image

Lorela Flego: »Moja izkušnja po 6 mesecih jemanja kolagena«

Učinek potrjuje tudi več znanstvenih raziskav, ki z rezultati dokazujejo, da vnos kolagenskih peptidov izboljša navlaženost kože, elastičnost in pomaga zmanjšati obrazne gubice.

Preberite več
image

Eva: „Mislila sem, da bom vedno napihnjena, utrujena in razdražljiva.“

Če menite, da imate kot Eva težave s prevlado estrogena, je EstroLux odlična izbira za naravno hormonsko razstrupljanje.

Preberite več
image

8 načinov, kako se znebiti maščobe na stegnih

Naj bo drgnjenje stegen stvar preteklosti. To poletje se naučite, kako lahko oblikujete stegna v samo 4 tednih na naraven način.

Preberite več
image

Najboljše zdravilo proti holesterolu: Kako znižati holesterol na naraven način?

Povišan holesterol je resen dejavnik tveganja za srčno-žilne bolezni, kot so srčni infarkt in možganska kap. V tem članku bomo predstavili nekaj najboljših načinov za znižanje holesterola na naraven način, brez uporabe zdravil.

Preberite več
image

Peter ima svetlejši nasmeh zahvaljujoč TeethToxu

Peter je bil izjemno zadovoljen z rezultati, ki jih je dosegel s kompletom za beljenje zob TeethTox. Brez peroksida in varen za sklenino, za svetlejši nasmeh že v kratkem času!

Preberite več
image

Ocena M-Pause: „Kot nutricionistka ga priporočam.“

Menopavzo pogosto spremljajo moteči simptomi, ki lahko ogrozijo dobro počutje. Preberite oceno nutricionistke, kako lahko M-Pause bistveno izboljša kakovost vašega življenja v tem prelomnem obdobju.

Preberite več