KLINIČNO DOKAZANO: L-Carnitine Pure 500 poveča kurjenje maščobe za 16 %

 

 

IZGUBITE MAŠČOBO S ČISTIM L-KARNITINOM: BOLJŠI IN UČINKOVITEJŠI!

V primerjavi z drugimi topilci maščobe L-Carnitine Pure 500 prinaša hitrejše, varnejše in stabilnejše rezultate. Pomemben je za aktivne in manj aktivne ljudi, vegetarijance in vegane!

16% večje topljenje maščobe, nikakor na račun mišic

Boljši rezultati treningov

Hitrejša regeneracija

Povečana energija, boljša srčno-žilna kondicija

L-KARNITIN INOVACIJA

Čisti L-karnitin - novo švicarsko zlato.

Pri izgubi odvečne telesne teže je telesna aktivnost velik plus, saj poveča porabo kalorij in povečuje mišično maso. Mišična masa pa je odličen porabnik kalorij – za 2,5x večji kot maščobna masa (po domače »špeh«), saj ima tudi več mitohondrijev, tovarn energije, v katerih izgorevajo maščobe.
In prav zato je L-karnitin nujen, saj ponese maščobe v mitohondrije. Ni pa vseeno, kateri L-karnitin jemljemo, saj na trgu najdemo izdelke različne kakovosti. L-Carnitine Pure 500 je švicarska inovacija, ki temelji na čistosti karnitina. Desetletne študije so pokazale, da L-Carnitine Pure 500 pomaga hitreje izgubiti odvečno telesno težo in izboljšati regeneracijo mišic po vadbi.
 

UČINKOVITE NARAVNE SESTAVINE

L-Carnitine Pure 500 poleg 500 mg vrhunskega švicarskega L-karnitina vsebuje še ekstrakt semen guarane s kofeinom, ki prek povečane termogeneze dodatno pospeši kurjenje maščobe in prispeva k izgubi odvečne telesne teže.

Ob redni uporabi ne boste izgubljali le odvečnih kilogramov v obliki maščobe, ampak boste poskrbeli tudi za boljšo telesno zmogljivost in tudi hitrejše okrevanje po vadbi. Napredek v formi je zagotovljen, zadovoljstvo s podobo v ogledalu pa neizbežno.

L-Carnitine Pure 500 je primeren tudi za vegane in vegetarijance. Ne povzroča alergij.

35,80 €

17,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije.
Prehransko dopolnilo.
Sestavine (v 2 kapsulah/dnevnem odmerku):

L-karnitin L-tartrat (L-karnitin 500 mg), ekstrakt guaranskega semena z 10% kofeina 440 mg, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat rastlinskega izvora, kapsula: hipromeloza, barvilo: titanov dioksid.

NAČIN UPORABE:

Priporočen dnevni odmerek sta 2 kapsuli na dan s kozarcem vode po obroku.

OPOZORILA:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

POMEMBNA OBVESTILA:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

NETO TEŽA: 

41,3 g