20 kilogramov manj v samo dveh mesecih!

Prekomerna telesna teža, debelost in maščobne blazinice, ki se jih nikakor ne morete znebiti, so težave, s katerimi se sooča marsikdo. Občutek, da nam nobena dieta ne pomaga več, je lahko odločilen, da izgubimo voljo, opustimo cilje in obupamo nad zastavljenim ciljem. Popolnoma drugačno izkušnjo sta doživeli Mirela iz Domžal in Neli iz Kranja.

image

V samo 2 mesecih minus 20kg!

"Hvala Sensilab!
S pomočjo metode Slimcut Dietstar* sem v 2 mesecih izgubila kar 20 kilogramov. Sicer sem zraven tudi telovadila in pazila pri prehrani, vendar so kilogrami šli precej hitreje kot sicer. Prebava se mi je izboljšala za 180 stopinj, prav tako pa sem dobila nov zagon in val energije. Skratka, super in priporočam!" Mirela, Domžale

image

V 2 mesecih minus 8kg!

"S pomočjo SlimCut izdelkov in napotkov sem uspela v 2 mesecih izgubiti kar 8 kilogramov. Medtem sem jedla vse, zmanjšala sem le velikost svojih obrokov. S kombinacijo SlimCut Drainer napitka in Dietstar kapsul sem v prvem mesecu uspela zmanjšati apetit, v drugem mesecu pa sem vključila še SlimCut Fatburner za topljenje maščob. Iskreno moram povedati, da ste res edini, ki ste me prepričali z učinkovitostjo svojih izdelkov. Vesela sem, da sem končno našla linijo, ki mi ustreza in jo bom z veseljem uporabljala dokler ne dosežem svoje želene teže! Hvala Slimcut Dietstar!" Neli, Kranj

 

image

*Metoda Slimcut DIETSTAR vključuje prehrano, gibanje in uživanje prehranskih dopolnil.

Kako z znanostjo nad kilograme?

Slimcut DIETSTAR prvi v Sloveniji ponuja celostno rešitev za izgubo kilogramov s pomočjo znanosti. Njegova največja prednost je, da pomaga reševati vzroke prekomerne telesne teže, ne zgolj posledic. Je temelj vsakega hujšanja in vsake shujševalne diete, ne glede na način, kako se je lotite.

Kombinacija 5 naravnih sestavin (rjave morske alge, karambole, kivija, čaja in tamarinda) se v izdelku Dietstar edinstveno dopolnjuje in součinkuje pri zagotavljanju učinkovitega hujšanja:

  • Pomaga pri hitrejšem topljenju maščob
  • Zavira absorpcijo maščo
  • Pospeši metabolizem
  • Podaljša občutek sitosti