2x NightBurn z XXL močjo

Prehransko dopolnilo. Napitek, ki spodbuja porabo maščob, pomaga pri sprostitvi in prispeva k izgubljanju odvečnih kilogramov tudi ponoči.

1+1

2x NightBurn z XXL močjo

Napitki NightBurn z okusom limete vam tudi, ko spite:

  • Zmanjša maščobno tkivo
  • Pomaga pri sprostitvi
  • Pomaga pri zmanjšanju telesne teže
  • Deluje tudi ponoči
  • Brez stimulansov!

NAKUP BREZ TVEGANJA: Če ne boste dosegli želenih učinkov, vam bomo vrnili denar.


 

35,80 €

17,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.

Pakiranje: 2 x 10 vrečk

Limetin napitek NightBurn z XXL močjo smo zasnovali kot nočni napitek, ki pomaga pri sprostitvi in uravnavanju telesne teže. Vsebuje kar 10 aktivnih učinkovin, ki prek različnih mehanizmov delovanja pomagajo vzpostaviti telesno ravnovesje in uravnati telesno težo.

1)      Ekstrakt kamboške garcinie z učinkovino HCA (hidroksicitrično kislino) zavira lipogenezo (tvorjenje maščob) in tako prispeva k uravnavanju telesne teže.

2)      Ekstrakt črnega bezga pomaga pri nadziranju telesne teže in podpira telesno obrambo, torej telesno ravnovesje.

3)      Holin sodeluje pri normalni presnovi maščob in prispeva k zdravemu delovanju jeter, ki so glavni organ za presnovo maščob.

4)      Patentirane vodotopne prehranske vlaknine iz cikorije in koruze so prav tako znana pomoč pri uravnavanju telesne teže saj imajo vpliv na prebavo.

5)      Kalcij pomaga pri boljši prebavi, saj je udeležen pri normalnem delovanju prebavnih encimov.

6)      Magnezij prispeva k normalnemu delovanju mišic, živčnih prenašalcev in celotnega telesa ter zmanjšuje utrujenost, ki je pogosta ovira pri uspavanju.

7)      Ekstrakta melise in kamilice pomagata pri sprostitvi in ohranjanju zdravega spanca, ki je nujen za pravilno delovanje telesa.

8)      Vitamin B6 sodeluje pri presnovi maščob in pri normalnem delovanju živčnega sistema, pomaga pa tudi zmanjšati izčrpanost in uravnava tudi hormone.

»Vrnila sem si postavo izpred nosečnosti«

»Vedno sem morala paziti, kaj in koliko pojem. V nosečnosti pa se nisem najbolj nadzirala in kilogrami so se začeli nabirati. Ko sem se zvečer ulegla pred televizor, sem ponavadi zelo hitro začela brskati po hladilniku. Ampak z napitki NightBurn XXL je bilo ravno nasprotno. Zvečer nisem občutila nobene lakote, zjutraj pa sem se počutila lahko in polno energije, kot da bi čez noč odvrgla težek tovor z ramen.«

- Tamara Grošič, zadovoljna uporabnica

»Počutje ni bilo nikoli boljše«

Medtem ko se ljudje med hujšanjem običajno pritožujejo nad pomanjkanjem energije in lakoto, so tisti, ki se odločijo za SlimJOY izdelke v povsem drugem ‘filmu’: »Počutje ni bilo nikoli boljše, predvsem zaradi občutka lahkotnosti. Občutila sem tudi tudi povečan nivo energije, ki mi je včasih primanjkuje.«

Čez dan ji je tako dvigal raven energije in pospešeno kuril maščobe tudi v mirovanju napitek BootBurn Active z XXL močjo. Čez noč pa jo je umirjal in uspaval NightBurn, ki je obenem edini večerni topilec maščobe na našem trgu. Še en plus za NightBurn, kar je izkusila tudi Neli: Preprečuje večerne napade lakote!

-Neli Hribernik, zadovoljna uporabnica

SESTAVINE: inulin iz cikorije s 86% topnih prehranskih vlaknin; brezvodni trimagnezijev dicitrat; koruzni dekstrin z 82-88% topnih prehranskih vlaknin; ekstrakt plodov kamboške garcinije s 50-60% hidroksicitrične kisline; holin bitartrat; ekstrakt plodov črnega bezga s 50% vitamina C; naravna aroma limete; ekstrakt listov melise s 15% hidroksicinamične kisline in 7% rožmarinske kisline; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; ekstrakt cvetov kamilice; sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat; sladilo: sukraloza; piridoksin hidroklorid.

UPORABA: Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode pred spanjem.

OPOZORILA: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. 

POMEMBNA OBVESTILA: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. 

SHRANJEVANJE: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.