Hrana, ki vas bo postarala

Ste vedeli, da obstaja močna povezava med hrano, ki jo jeste vsak dan, in med procesom staranja? Če boste jedli takšno hrano, si lahko obetate prezgodnje staranje. Preverite, s katero si uničujete mladosten videz kože!

image

Sol kot začimba in dehidracija

Saj vemo, tako paše ekstra soljen krompirček ... Vendar pa pozor, sol vas bo postarala. Sol namreč dehidraira telo, zvišuje krvni pritisk in ovira metabolizem.

Sladkor za tolažbo in hitro staranje

Sladkor nas potolaži in razvaja, no po drugi strani pa nam dela cel kup težav. Ste vedeli, da sladkor dela kožo neelastično. Zaradi njega se iz celic izloča intracelularna tekočina, ki je izredno pomembna pri procesu staranja. Manj, kot jo imate, prej se boste začeli starati.

Res še vedno razmišljate o čokoladi?

Alkohol. In poslovite se od mladostne kože!

Da je alkohol škodljiv za naše telo, ni potrebno posebej omenjati. Naj pa omenimo, kakšne učinke ima na proces staranja.

Alkohol vpliva na začetenost, rdečico in pojav mozoljev. Ste se pripravljene za kozarčke vina posloviti od lepe kože?

Zmanjšuje nivo vitamina A, ki je pomemben tudi pri proizvodnji kolagena. Če imate manj kolagena, boste to občutili na elastičnosti kože in vse manj mladostnem videzu kože.

Hitra in prekajena prehrana

Hitra prehrana vam bo dala siv videz kože, zaradi česar boste videti vsaj 20 let starejši. Če ste redna obiskovalka verig hitre prehrane, se vam lahko hitro zgodi, da boste pridobili dodatne kilograme. Hitra prehrana tudi moti pretok krvi. Le dobro prekrvavljena koža je lahko dlje časa videti mlada.

Nadomestki za sladkor so recept za migreno

Trgovci nam nadomestke za sladkor predstavljajo kot najbolj zdravo alternativo za sladkor. No, vedeti pa morate, da ti povzročajo migrene in bolečine v sklepih. Nadomestki za sladkor bodo žal samo še spodbudili željo po sladkem.

K sreči pa se vam ni potrebno v celoti odpovedati zgoraj omenjeni hrani! V svoj vsakdan umestite kolagenske napitke, ki spodbujajo tvorbo kolagena in upočasnijo znake staranja. Z njimi boste zavrli nastanek gub in občutno povečali elastičnost in prožnost kože.

Izberite kolagen BREZ maščob!

Pomembno pa je, da izberete kolagenski napitek, ki ne vsebuje maščob. Maščobe namreč vsebujejo kolagene prašičjega izvora; zaradi njihove sestave pa bo maščoba negativno vplivala na kožo, ki bo postala nečista in zamaščena. Da ne pozabimo še, da se boste na račun takšnega kolegana zredili!

Zato izberite kolagenski napitek Collagen Drink z učinkovino Naticol, ki ima 99,8% čistega kolagena, in kar 16% več esencialnih aminokislin. Pomlajevalna formula, ki upočasni znake staranja, prinaša vidne učinke že po 2 tednih uporabe, saj poveča čvrstost kože za kar 17,2% in za kar 40,4% navlaži kožo

image

Izbrani izdelki za vas