Poletni napitek, s katerim boste hitreje kurili kalorije

2. avg. 2019

Kozarec te poletne pijače za zajtrk ali pred vadbo vam bo pomagal stopiti maščobo hitreje. Poskusite ga čim prej, saj je samo v omejeni izdaji!

Moč topilcev maščobe oziroma »fat burnerjev«


Prav gotovo ste že slišali za tako imenovane topilce maščobe, s tujko »fat burnerje«. Gre za izdelke, ki na različne načine povečajo kurjenje maščob. Številni pospešijo metabolizem s pomočjo termogeneze – procesa, pri katerem telo proizvaja toploto, pri čemer kuri maščobe.

 

Ananas kot pomoč pri boljšem izkoristku beljakovin


Med najboljšimi jedmi, ki lahko pomagajo pri kurjenju kalorij, je tudi ananas. To sicer počne posredno, prek encima bromelaina. Za ta encim je značilno, da v prebavilih razgrajuje beljakovine, kar pomeni, da so lažje dostopne telesu in nam povzročajo manj prebavnih težav.
Če beljakovin ne prebavljamo najbolje, lahko pride do zaprtja, vetrov, zastajanja toksinov, napihnjenosti in upočasnjenega metabolizma. To pa lahko vodi do povečane telesne teže oziroma nezmožnosti shujšati, pa čeprav se trudimo.

 

Napitek s poletnim ananasovim okusom s kar 3 »fat burnerji«


Poletje je idealno obdobje za več gibanja na prostem. Ste pomislili, da bi se s prijatelji raje dobili na sprehodu kot na pijači, mogoče se lahko celo skupaj odpravite na kakšen manjši hrib ali na kolo?


Idealen poletni napitek za vse, ki bi radi vadili več in tudi potegnili več iz vadbe, je BootBurn Active STRONG, tokrat v poletni omejeni izdaji z osvežilnim okusom ananasa. Napolni nas z energijo in nagradi vsako obliko gibanja, saj poveča kurjenje kalorij in sposobnost topljenja maščob.


Izkoristite moč najmočnejšega topilca maščobe, ki vsebuje najboljšo mešanico učinkovin za aktivno topljenje maščobe: kar 3 dobro raziskane naravne fat burnerje (zeleni čaj, mate (yerba) čaj in gvarano), 1000 mg L-karnitina, vse B-vitamine in papain, encim, ki je po delovanju (pomaga prebaviti beljakovine) zelo podoben bromelainu iz ananasa.

 

Zdaj je pravi čas za prekipevanje od energije in oblikovanje telesa!