Beyonce se je znebila odvečnih kilogramov v 22-ih dneh! Kako?

2. dec. 2015

Zahvaljujoč veganski dieti in intenzivni vadbi: to je njena skrivnost!

Disciplina, ustrezna dieta in intenzivni plesni treningi so razlogi, da se je Beyonce že kmalu po rojstvu svoje Blue Ivy vrnila na odre z dih jemajočim stasom.  

Inspiracija

Dan za Beyonce se brez izjeme začne s polnovrednim zajtrkom, kosilo predstavlja obilo sveže in kuhane zelenjave, dan pa zaključi z lahko večerjo. Beyonce sta 22-dnevna veganska dieta in pomoč osebnega trenerja Marca Borgesa tako navdušila, da se je odločila lansirati čistonekaj novega –  22 days Nutrition, tržno znamko, ki na dom dostavlja veganske obroke (brez mesa ali sestavin živalskega izvora).   

Začetek

Vse se je začelo 3. decembra, ko je Jay-Z na svojem blogu "Life and Times" naznanil vest o 22 dnevnem veganskem izzivu, ki sta se ga zakonca udeležila. Jedilnik je vseboval zgolj rastlinsko hrano, brez soje in glutena.

Navada

Trik diete temelji na t.i. 21 dnevnem ponavljanju nečesa, kar naj bi vodilo v navado. 21 dan je namreč neogiben pri sprejetju spremembe. Beyonce je svoje oboževalce motivirala z besedami: “Vse kar morate storiti je poskusiti. Če je meni uspelo, bo zagotovo tudi vam.”

Ob tej dieti se priporoča vsaj 30 min vadbe na dan in vnos zadostne količine vode. Sicer pa naj bi vam 22. dan takšen način prehranjevanja že prišel v navado.

Veganstvo

Veganstvo postaja način prehranjevanja (pravzaprav življenja) vse večjega števila ljudi, ne samo zvezdnikov.  

Zanj se ljudje odločajo iz različnih vzgibov: nekateri iz okljevarstvenih razlogov, spet drugi iz zdravstvenih, tretji moralnih … Ne glede na vaše motive, vam svetujemo, da se o vegansktvu podučite oz. dobro informirate, predenj vanj zakorakate odprtih rok. Le tako boste lahko izskusili vse njegove prednosti in koristi.

Sensilab alternativa

Sprejetje veganstva od posameznika terja kar nekaj znanja, volje, želje in motivacije. Če še niste pripravljeni ali preprosto ne vidite sebe v vegnastvu, toda sočasno želite telo prečistiti, se rešiti nekaj odvečnih kilogramčkov, izboljšati videz kože in počutje, vam priporočamo naš 30 dnevni celostni program 30 DAYS Green Cleanse.

30 dnevni »zeleni« detox dopušča tudi uživanje mesa in rib in poleg treh povsem naravnih prehranskih dopolnil vsebuje:

  • lično natisnjeno knjižico z nasveti, popolnim jedilnikom in seznamom priporočenih in nepriporočenih živil ter njihovega vpliva na naš pH;
  • e-podporo, na katero se ob začetku programa po želji prijavite;
  • praktično škatlico za shranjevanje in nošnjo kapsul

Ne čakajte na novo leto, naj se spremembe pričnejo že danes!