6-mesečni paket Krill Oil -45%

Prehransko dopolnilo Najčistejše krilovo olje z omega 3 (EPK in DHK) v obliki fosfolipidov z večjo biorazpoložljivostjo.

-45%

6-mesečni paket Krill Oil -45%
 • Nova generacija omega 3 z večjo biorazpoložljivostjo (ker so vezane na fosfolipide, se za 60 % bolje integrirajo v celice)
 • Ima varovalni učinek na srce in možgane
 • Bogat vir antioksidanta astaksantin
 • Ne povzroča spahovanja
 • Kapsule z okusom vanilije
 • Trajnostna, naravi prijazna pridelava

 

113,40 €

62,37 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:

Pakiranje:6x 30 mehkih kapsul, za 180 dni

Krilovo olje pridobivajo iz drobnih, škampu podobnih rakcev – antarktičnih krilov. Lovijo jih v mrzlih vodah južnega oceana, kjer je najčistejša morska voda na Zemlji. Ker so na dnu prehranske verige, niso obremenjeni s težkimi kovinami in drugimi strupenimi kemikalijami.

Pomembna prednost krilovega olja je tudi njegova trajnostna pridelava, saj se krili zelo hitro razmnožujejo. Poleg tega so tako številčni, da njihov ulov ne predstavlja nevarnosti za naravno ravnovesje.

Zakaj izbrati Sensilab Krill Oil kot vir maščobnih kislin omega 3?

Ker se omega 3 iz krilovega olja hitreje in učinkoviteje prenesejo in vgradijo v celične membrane kot druga morska olja. Kako jim to uspe? Omega 3 v Sensilab Krill Oil imajo boljšo biorazpložljivost, ker so vezane na fosfolipide. Fosfolipidi pa so osnovni deli celičnih membran, zato jih celica takoj prepozna in uporabi. EPK in DHK maščobne kisline omega 3, ki so prav tako del celičnih membran, nadalje vplivajo na pretok snovi skozi membrane, signalne procese in zdravje celice.

Drugače povedano, več omega 3 v naših celicah = večja celična fleksibilnost + boljše celično delovanje.

Z omega 3, vezanimi na fosfolipide, je manj več: manjše kapsule, lažja prebavljivost (ni spahovanja!) in boljša absorpcija.

Kakšna je razlika med Sensilab Krill Oil in drugimi morskimi olji z omega 3?

Večina drugih morskih olj ima maščobne kisline EPK in DHK vezane na trigliceride, obliko maščobe, ki jo telo uporabi za energijo. Torej ima Sensilab Krill Oil dvojno prednost:

 • ker so omega 3 vezane na fosfolipide, imajo boljšo absorpcijo in večjo biorazpoložljivost,
 • obenem pa so fosfolipidi gradniki celičnih membran; ko se vgradijo v celične membrane, med drugim sodelujejo pri prenosu maščobnih kislin po telesu.

Sensilab Krill Oil priporočamo vsem, ki:

 • ne uživajo dovolj mastnih morskih rib in želijo povečati vnos omega 3 v svoji prehrani
 • želijo aktivno poskrbeti za boljše delovanje srca in možganov
 • ne marajo neprijetnega spahovanja po ribah
 • želijo poleg omega 3 imeti še koristi, ki jih ponuja močan antioksidant astaksantin
 • so športno dejavni

Sestavine (v 1 kapsuli, dnevnem odmerku): olje antarktičnega krila 500 mg (z min. 110 mg omega-3 maščobnih kislin (od tega min. 60 mg EPK in min. 27,5 mg DHK), min. 200 mg fosfolipidov, min. 25 mg holina in min. 50 μg astaksantina), kapsule: želirno sredstvo: goveja želatina, utrjevalec: glicerin, topilo: voda, sredstvo za ohranjanje vlage: sorbitol, aroma vanilije.

Navodila za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula z 2 dl vode med obrokom.

Opozorila: Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Pomembna obvestila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

Neto teža: 6x 21,5 g

6-mesečni paket Krill Oil -45%