KLINIČNO DOKAZANO: L-karnitin z maksimalno močjo topljenja maščob

 

L-karnitin proizvaja človeško telo iz aminokisline lizin in metionin. Ključno za prenos maščobnih kislin iz krvi v mitohondrije, ki delujejo kot generatorji energije za celice. L-karnitin je ključni element v zadnji fazi postopka razgradnje maščob, zato potrebujemo stabilno oskrbo.
Ker l-karnitina ne moremo pridobiti dovolj iz hrane, zato potrebujemo prehranska dopolnila, ki morajo vsebovati čisti L-karnitin in ne škodljive različice.
 
 

 

IZGUBIte MAŠČOBO S ČISTIM L-KARNITINOM: BOLJŠI IN BOLJ UČINKOVIT!

V primerjavi z drugimi topilci maščobe, L-Carnitine Pure 500 prinaša hitrejše, varnejše in bolj trdne rezultate. Pomemben je za aktivne in manj aktivne ljudi, vegetarijance in vegane!

16% večje topljenje maščob, nikakor na račun mišic

Boljši rezultati treningov

Hitrejša regeneracija

Povečana energija, izboljšano cardio-vascularno zdravje

L-KARNITIN INOVACIJA

Čisti L-karnitin - novo švicarsko zlato.

Pri izgubi odvečne telesne teže je fizična vadba velik plus. Za mišičasto telo je fizična vadba nujno potrebna. L-karnitin je nuja, vendar ne katerikoli L-karnitin. Čisti L-karnitin velja za najvarnejšo obliko karnitina, ki ima najmočnejši vpliv na povečanje učinkov telesne fizične aktivnosti in anaerobne sposobnosti.
L-Carnitine Pure 500 je švicarska inovacija, ki temelji na čistosti karnitina. Desetletja vredne študije so pokazale, da L-Carnitine Pure 500 pomaga hitreje izgubiti odvečno telesno težo in izboljšati regeneracijo mišic po vadbi.
L-Carnitine Pure 500 vsebuje mešanico 500 g L-karnitina, ekstrakt semena guarane in kofein, ki delujejo v sinergiji pri topljenju maščobe in prispevajo k izgubi odvečne telesne teže.
L-karnitin izboljša rezultate fizične vadbe ter izboljša splošno počutje. V telovadnici vam daje boljšo vzdržljivost, v ogledalu pa vam omogoča boljši pogled na večje in lepše oblikovane mišice brez maščobnih oblogic.
 

UČINKOVITE NARAVNE SESTAVINE

Gvarana je znana kot izjemen maščobni gorilnik , zahvaljujoč toplotnemu učinku. Dodatek vitamina B kompleks dodatno pomaga pri zgorevanju maščob in vpliva na hitro hujšanje.

Primerno za vse, vključno z vegani in vegetarijanci. Ne povzroča alergij.

17,90 €

11,63 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 3 – 5 dni preko Pošte Slovenije.
Prehransko dopolnilo.
Sestavine (v 2 kapsulah):

L-karnitin L-tartrat (L-karnitin 500 mg), ekstrakt gvaranskega semena z 10% kofeina 440 mg, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsula: hipromeloza, barvilo: titanov dioksid.

NAČIN UPORABE:

Priporočen vnos je 2 kapsuli dnevno s kozarcem vode po obroku.

POMEMBNA OBVESTILA:

Priporočenega dnevnega vnosa se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila se ne smejo uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

OPOZORILA:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katerokoli sestavino tega prehranskega dopolnila se posvetujte s svojim zdravnikom pred uporabo. Ta izdelek ni priporočljiv za doječe ženske.

SHRANJEVANJE:

Hraniti izven dosega otrok! Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi pod 25 ° C. NETO TEŽA: 45 g