30 DAYS Liver Detox: še dva dneva ...

Še dva dneva vas ločita do konca 30-dnevnega programa, zato si danes privoščite popoln dan za razstrupljanje. Pripravili si bomo pomirjujočo kopel, ki vas bo umirila, očistila vašo kožo in poskrbela za svež videz.

image

Kopel z grenko soljo

Čeprav je prekomerno uživanje soli eden glavnih vzrokov za bolezni srca in ožilja po svetu, jo lahko kljub vsemu uporabite v zdravilne namene. Po napornem dnevu, ko potrebujete nekaj časa samo zase, si pripravite prijetno kopel z grenko soljo, ki zbistri misli, odstranjuje odmrle plasti kože, jo pomladi in ji omogoči, da ponovno 'zadiha'.

Grenka sol ali magnezijev sulfat (Epsom sol) dodajte v kad tople vode in si privoščite 15 minutno razstrupljevalno kopel. Sol za pripravo kopeli lahko oplemenitite z nekaj kapljicami eteričnega olja ali vejico posušenega zelišča ali dišavnice (na primer sivke).

Jedilnik za peti teden

Za lažje načrtovanje obrokov smo vam tudi ta teden pripravili primer tedenskega jedilnika. Jedilnik si lahko po želji prilagodite po svoje.

 Dan

Zajtrk

Kosilo

Malica

Večerja

29.

Probiotični jogurt z ovsenimi kosmiči, žličko medu in cimetom

Polnozrnate testenine v solati s papriko in mlado špinačo

Pomaranča

Zelenjavna enolončnica s pegastim badljem

30.

Sadni smoothie (1/2 banane, hruška in chia semena)

Zelenjavna rižota

Pest češnjevih paradižnikov

Piščančja nabodala in zelena solata  

Imate dodatno vprašanje?

Če se tekom 30-dnevnega programa za razstrupljanje jeter pojavi kakšno vprašanje smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@sensilab.com, telefona na 080-99-82 ali pa se osebno oglasite v eni od naših trgovin Sensilab misli Zdravo.

Izbrani izdelki za vas