Če potrebujete učinkovito in hitro rešitev ob bolezni, poskusite tole!

Mame vedo, kaj je dobro in natanko vedo, kako ukrepati, ko se nas nekaj loteva. Tako je tudi pri 45-letni Ljubljančanki Darji Finkšt, mami 3 otrok. Darjo prehlad ujame kar 5-krat na leto, ki pogosto traja tudi do 3 tedne. 

image

To so težki tedni, ki ji pestri smrkanje, bolečine v grlu, angina ter počitek v postelji. »Spet se bodo obveznosti kopičile,« Darja pomisli ob vsakem prehladu.

Smrkanje, bolečine, pomanjkanje energije in otekanje oči

Najpogosteje se prehladi jeseni, ko pride do velikih temperaturnih sprememb, ujame pa jo tudi v drugih letnih časih. »Začnem smrkati, pojavijo se bolečine v grlu, kašelj, oči se mi solzijo in otečejo. Pogosto me zebe. Počutim se slabo, glavo imam polno in težko, pada mi koncentracija. Tudi splošno počutje je slabo, primanjkuje mi energije.«

Do nedavnega si je pomagala z vitamini v raznoraznih oblikah in s čaji. Potem pa je odkrila paket ImmunTRI FULL ACTION, ki vsebuje napitka ImunoStar Rapid in GripoStop ter kapsule Cold Combat. Nad izdelki je navdušena, saj »resnično delujejo takoj«. Kombinira še s sadjem, predvsem agrumi, ki imajo visoko vsebnost vitaminov.

(Po)polna oskrba imunskega sistema

Z dnevnim pomarančno-limoninim napitkom ImunoStar rapid zagotovi vse najnujnejše hranilne snovi za močen imunski sistem, da se hitro in učinkovito odzove na mikrobe. Z nočnim napitkom Gripostop, ki ima prijeten okus maline daje svojemu imunskemu sistemu polno podporo, ki ga priporoča za takojšnjo obrambo pred virusi in bakterijami. Kapsule Cold Combat pa celovito krepijo imunski sistem, izboljšujejo odpornost in zmanjšujejo pogostost prehladov in gripe.

Varna pred bacili, ki jih prinesejo otroci

Tako je Darja varna tudi pred bacili, ki jih otroci prinesejo iz šole, kar ji »je neznansko olajšalo življenje«. Prepričana je namreč, da v kolikor se ne pozdravimo prehlada, lahko ta pripelje do hujših bolezni, ki nas dejansko priklenejo v posteljo.

»Priporočam ga resnično vsem, ki potrebujejo hitre rešitve in vsem, ki se bojijo, da bi jim bolezen prekrižala načrte.«

Paket ImmunTRI FULL ACTION je vse, kar potrebujete v času sezonskih obolenj. Paket ImmunTRI FULL ACTION vsebuje najboljšo kombinacijo učinkovin v Sloveniji za močan imunski sistem in hiter odziv na okužbe.

Je edini program, ki zagotavlja 100% učinek, če jemljete vse izdelke hkrati, zato vam nudimo 100% garancijo: če v času rednega uživanja ImunnTRI izdelkov zbolite, vam vrnemo denar.