image

Brindusa Vanta, dr. med.: „Želite izboljšati svoje zdravje? Začnite skrbeti za svoja jetra. Še danes.“

Vaše zdravje in dobro počutje sta odvisna od delovanja jeter. Preberite članek, če želite izvedeti, kako vam lahko pomaga prehransko dopolnilo Hepafar Forte Premium.

Preberite več
image

Tvegan nov trend: resnica o injekcijah za hujšanje

Injekcije za hujšanje postajajo po vsem svetu vedno bolj priljubljene. Preberite več o tej novi tvegani modi hujšanja, možnih nevarnih posledicah in varnejših alternativah.

Preberite več
image

Kaj je menopavza?

Menopavza je naravni zaključek ženskega mesečnega menstrualnega cikla, ki lahko precej vpliva na življenje. A z njo se boste veliko lažje soočili, če boste bolje informirani!

Preberite več
image

Ocena EstroLuxa: „EstroLux priporočam zaradi celostnega pristopa k hormonskemu ravnovesju.“

Za odpravljanje presežka estrogena je potreben celosten pristop, ki vključuje izbiro življenjskega sloga, obvladovanje stresa, vadbo in kakovosten spanec. Preberite, kako lahko EstroLux prispeva h kakovosti življenja s stališča nutricionistke.

Preberite več
image

5 korakov do popolnega rituala za nego kože

Vsako ličenje obraza se mora začeti z nego kože, najpomembnejša pa je nega od znotraj. Da bi ohranili mladostni sijaj, morate svoji koži zagotoviti do …

Preberite več
image

Ali je suha koža res glavni krivec za nastanek gub?

Eno najbolj vztrajnih prepričanj v svetu nege kože je, da suha koža povzroča gube. Tu smo, da razbijemo ta mit in vam povemo resnico, ki stoji za tem …

Preberite več