Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

ALL IN A DAY

Imuno Boost

5 nespornih razlogov, zakaj potrebujete
Imuno Boost – še danes

24-urna podpora imunskemu sistemu s trojno močjo

Zdaj nikakor ni pravi čas, da bi ignorirali zdravje svojega imunskega sistema. Morda boste presenečeni, ampak tisto pregovorno jabolko, ki si ga privoščite vsake toliko, tokrat žal ne bo dovolj. Vaše telo zdaj potrebuje popolno podporo vseh 3 ravni vašega imunskega sistema.

Na srečo imamo pravo stvar: vsestransko prehransko dopolnilo, ki vsebuje superiorno obliko vitamina C, selen in cink – tukaj je 5 razlogov, zakaj ga ne smete zamuditi!

1. Podpira vse 3 ravni obrambe imunskega sistema

Vitamin C podpira prvo linijo obrambe: kožo in sluznico. Prva linija obrambe je odvisna od proizvodnje kolagena, ki jo stimulira vitamin C.

Selen podpira hitro delujoči prirojeni imunski odziv (najrazličnejše imunske celice), ki predstavlja vašo drugo linijo obrambe. Naše celice ščiti pred prostimi radikali, ki se ustvarijo med bojem proti napadalcu.

Cink je mineral, potreben za rast in razvoj protiteles, ki uničujejo škodljive organizme.

2. Vsebuje izjemno obliko vitamina C

Vitamin C je v prehranskih dopolnilih ponavadi zastopan v obliki askorbinske kisline. Toda ta se ne ponavadi ne zadrži dolgo v telesu in ga hitro zapusti. Za Ester-C® pa se je pokazalo, da ostane v telesu do 24 ur že pri enem samem odmerku!

Po uporabi Ester-C® se koncentracije vitamina C v levkocitih – belih krvničkah, zadolženih za boj proti mikrobom – prav tako povečajo! Takšnega povečanja pri običajnem vitaminu C ni bilo opaziti. Zato smo za naš Imuno Boost izbrali Ester-C®.

3. Vsebuje cink – mineral, ki ga vaše telo ne more skladiščiti

Ali ste vedeli, da vaše telo nima sistema za shranjevanje cinka? Dobiti mora redni dnevni vnos iz hrane, da lahko pokrije vse svoje potrebe. Ker je cink ključnega pomena za učinkovito delovanje imunskega sistema (med drugim), ni preveč pametno, da se igramo z njim. Imuno Boost vsebuje dovolj cinka, da pokrije vaše dnevne potrebe.

4. Vsebuje selen – izredno močan antioksidant

Koliko selena je v vaši hrani, je v veliki meri odvisno od zemlje, v kateri je vaša hrana zrasla. V zadnjih desetletjih je vnos selena v EU močno upadel – ponekod celo na polovico priporočenega vnosa! Je tudi "občutljiv" mineral, ki se med predelavo pogosto uniči. Kljub temu je zelo pomemben mineral.

Selen pomaga zmanjšati oksidativni stres v vašem telesu – s tem zmanjša vnetje in poveča odpornost. Deluje tako, da zaščiti vaše celice pred prostimi radikali, ki se ustvarijo med imunskim odzivom.

5. Dostavimo ga prav do vaših vrat!

Izkoristite vse prednosti Imuno Boost iz udobja svojega doma! Dostavili vam ga bomo na dom v 2-3 delovnih dneh. Vse, kar morate storiti je, da ga naročite na spletu in počakate, da podpora vašemu imunskemu sistemu prispe do vaših vrat!

Zdaj, ko je vaše znanje nadgrajeno – prišli ste vse do št. 5! – ste pripravljeni, da izkoristite vse prednosti naše močne Imuno Boost formule! Prav posebna ponudba 1+2 GRATIS čaka na vas – zato kar pogumno! Izkoristite vse pozitivne učinke še danes!

Imuno Boost 1+2 GRATIS

Podpora 3 v 1 za hitro odziven imunski sistem in boljšo zaščito pred škodljivimi mikrobi.

Imuno Boost 1+2 GRATIS -67%

Redna cena: 59,97 €

Vaša cena: 19,99 €

× Zapri