Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

Sensilab kakovost, varnost, učinkovitost

Sensilab ni le ime, ni le blagovna znamka. Sensilab je podjetje, v katerem delamo ljudje, ki nam ni vseeno. Smo eden izmed vodilnih ponudnikov rešitev za zdravo življenje, ki vam pomagajo na poti do dolgega, zdravega, srečnega in aktivnega življenja.

Izdelki Sensilab so rezultat upoštevanja svetovnih tehnoloških in znanstvenih spoznanj ter vsebujejo najkvalitetnejše in varne učinkovine. Izdelke proizvajamo sami, v naših dveh proizvodnih enotah. Izdelujemo jih po najvišjih farmacevtskih standardih, v skladu s sistemom GMP in HACCP.

Smo eden izmed vodilnih ponudnikov rešitev za dolgo, zdravo, srečno in aktivno življenje.

Ponujamo vam visoko kakovostne izdelke z dokazanim delovanjem.

Vse vstopne surovine in končni izdelki so strogo nadzorovani in imajo opravljeno analizo težkih kovin ter mikrobiološki test.

V naših izdelkih uporabljamo najboljše sestavine, ki nam jih nudi narava.

Izdelke proizvajamo po najvišjih farmacevtskih standardih, v skladu s sistemom GMP in HACCP.

Naši izdelki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

Strokovna ekipa

David Držečnik
mag. farmacije

Več »

Registracija in razvoj, vodja regulative
(R&D, Regulatory Manager)
Ima 22 let delovnih izkušenj s področja prodaje, trženja, razvoja in regulative farmacevtskih izdelkov, medicinskih pripomočkov, kozmetike in prehranskih dopolnil. V podjetju je zaposlen od leta 2012, kjer je kot vodja regulative odgovoren za razvoj in registracijo novih izdelkov.

Tina Oblak
mag. znanosti s področja živilstva

Več »

Vodja nabave in kvalitete
(Sourcing & QA Manager)
V podjetju je zaposlena od samega začetka. Tako je tekom let z njim rastla in se poslovno razvijala. Kot vodja nabave in kvalitete je odgovorna za nakup kakovostnih surovin in nadzor kvalitete končnih izdelkov.

Milica Madžarevič
dipl. inženir živilske tehnologije

Več »

Vodja zagotavljanja kakovosti
(Quality Assurance Manager)
V podjetju je zaposlena od samega začetka. Prvotno kot strokovna sodelavka, kasneje je napredovala v vodjo kontrole in zagotavljanja kakovosti končnih Sensilab izdelkov. Med drugim vodi HACCP ekipo in zagotavlja, da so izdelki proizvedeni v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

Staša Matjaž
dipl. biokemičarka

Več »

Produktni vodja
(Product Manager)
Z delom pri podjetju je pričela že leta 2009, takrat še kot študentka, in se leta 2013 tudi zaposlila. Kot produktni vodja je odgovorna za trženje blagovne znamke, razvoj vsebin ter izobraževanje zaposlenih o izdelkih.

Sensilab poslanstvo

Skrbno izbrane sestavine

Vse sestavine v izdelkih Sensilab so skrbno izbrane v skladu z najvišjimi standardi kakovosti.

Najvišji standard proizvodnje izdelkov

Izdelke Sensilab proizvajamo sami, v naših dveh proizvodnih enotah. Izdelujemo jih po najvišjih farmacevtskih standardih, v skladu s sistemom GMP in HACCP.

Potrjeno kakovost

Za vsako sestavino ter serijo izdelkov imamo ustrezno dokumentacijo, ki zagotavlja čistost (odsotnost težkih kovin) ter mikrobiološko neoporečnost. Standard analiznega postopka je višji kot za zdravila rastlinskega izvora, na kar smo še posebej ponosni.

Sledljivost

Zagotavljamo vam sledljivost posamezne sestavine od njenega izvora do končnega potrošnika.

Varno uporabo

Pri proizvodnji izdelkov Sensilab uporabljamo le sestavine, ki imajo ustrezno dovoljenje za uporabo ter v odmerkih, ki zagotavljajo njihovo varnost.

Učinkovitost izdelka

Izdelke Sensilab odlikuje inovativna sestava prilagojena individualnim potrebam posameznika, ki temelji na znanstveno podprtih dognanjih. V izdelkih uporabljamo samo skrbno izbrane sestavine, v točno določenih odmerkih, ki zagotavljajo najboljšo učinkovitost in varnost izdelka.

Strokovno podporo

Sensilab vam vedno stoji ob strani. Za vsa dodatna vprašanja vam je na voljo stalna strokovna podpora ustrezno izobraženih kadrov, ki jih sestavljajo farmacevti, nutricisti, kemiki in biokemiki, živilski tehnologi …

100% garancijo na zadovoljstvo

Verjamemo v kakovost in delovanje naših izdelkov zato vam nudimo popolno garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da z delovanjem naših izdelkov ne boste zadovoljni vam vrnemo celoten znesek kupnine.