseng YH, Doria A, Kolodny GM, Kahn CR. Identification and importance of brown adipose tissue in adult humans. N Engl J Med. 2009;360:1509–1517.
24. Marken Lichtenbelt WD, Vanhommerig JW, Smulders NM, Drossaerts JM, Kemerink GJ, Bouvy ND, Schrauwen P, Teule GJ. Cold-activated brown adipose tissue in healthy men. N Engl J Med. 2009;360:1500–1508.
25. Nedergaard J, Bengtsson T, Cannon B. Unexpected evidence for active brown adipose tissue in adult humans. Am J Physiol Endocrinol Metab. 2007;293:E444–E452.
26. Virtanen KA, Lidell ME, Orava J, Heglind M, Westergren R, Niemi T, Taittonen M, Laine J, Savisto NJ, Enerback S, Nuutila P. Functional brown adipose tissue in healthy adults. N Engl J Med. 2009;360:1518–1525.
27. Heaton JM. The distribution of brown adipose tissue in the human. J Anat. 1972;112:35–39.
28. Hitoe S., Shimoda H. Seaweed Fucoxanthin Supplementation Improves Obesity Parameters in Mildly Obese Japanese Subjects. Functional Foods in Health and Disease 2017; 7(4); 246-262)