Barbara in Ivan: „Ko sva se znebila bolečin v sklepih, sva lahko uživala z družino, namesto da bi jo obremenjevala.“

67-letni Ivan je vse življenje delal v gradbeništvu, zato mu bolečine v sklepih niso bile tuje. Vendar so se pred dvema letoma bolečine tako povečale, da je imel težave tudi pri opravljanju majhnih opravil. Nato je njegova 62-letna žena Barbara odkrila prehransko dopolnilo za sklepe, ki mu je pomagalo popolnoma odpraviti bolečine.

Pred kratkim je Barbara začela čutiti obrabo kolena. Toda zaradi istega dodatka za sklepe se je njeno koleno hitro izboljšalo, tako da je lahko spet delala na vrtu in se igrala z vnuki. Poslala nam je zahvalno pismo, v katerem je zapisala: „Zaradi tega prehranskega dopolnila lahko nadaljujeva s svojimi ljubljenimi vsakodnevnimi sprehodi in preživljava kakovosten čas z družino. Hvala, ker ste nama omogočili novo življenje!“

Barbara and Ivan's Testimonial

„Nenadoma ni mogel več početi stvari, ki jih je počel prej.“

„Moj mož Ivan se je zaradi fizično zahtevnega dela v gradbeništvu več let spopadal z blagimi bolečinami v sklepih. Pred dvema letoma pa so se njegove težave s sklepi postale resne. Ni se mi več mogel pridružiti na najinem vsakodnevnem sprehodu, noči pa je začel preživljati na kavču, ker je težko hodil po stopnicah.

Prav tako ni mogel popraviti puščajoče strehe, obrezati žive meje ali pokositi trate. Na srečo je bil najin sin vedno pripravljen priskočiti na pomoč, vendar sem videla, kako zelo Ivana boli, da tega ne more delati sam.“

„Hiša se mu je začela zdeti kot zapor.“

„V naslednjih mesecih je Ivan postajal vedno bolj tečen, saj je imel občutek, da ga bolečine v sklepih vežejo na hišo. Bolečine so bile tako hude, da je celo privolil v obisk zdravnika, ki se mu je vedno izogibal.

Žal mu je zdravnik svetoval le, naj poskusi z lažjimi gibalnimi vajami – kar je že počel - in mu predpisal zdravila proti bolečinam, da bi ublažil bolečine.“

„Za to prehransko dopolnilo za sklepe sem slišala na lokalnem radiu.“

„Nekega dne sem na lokalnem radiu slišala reklamo. Oglaševali so prehransko dopolnilo ArthroFar, ki naj bi lajšal bolečine v sklepih in izboljšal gibljivost. Predstavili so resnične zgodbe ljudi, ki so dosegli odlične rezultate, ko so ga začeli jemati – od znanih športnikov do bolnikov z artritisom in ljudi najine generacije.

Takoj sem poklicala najinega sina in ga prosila, naj naroči paket z njihove spletne trgovine.“

Začel se je gibati, kot bi bil deset let mlajši!“

„Ko je Ivan začel jemati ArthroFar, so se stvari hitro izboljšale. V približno petih dneh je spet začel spati v spalnici. Po mesecu dni se mi je začel pridružiti na vsakodnevnih sprehodih in lahko je celo kosil trato!

Bilo je čudovito videti, kako so se mu zasvetile oči. Prav tako sva bila vesela, da se nama ni bilo treba toliko zanašati na sina, saj ima polne roke dela s svojimi tremi majhnimi otroki. Ivan zdaj noče nikoli opustiti tega dopolnila in ga jemlje še danes!“

„Ko sem začela čutiti bolečine v kolenu, sem točno vedela, kaj naj storim.“

„Pred tremi meseci sem začela čutiti bolečine v levem kolenu, zlasti pri delu na vrtu in pred dežjem. Vedela sem, da je osteoartritis prisoten po materini strani, zato me je začelo precej skrbeti.

Takoj sem začela jemati ArthroFar v upanju, da bo zame deloval tako čudovito kot za mojega moža. Na srečo je tako tudi bilo! Po mesecu dni jemanja so bolečine izginile in lahko sem ure in ure plela in sadila.“

„Zdi se, kot da sva dobila novo življenje!“

„Danes sva z možem neverjetno gibčna in se lahko igrava s svojimi najmlajšimi vnuki – bodisi da jih dvigujeva, se z njimi igrava v parku ali sediva z njimi na tleh.

Še vedno prehodiva vsaj 5 kilometrov na dan in sama opraviva vsa dela zunaj hiše. Upava, da bo tako ostalo čim dlje, zato jemljeva ArthroFar vsako jutro in popoldne. To je pravi blagoslov. Hvala, Sensilab.“

ArthroFar izboljša funkcionalnost sklepov za 74* %!

S starostjo začnete izgubljati kostno gostoto in mišično maso, kar lahko povzroči poškodbe in bolečine v sklepih. Poleg tega vaše telo proizvaja manj kolagena, ki je gradnik hrustanca, kit in vezi v sklepih.

Zato ni presenetljivo, da približno 70 % starejših odraslih čuti bolečine v sklepih.

Kljub temu da so težave s sklepi normalen del staranja, pa niso nujen del. Z jemanjem dopolnila ArthroFar lahko popravite škodo in preprečite nadaljnje propadanje vsake sestavine strukture vašega sklepa, vključno s kostmi, mišicami, hrustancem in vezivnim tkivom.

Tako se nelagodje v sklepih zmanjša za do 60* %,gibljivost izboljša za do 68* %, funkcionalnost pa poveča za do 74* %. Na ta način lahko ostanete aktivni v vseh življenjskih obdobjih!

*Učinki izdelka se lahko med posamezniki razlikujejo in se lahko razlikujejo od tistih, opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju, zdravljenju ali ozdravitvi katere koli bolezni ali resne bolezni.  Pomembna sta uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

Viri: 

Wallace B, Singer D, Kullgren J, Kirch M, Solway E, Smith E, Hutchens L, Malani P. Arthritis and Joint Pain. University of Michigan National Poll on Healthy Aging. September 2022. Available at: https://dx.doi.org/10.7302/6410 

Izbrani izdelki za vas