Kako je lahko 40-letnica videti kot 30-letnica?

Verjetno ste tudi vi kdaj opazovali enako stare ljudi, ki so videti, kot da bi bilo med njimi 10 let razlike. 40-letnica, ki je videti kot 30-letnica? K sreči niso samo geni v igri. Preberite si, kaj lahko storite, da ste v najkrajšem možnem času videti mlajši.

image

Če koža ni navlažena, bo videti kot posušeno jabolko

Voda, voda, voda. To je glavna sestavina, ki jo naše telo potrebuje. Enako velja za kožo. Edino, če je koža sposobna zadržati vlago, bo videti zdrava in bolj napeta. Saj si predstavljate, kakšno je posušeno jabolko ali razpokana zemlja v sušnem obdobju?

Seveda je prvi korak do navlaženosti kože to, da pijete dovolj nesladkanih tekočin čez dan. Ker pa je naša najbolj zunanja plast tudi najbolj na udaru suhega zraka, sonca, vetra in raznih strupenih snovi iz okolja, ji je treba tudi pomagati, da bi lahko zadržala vlago.

Da bi lahko koža zadržala vlago, je treba izbrati tako kremo, ki bo vsebovala snovi, ki: a) pritegnejo vodo in b) preprečijo, da bi voda uhajala. Med sestavine, ki pritegnejo vodo, spada na primer glicerin in silikoni, kot je dimetikon. Med snovi, ki jo zadržijo v vrhnji plasti kože, pa različna olja, kot so kaprilni/kaprični trigliceridi.

Vitamin A tudi dermatologi priznavajo kot učinkovito anti-age pomoč

Retinoidi, oblike vitamina A, ki jih lahko koža uporabi, so tudi med dermatologi zlati standard ukrepov proti staranju. Znanstveniki so jih sprva razvili za zdravljenje aken, so pa zdravniki v praksi kmalu opazili, da zmanjšajo tudi izraženost gub in rjavih peg.

Kako to dosežejo? Ker povečajo proizvodnjo kolagena, beljakovine v koži, ki je zadolžena za to, da ohranja kožo napeto in prožno. Retinodi obenem spodbujajo proizvodnjo novih krvnih žilic v koži, kar izboljša njeno prekrvavitev in ten.

Preveri tu (klik spodaj):

image

Antioksidanti preprečijo poškodbo kože

Koža, še posebno tista na obrazu, je nenehno v stiku s svetom, ki nas obdaja. Tudi če tega ne opazimo, v telesu ves čas potekajo procesi obnavljanja in popravljanja poškodb, ki jih povzročajo slabe prehranjevalne navade, premalo spanja, kajenje, stres, onesnažen zrak, sončni žarki … Zaradi tega nastajajo v telesu velike količine škodljivih spojin, imenovane prosti radikali, ki poškodujejo celice v koži, pa tudi kolagen, osnovno sestavno beljakovino v koži.

Zato je tako pomembno, da izberete kremo, ki vsebuje močne antioksidante, ki blokirajo proste radikale. Že vitamin A deluje kot antioksidant, poleg njega pa še vitamina C (nujen tudi za tvorbo kolagena) in E. V kremah boste vitamin C pogosto našli kot Sodium Ascorbyl Phosphate, vitamin E pa kot Tocopherol.

Če boste poskrbeli za kožo v globljih plasteh, pa ste na konju

In prav zato je UNDO krema vrhunska. Ne le da vsebuje vse zgoraj naštete sestavine, ampak poskrbi za mladostno kožo tudi v najglobljih plasteh. S posebno medicinsko učinkovino UNDO complexTM

klinično dokazano prepreči propadanje kolagena in pospeši njegovo obnavljanje. To pomeni, da poskrbi, da koža sloni na trdnem ogrodju in se ne more ugrezniti, kar opazimo v obliki gub.

Kaj pravijo izsledki študije? V 28 dneh zmanjša gube za 25 %, navlaženost kože pa za 40 %!

Čudežev ne potrebujete, če imate znanost.

NAROČITE SVOJO UNDO KREMO TU (klik spodaj):

image

Izbrani izdelki za vas