TeethTox - prah za beljenje zob

Premium aktivno oglje kokosovih lupin za bolj bele zobe in svež zadah!

-20%

TeethTox - prah za beljenje zob
  • Najvarnejši izdelek za beljenje zob - z močjo narave
  • Nežen do vaših dlesni in sklenine
  • Deluje že od prve uporabe
  • Osvetli vaš nasmeh za nekaj odtenkov
  • Absorbira madeže in bakterije
  • 100 % ekološko, narejeno v EU


 

19,90 €

15,90 €

Na zalogi

 

ali pokličite brezplačno in naročite 080 99 82

Mesečna garancija na zadovoljstvo

Če ne bi bili zadovoljni z rezultati izdelka, vam v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrnete v 30 dneh in vrnili vam bomo denar.

Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.
Načini plačila:
Vsebina: 20 g

RAZVESELITE SE VIDNIH UČINKOV

Z vsako uporabo bo vaš nasmeh postal svetlejši in bolj bleščeč. TeethTox prah za beljenje zob je povsem naraven in nežen, zato je varen tako za vsakodnevno uporabo kot tudi daljše časovno obdobje.

100 % naravne sestavine bodo poskrbele za lep nasmeh in pokazale svojo neverjetno moč čiščenja!

TEETHTOX - POTRJENO S STRANI STROKOVNJAKOV

 

Nasmeh je ena od stvari, ki jih na človeku najprej opazimo. Beli in negovani zobje so univerzalni modni trend in simbol zdravja. Skrivnost zdravega nasmeha se skriva v skrbni in redni negi.

Določena hrana, pijača ali življenjski slog pa lahko povzročijo zabarvanost zob. Aktivno oglje, ki je primerno za nego zob, ne sme vsebovati grobih delcev, ki bi poškodovali površino zob. Skupaj z rednim čiščenjem z zobno pasto in krtačko pomaga pri ohranjanju svežine našega nasmeha.

Marjana Brezigar, ustna higieničarka


NJEGOV NASMEH POVE VSE

KAKOVOST, KI JI LAHKO ZAUPATE

TeethTox ne vsebuje floridov ali konzervansov – samo pomirjajoče in naravne čistilne sestavine. Izdelek je bil azvit, testiran in izboljšan v EU, v sodelovanju z neodvisnim evropskim laboratorijem.

KAKO UPORABLJATI TA IZDELEK?

  • Dobro zmočite svojo zobno ščetko in jo narahlo potopite v prah.
  • Ščetkajte 3 do 5 minut.
  • Večkrat izpljunite. Uporabite skodelico in se tako izognite pretiranemu čiščenju umivalnika.

Aktivno oglje za beljenje zob smo naredili iz 100 % naravnih sestavin: ekološkega prahu ingverja, aktivnega oglja kokosovih lupin, ekološkega prahu cimeta, klinčkov in evkaliptusa.


Pogosta vprašanja

V: Je TeethTox prah za beljenje zob varen za uporabo?

O: Da. Je izjemno učinkovit, a nežen do vaših zob in dlesni. V nasprotju z umetnimi izdelki za beljenje zob TeethTox ne bo poškodoval dlesni ali zobne sklenine. TeethTox ne absorbira kalcijevih soli, iz katerih so narejeni vaši zobje, ampak jih le nežno in postopoma beli.

Če imate pomisleke, se posvetujte s svojim zobozdravnikom.

V: Kako pogosto naj uporabljam TeethTox prah za beljenje zob?

O: Testiranje med uporabo pri J.S. Hamilton Laboratory je pokazalo, da zelišča in začimbe v TeethTox naravno ohranjajo zdravje zob in dlesni. Uporabite ga lahko kadarkoli za osvežitev svojega zadaha. Za najboljši belilni učinek priporočamo uporabo vsak dan. Prenehajte, ko dosežete želene rezultate in ponovite po potrebi.

V: Kako dolgo naj uporabljam izdelek za najboljše rezultate?

O: Priporočamo uporabo vsaj 14 dni. Po potrebi ponovite.

V: Katere sestavine so v TeethTox prahu za beljenje zob?

O: Naš prah za beljenje zob je narejen iz 100 % ekološkega prahu kokosovih lupin z mešanico ekološkega prahu ingverja, cimeta, klinčkov ter evkaliptusa. Vse za osvežen zadah!

V: Niste našli odgovorov na svoja vprašanja?

O: Pišite nam na info@sensilab.com in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Premium drobno mleto oglje kokosovih lupin smo zmešali z ekološkim prahom ingverja, cimeta, klinčkov ter evkaliptusa in ustvarili svežino, ki vas bo osvojila pri vsakem umivanju zob. Prah bo vaše zobe pobelil, odstranil obloge in osvežil zadah.

Način uporabe:

Zmočite zobno ščetko in jo narahlo potopite v prah, nato si umijte zobe kot običajno. Pomembno je, da si zobe ščetkate dovolj dolgo, požvrkljate vodo v ustih in izpljunete. Če na umivalniku ostane siva sled, ki se težko izpere, si zob niste ščetkali dovolj dolgo. Uporabite največ 2-krat dnevno, za krajše časovno obdobje. Po vsaki uporabi obvezno izpljunite in usta sperite z vodo. Minimizirajte požiranje.

Opozorila:

Izdelek ni priporočljiv za nosečnice. Namenjeno samo odraslim. Po vsaki uporabi lonček dobro zaprite.

Sestavine:

ZINGIBER OFFICINALE ROOT POWDER, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK POWDER, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD POWDER, CHARCOAL POWDER, EUCALYPTUS OBLIQUA LEAF POWDER, EUGENOL.