Adele: Zgodba o uspehu

24. dec. 2015

Adele je trenutno na samem vrhu pop-kulture. Njen novi singel »Hello« je pravkar dosegel zavidljivo rekordno število prenosov z interneta. 

Adele je trenutno na samem vrhu pop-kulture. Njen novi singel »Hello« je pravkar dosegel zavidljivo rekordno število prenosov z interneta. Pred vrati je tudi njen album, ki je oglaševan kot najbolj pričakovan album tega leta in res izgleda, da si je mlada zvezdnica zadala visoke cilje. Spremembe njenega življenjskega sloga so vidne ne le v popularni glasbi, ampak tudi v opazni izgubi teže.

27-letna zvezdnica je opazno bolj suha in fit, kot je bila na začetku svoje kariere, ampak kako ji je to uspelo?

MTV UK je po rojstvu njenega sina začel poročati o tem, da je Adele začela redno teči in iz svoje prehrane izključevati meso. Trenutno je v svetu slavnih vegetarijanska dieta izredno popularna, saj so svoj življenjski slog  in svojo postavo na ta način spremenili tudi nekateri ostali zvezdniki, med njimi tudi Jay-Z, Beyonce in Bill Clinton.

Adele v svojih intervjujih poroča, da je zmanjšala vnos sladkorja, alkoholnih pijač (sedaj si privošči le eno alkoholno pijačo na teden) in je redna obiskovalka fitnesa.

»V dobro fizično kondicijo želim priti zaradi sebe, moj cilj ni najmanjša konfekcijska številka, ampak osebna sreča in zadovoljstvo.«

Ključ do njenega uspeha: Zvezdnica se ni osredotočala na kratke diete. Namesto tega je naredila spremembo življenjskega sloga, po kateri bo živela in se je vedno držala. Vegetarijanska dieta zanjo ne pomeni odrekanja, ampak jo vidi kot pozitiven del svojega življenja. Rezultati pa so več kot očitni. 

Sensilab alternativa

Sprejetje veganstva od posameznika terja kar nekaj znanja, volje, želje in motivacije. Če še niste pripravljeni ali preprosto ne vidite sebe v vegnastvu, toda sočasno želite telo prečistiti, se rešiti nekaj odvečnih kilogramčkov, izboljšati videz kože in počutje, vam priporočamo naš 30 dnevni celostni program 30 DAYS Green Cleanse.

30 dnevni »zeleni« detox dopušča tudi uživanje mesa in rib in poleg treh povsem naravnih prehranskih dopolnil vsebuje:

  • lično natisnjeno knjižico z nasveti, popolnim jedilnikom in seznamom priporočenih in nepriporočenih živil ter njihovega vpliva na naš pH;
  • e-podporo, na katero se ob začetku programa po želji prijavite;
  • praktično škatlico za shranjevanje in nošnjo kapsul

Ne čakajte na novo leto, naj se spremembe pričnejo že danes!